DA LI DA KUPIM SIEMENS C62?

• Začetnik teme Začetnik teme DeXa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DeXa

Zainteresovan član
Poruka
287
Video sam ponudu Mobtela da za Siemens C62+post paid br. za 1500 din plus mesecne rate od 300,150,100 ili 50din.Ovo mi izgleda veoma primamljivo ali ne znam bas kakav je taj fon.Znam da je u klasi M55 ali da nema javu.Koliko memorije ima ovaj fon?Da li iam Ir ili blutut.Koliko kosta kamerica za njega?da li je istina da ne moze da skida sa neta melidije i slicice veco od 5kb?Odgovorite sto pre PLEASE

DeXa:
Video sam ponudu Mobtela da za Siemens C62+post paid br. za 1500 din plus mesecne rate od 300,150,100 ili 50din.Ovo mi izgleda veoma primamljivo ali ne znam bas kakav je taj fon.Znam da je u klasi M55 ali da nema javu.Koliko memorije ima ovaj fon?Da li iam Ir ili blutut.Koliko kosta kamerica za njega?da li je istina da ne moze da skida sa neta melidije i slicice veco od 5kb?Odgovorite sto pre PLEASE

JEDNOSTAVNO RECENO: NE !!!!!!!!

telefon je tezak KRSH... tastatura je za kucanje krajnje bljak. nije ni blizu m55, koji je za njega zmaj (to negovorim zato shto imam m55 :lol: )
nema IR, blutoooth nema maltene nothing.
ALI (barem ima "ali") ima jednu kontroverznu stvar: a to je da je telefon sastavljao sony ericcson... tako kaze i proizvodjac i natpis na procesoru telefona...
NISHTA LOSE ali ja sony nevolim a pogotovo los porod prouzrokovan ******* sony-a i siemensa!!!
za te pare mozda i vredi, ali prodavaj ga odma i kupi neshto drugo (ja to uradio kad je 064 delio c60).

Pozdrav
Marcus

Ma sve je to jedna Ogromna prevara.Bio sam Do nisha i mora da se ceka u redu od po sto ljudi i to ko zna koilko dugo!!!!.Plus imaju samo paket od 300 din na 24 meseci znaci telefon izlazi oko 130E a on u sustini nece vredeti nista stvarno su lopuze.Mislim da ce moj siemens m50 jos da sljaka dok ne skupim lovu za nokiu 3660

Back