milena bubanja
Početnik
- Poruka
- 45
NE..........nije zasluzila........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silent Bob:Oprosti joj, a onda otidj ii prevari je sa njenom najboljom prijateljicom, zatim sa njenom sestrom i na kraju sa njenom majkom. Onda joj kazi i zamoli je da ti oprosti...
lol da se nisi mozda pronasla u prici ?lidija5:Mislim da si u nedostatku inspiracije, a zeleci da posto-poto otvoris temu, prilozenu pricu izmislio. Los pisani sastav...CCCCCCCC!
macak willy:7.10.2006.
Matori,razmisli.Ako je volis(i ako znas da ona tebe voli),ti joj oprosti.Mozda je devojka bila zeljna nekih novih avantura i iskustava,mozda je htela malo sebi da da oduska.Razumi je.Ipak,ako te je prevarila jednom,i drugi ce put.A ako te voli,nece na to ni da pomisli.I nemoj da zuris nigde i donosis ishitrene odluke zbog kojih ces se kasnije kajati.Pozdrav.
macak willy:10.10.2006.
More,sutni to,sta cekas!!!Prevara je prevara,a mi smo muskarci.Sta mislis sta bi ona uradila da si ti slucajno prevario nju?Samo ti sutni ponos i dostojanstvo su najvrednije nesto sto imamo mi momci!!!
dobra vila:prevari i ti nju..bice ti lakse da dalje nastavis sa njom znajuci da ste kvit
BUBIVII:Ako je volis,oprosti joj...![]()
![]()
determinanta:Ako voliš sebe, ne opraštaj! Idemo dalje.
ops:luckyluzer:Pisem na ovom forumu zato sto me niko ne zna!Imam problem sa devojkom . Prevarila me je !Kako .Ona je manekenka i otisla je navodno da radi neke revje u inostranstvu.Ja sam je ispratio na aerodrom kao da je sve ok. Bila je pet dana tamo culi smo se i opet kao da je sve ok. Moj problem se stvara tek kada se vratila . Sacekao sam je i dosli smo kuci . Dok se tusirala slucajno sam video aparat u torbi posto sam znao da ga nema ukljicio sam da vidim sta je na njemu. Nasao sam slike nekoga lika . Kasnijom pricom ispostavilo se da ga je ona upoznala na prethodom putovanju . Posto kada je odlazila , uzela je moj fon. u njemu sam nasao neki br na koji je slala poruke . Pozvao sam lika i sa njim popricao o svemu. Lik je inace Francuz. Naravno nije ni on imaoo pojma da ja postojim. Na kraju je rekao da ga ona vise ne interesuje . Ona sada trazi da joj sve oprostim , sto meni strasno tesko pada . Sa njom sam vec 5 godina i mnogo mi znaci . Hocu da skrenem ne znam sta da radim.............................
determinanta:Још увек мислим као и 06.08.2007. године.![]()

NE...!luckyluzer:Da li da joj oprostim ili ne?................