Da li da joj oprostim ili ne?

Mislim da nemas sta da razmisljas,jer si sam dao odgovor pitajuci sve nas " da li da joj oprostim ili ne? " Samim tim si nam dao do znanja da bilo sta mi da napisemo...ti ces joj oprostiti.I vecina nas bi oprostila,jer ipak se tebi vratila devojka,a njena prevara je bio samo trenutak njene slabosti.Ili gledaj to ovako - šta je jedan beznačajni trenutak naspram svih ovih godina koje su prošle i koje će doći i proći pored nje.
PS otiđi kod nje,zaboravi tu prevaru (nikada je nemoj spomeniti) zagrli je i reci joj da je voliš.

zao mi je sto se ovako kasno ukljucujem u celu pricu, moguce je da si do sada vec presekao, ali ako nisi evo ti moje misljenje o svemu ovome....
aj prvo da pocnem od ovoga...mnogo ljudi je napisalo ako te jednom prevarila opet ce.....uopste se ne slazem sa tim. kapiram da tek sada kada ste dosli u tu situaciju shvatila koliko joj znacis ili tako nesto....naravno mozda i nije al` tu onda nema sta da se kaze.
ja nikad` nisam bio u fazonu da oprastam. ma koliko je voleo, ma koliko mi lepa devojka bila, ma koliko mi duga veza bila....nevezano za prevaru ne mogu da oprastam iz jednog prostog razloga -> to se od tebe posle ocekuje i sledeci put, i sledeci i sled.......znas da ce ti biti tesko, ali razmisljaj ovako bice ti tesko neko vreme, i proci ce te imas prijatelje....a ako joj oprostis i opet iskoci jos jedna ovakva situacija niotkuda.....trasssssssss puca mozak.
ne znam posle nekog saznanja o prevari, lazi ili necemu slicnom razocaram se...bas se sjebem i puno razmisljam ali do sada sam uvek prekidao to neposredno posle saznanja. sta da ti kazem kada sam devojku video u gradu sa drugim likom...ja je pozovem, ona cim mi je cula glas pusti ruku tog lika, okrene se, namigne i kaze nesto u fazonu:"sve cu da ti objasnim"....tu nema razmisljanja...cekaj koliko se ja secam meni je rekla da ide da se pozdravi sa drugaricom koja pali u ameriku....
ne znam zene globalno su mi jako cudne...uvek ima tu jos neka tajna koju saznas pre ili posle....i koja te posle proganja nocima. samo pokusaj da iskuliras, nemoj mnogo da se nerviras, ona je napravila gresku, a ne ti....zivot je pred tobom, a cak i ako resis da joj oprostis nikad nemoj da joj se priblizis totalno...ako je manekenka putovace ona jos dosta puta. ako znas da neces moci mirno da spavas kada ona zapali, olaksaj sebi...znas i sam kako
evo ti jedna informacija kojom je ortak pokusao da me utesi kada sam raskinuo prosli put sa devojkom....70-tih godina u beogradu je bilo 2 lika na 1 zenu, a danas su se stvari malo promenile, ima 4 devojke na 1 lika. nista se ne brini...... :wink:

Silent Bob:
Oprosti joj, a onda otidj ii prevari je sa njenom najboljom prijateljicom, zatim sa njenom sestrom i na kraju sa njenom majkom. Onda joj kazi i zamoli je da ti oprosti...

pa kada ona oprosti, onda ce ona da ga prevari sa najboljim prijateljem i bratom, i onda su equal, pa moze da joj oprosti....i onda opet u krug da slucajno neko ne bi imao manje crtica u svom sex zivotu

Ne brate. Ako to uradis ti si osudjen na propast. Veruj da je istina bez obzira sto je volis. Manekenka ili ne, nije za tebe. Treba da ima skota kakva je i ona i da je vara kao ona tebe. Sto je pre ostavis, pre ces nastaviti zivot. Ne i ne. Veruj mi.

Znam da je tema zastarela, ali ja je sad prvi put čitam i nisam mogla da ne primetim:

macak willy:
7.10.2006.
Matori,razmisli.Ako je volis(i ako znas da ona tebe voli),ti joj oprosti.Mozda je devojka bila zeljna nekih novih avantura i iskustava,mozda je htela malo sebi da da oduska.Razumi je.Ipak,ako te je prevarila jednom,i drugi ce put.A ako te voli,nece na to ni da pomisli.I nemoj da zuris nigde i donosis ishitrene odluke zbog kojih ces se kasnije kajati.Pozdrav.

macak willy:
10.10.2006.
More,sutni to,sta cekas!!!Prevara je prevara,a mi smo muskarci.Sta mislis sta bi ona uradila da si ti slucajno prevario nju?Samo ti sutni ponos i dostojanstvo su najvrednije nesto sto imamo mi momci!!!

Govorimo li mi to ovde o dvostrukoj ličnosti koja se smenjuje svaka 3 dana i daje dijametralno suprotne savete? :roll:

Pitam se koga li je SrećniGubitnik poslušao, dr Džekila ili Mr Hajda.. ;)

luckyluzer:
Pisem na ovom forumu zato sto me niko ne zna!Imam problem sa devojkom . Prevarila me je !Kako .Ona je manekenka i otisla je navodno da radi neke revje u inostranstvu.Ja sam je ispratio na aerodrom kao da je sve ok. Bila je pet dana tamo culi smo se i opet kao da je sve ok. Moj problem se stvara tek kada se vratila . Sacekao sam je i dosli smo kuci . Dok se tusirala slucajno sam video aparat u torbi posto sam znao da ga nema ukljicio sam da vidim sta je na njemu. Nasao sam slike nekoga lika . Kasnijom pricom ispostavilo se da ga je ona upoznala na prethodom putovanju . Posto kada je odlazila , uzela je moj fon. u njemu sam nasao neki br na koji je slala poruke . Pozvao sam lika i sa njim popricao o svemu. Lik je inace Francuz. Naravno nije ni on imaoo pojma da ja postojim. Na kraju je rekao da ga ona vise ne interesuje . Ona sada trazi da joj sve oprostim , sto meni strasno tesko pada . Sa njom sam vec 5 godina i mnogo mi znaci . Hocu da skrenem ne znam sta da radim.............................

covek izneo problem pre godinu dana
i nestao...
(verovatno su mu saveti pomogli)

ako ova tema ovde pripada
zasto je ne nastaviti ?

bilo je dobrih razmisljanja

У реду што су различита мишљења, само се увек питам да ли смо потпуно искрени када их износимо. И шта значи опрост? Прећуткивање? (док се грицкаш изнутра). Заборав? (постоји ли?) Волела бих да ми ово појасне управо они који великим словима пишу ОПРОСТИ.

п.с. tanja_bg печуркице су ти хаос :)

Back