Da li da joj oprostim ili ne?

determinanta:
У реду што су различита мишљења, само се увек питам да ли смо потпуно искрени када их износимо. И шта значи опрост? Прећуткивање? (док се грицкаш изнутра). Заборав? (постоји ли?) Волела бих да ми ово појасне управо они који великим словима пишу ОПРОСТИ.

п.с. tanja_bg печуркице су ти хаос :)

hvala,

jesu lepe, ali neke se mogu jesti
samo jednom u zivotu
;) :lol:

u njima se negde krije
i moj odgovor na ovo pitanje
:lol: :lol: :lol: :lol:

jeste sve je to dovno sto ste vas dvoje 5 godina zajedno, ali zar ne postavljas sebi pitanje, da li su joj tada kada je bila sa njim, pale na pamet tih 5 godina? Nisu, bolelo je uvo! naravno, treba da razmislis, ne treba baciti sve u vodu, ali ako te je posle 5 godina (ne 5 meseci) prevarila, ko ti garantuje da nece ponovo??? Ona se sad kaje, da, ali ce se kajati i za godinu dana, ako te ne daj Boze opet prevari... svi se oni kaju...

srećica:
jeste sve je to dovno sto ste vas dvoje 5 godina zajedno, ali zar ne postavljas sebi pitanje, da li su joj tada kada je bila sa njim, pale na pamet tih 5 godina? Nisu, bolelo je uvo! naravno, treba da razmislis, ne treba baciti sve u vodu, ali ako te je posle 5 godina (ne 5 meseci) prevarila, ko ti garantuje da nece ponovo??? Ona se sad kaje, da, ali ce se kajati i za godinu dana, ako te ne daj Boze opet prevari... svi se oni kaju...

ona zna odgovor
:p

uskoro ce biti godinu dana,
od kada je tema postavljena

ali,
uvek je aktuelna...

luckyluzer:
Pisem na ovom forumu zato sto me niko ne zna!Imam problem sa devojkom . Prevarila me je !Kako .Ona je manekenka i otisla je navodno da radi neke revje u inostranstvu.Ja sam je ispratio na aerodrom kao da je sve ok. Bila je pet dana tamo culi smo se i opet kao da je sve ok. Moj problem se stvara tek kada se vratila . Sacekao sam je i dosli smo kuci . Dok se tusirala slucajno sam video aparat u torbi posto sam znao da ga nema ukljicio sam da vidim sta je na njemu. Nasao sam slike nekoga lika . Kasnijom pricom ispostavilo se da ga je ona upoznala na prethodom putovanju . Posto kada je odlazila , uzela je moj fon. u njemu sam nasao neki br na koji je slala poruke . Pozvao sam lika i sa njim popricao o svemu. Lik je inace Francuz. Naravno nije ni on imaoo pojma da ja postojim. Na kraju je rekao da ga ona vise ne interesuje . Ona sada trazi da joj sve oprostim , sto meni strasno tesko pada . Sa njom sam vec 5 godina i mnogo mi znaci . Hocu da skrenem ne znam sta da radim.............................

Jedino o cemu trebas da razmislis i da se pitas, to je koliko je volis i koliko ti je taj ljubav vazna, i jeli ces mozi to sta je bilo da zaboravis???

Brrx:
Jao celo vreme se patim zamisljajuci kako bi joj JA oprostio,
Ybt izgleda da sam nesposoban za tako veliki oprostaj
nisam toliko veliki niti mali da bi' to podneo.....................kraj

nesto mi se cini
da bi svi od prilike uradili ovo

200411140602420.hctightsqueeze.gif

:lol: :lol: :lol: :lol:

luckyluzer:
Pisem na ovom forumu zato sto me niko ne zna!Imam problem sa devojkom . Prevarila me je !Kako .Ona je manekenka i otisla je navodno da radi neke revje u inostranstvu.Ja sam je ispratio na aerodrom kao da je sve ok. Bila je pet dana tamo culi smo se i opet kao da je sve ok. Moj problem se stvara tek kada se vratila . Sacekao sam je i dosli smo kuci . Dok se tusirala slucajno sam video aparat u torbi posto sam znao da ga nema ukljicio sam da vidim sta je na njemu. Nasao sam slike nekoga lika . Kasnijom pricom ispostavilo se da ga je ona upoznala na prethodom putovanju . Posto kada je odlazila , uzela je moj fon. u njemu sam nasao neki br na koji je slala poruke . Pozvao sam lika i sa njim popricao o svemu. Lik je inace Francuz. Naravno nije ni on imaoo pojma da ja postojim. Na kraju je rekao da ga ona vise ne interesuje . Ona sada trazi da joj sve oprostim , sto meni strasno tesko pada . Sa njom sam vec 5 godina i mnogo mi znaci . Hocu da skrenem ne znam sta da radim.............................
nadji novu i bolju curu...nije ova za tebe

Prijatelju imam resenje za tebe.
Evo kako bi ja to uradio:
U principu bi je ostavio zbog toga kao "dva i dva" ali ako mi znaci puno pruzio bi joj sansu.Rekao bi da mi dovede prostitutku o njenom trosku i to ne neku sa stajge neko neku skupu da izgleda EXTRA takve kostaju oko 300 e.Na taj nacin bi i ti nju prevario i bili bista 1:1 To je ponuda ispod koje ja ne bi isao.Ako joj je stalo do tebe pristace i neka se ona oseca melo ponizeno kao sto si se i ti osecalo.I onda sve zaboravite i nikad te dve avanture ne pominjite.Ako je ti oprostis bez posledica ucinice to ponovo a ti ces joj tokom zivota to stalno prebacivati,napravices pakao od zivota i sebi i njoj...

To sto si uradio je skroz okay. Mislim to sto si pozvao tog tipa. Mislim da treba da porazgovaras sa njom jer je ocigledno da u vasoj vezi nesto nedostaje cim je to potrazila kod drugog.. Ipak joj oprosti jer nije lako zaboraviti 5 godina veze i ako raskines svaka druga bice njena kopija i potsecace te na nju.. Mozda je shvatila da je pogresila. Pokusajte jos jednom, ne moze da skodi!

poz!!
Zapravo, moze mnogo da skodi...
Greska dva puta na istom mestu moze i te kako da skodi.
Majstore, mislim da bi bilo sasvim u redu oprostiti joj ali trebalo je da postavis pitanje "Sta posle?" Veza vam nikako nece biti ista posle svega (mozda jaca, mozda slabija a mozda nece ni biti veze) ali, pitanje je STA SAM ZELIS? jer niko od nas ne moze da ti kaze ono sto bi hteo da cujes ako ti ne kaze LJUBAV koja , nadam se, postoji izmedju vas.;)

Prijatelju imam resenje za tebe.
Ako joj je stalo do tebe pristace i neka se ona oseca melo ponizeno kao sto si se i ti osecalo.I onda sve zaboravite i nikad te dve avanture ne pominjite.Ako je ti oprostis bez posledica ucinice to ponovo a ti ces joj tokom zivota to stalno prebacivati,napravices pakao od zivota i sebi i njoj...
Jedina osoba koja bi trebala da se oseca ponizeno jeste ta koja je prevarila.
Jer niko nas ne moze poniziti osim nas samih ;)
Tako da u slucaju koji si naveo (to sa prostitutkom) ponizen bi bio on koji je zahtevao taj gest:)

Ta te riba zajebava, a ti vidi na chemu ce ostati...
Ja bih se neko vreme pravio lud, i shto pre sredio kres varijantu sa njenom najboljom drugaricom...

Back