- Poruka
- 42.825
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bas.Samo što sam gledao, isti klipovi izgleda svima izlaze.
Zar nije onaj arapin pricao da izlazi sta kinezi hoce da izlazi.ne bas.
tik tok ima strahovit engine.
sta mislis zasto su u usa zahtevali da im daju source code i hoce da ga banuju ako in me daju
..jer njihovi programeri ne mogu da reprodukuju moc tiktoka..
nisi svestan koja je programerska tehnologija i AI u njemu implementiran
to je strasno.. tik tok je trenutno najnaprednije tehnolosko cudo.
tako da klipvi koji izlaze na tiktoku 100% izlaze po interesovanju.
nesto si se interesovao za babe pa ti je izaslo to![]()
ne bas.
tik tok ima strahovit engine.
sta mislis zasto su u usa zahtevali da im daju source code i hoce da ga banuju ako in me daju
..jer njihovi programeri ne mogu da reprodukuju moc tiktoka..
nisi svestan koja je programerska tehnologija i AI u njemu implementiran
to je strasno.. tik tok je trenutno najnaprednije tehnolosko cudo.
tako da klipvi koji izlaze na tiktoku 100% izlaze po interesovanju.
nesto si se interesovao za babe pa ti je izaslo to![]()
ma naravno..strahovit jer engine.Zar nije onaj arapin pricao da izlazi sta kinezi hoce da izlazi.
Njihovim mladima izlaze nekakve afirmativne stvari u vezi nauke.
A zapadnjacima gole guzice i babe.
povrsno si ga gledao.Mislim da tu nema nekog preteranog čuda. Gleda koliko se zadržavaš na kom videu i onda po tome zna dal ti se sviđa. Ako odma scroluješ dalje, nije ti interesantno, ako odgledaš do kraja, ili čitaš komantare ili imaš engagement (lajk, šer, koment...)... onda ti se sviđa. Pa ti nudi slične.
U Kini iza svakog mega projekta ultimativno mora da stoji država, barem u smislu podrške i odobrenja. Ovde je svima lepo, i vlasnicima i državi.ljudi ne kapiraju da su oni kroz aplikaciju za zabavu pustili u testiranje tehnolosko cudo iza kog garant stoji i sama drzava.
ono ne mogu dva pojedinca da naprave.
a ficu mozes i danas da prodas bez problema. Covek za stojadina, starijeg od njega, dobio u nemackoj 5500 evra.Da, ko puni kod kuće i vozika se po gradu, električni auto je dobra stvar. Samo je nezgodno posle kad omatori. Nova baterija košta ko ceo auto a da ga proda isto ne može, neće niko da kupi.
Baba ne zna suštinu da se tesla puni na drva i ugalj.
Baba je skroz simpaBaba ne zna suštinu da se tesla puni na drva i ugalj.
Masa ljudi na Zapadu uzima na lizing pa nemaju tih problema.Da, ko puni kod kuće i vozika se po gradu, električni auto je dobra stvar. Samo je nezgodno posle kad omatori. Nova baterija košta ko ceo auto a da ga proda isto ne može, neće niko da kupi.
povrsno si ga gledao.
Nemoj tuzicu ga za upotrebu nidzinog prezimena puci ce
Ти волиш Путина, купи Ладу.
Ти волиш Путина, купи Ладу.
Mislim da ona ne živi u Srbiji, a samo održavanje nije skupo. Neki kvarovi jesu, ali to je nešto drugo i pokriveno je garancijom u prvo vreme.i odrzavanje je skupo.
a mislim da tesla nema ni salon ni servis u srbiji sto znaci slepanje ko zna gde ako se nesto desi.
Za nijansu manje, ali svejedno je kao u onoj pesmi - princip je isti, sve su ostalo nijanse.svekar ima ladu , dodushe kupio je u RS a vidim i ovde po nemachkoj vozaju Ladu Nivu
zanima me da li je i verzija na zapadu tako grozna kao verzija u RS