Da li da budem sa njom?

Ja sam za varijantu da kazes da nisi u nekoj finansijskoj situaciji svima se desava nije to ne znam sta. Medjutim ako samo hoces
da spavas sa njom pa da je sutnes to bi bio jako los potez. Ja sam jedan posao bio napustio zato sto sam imao lose odnose sa sefom,
i 3 meseca mi je trebalo da nadjem drugi posao ali imam svoj privatni biznin koji je jos u razvoju pa sam izgurao.
Dakle iskrenost je najbolja, ako ti se dopada i ako imas neke namere koje su ispravne mislim da je ne povredis.
Mozes pokusati imas podrsku...

Ja sam za varijantu da kazes da nisi u nekoj finansijskoj situaciji svima se desava nije to ne znam sta. Medjutim ako samo hoces
da spavas sa njom pa da je sutnes to bi bio jako los potez. Ja sam jedan posao bio napustio zato sto sam imao lose odnose sa sefom,
i 3 meseca mi je trebalo da nadjem drugi posao ali imam svoj privatni biznin koji je jos u razvoju pa sam izgurao.
Dakle iskrenost je najbolja, ako ti se dopada i ako imas neke namere koje su ispravne mislim da je ne povredis.
Mozes pokusati imas podrsku...

Ne zelim da je povredim jer mislim da ona to ne zasluzuje, ma nista pisacu s njom pa cu videti gde ce razgovor da ode a verovatno cu da joj kazem sve kako je pa sad nek univerzum odluci ono iskreno bez zavlacenja mozda njoj treba nesto neozbiljno na kratko pa napravimo neku kombinaciju zadovoljan ja I on a ako ne to ce se videti I to je to...

Zanimalo me bas sta bi neko ovde u ovoj prici toliko...

Dovoljno da joj kaze da ide u Slovacku :lol:
Jos nisam ni otiso sta ti je, jos I ne znam da li cu a u ovoj zemlji nema leba svude je bolje nego ovde I to bar duplo bolje.
Smejes se drzavi koja je 5 puta bolja od nas u svemu tako da ne znam sta da kazem, ovi koji ostanu ovde u skorije vreme prestace da se smeju a I pocece i da placu...

Drugo ako se brines za mene da mi se ne desi lose nesto u Slovacku zbaj da mi nije jedina zemlja u koju planiram da bezim, I eto aj daj predlog u koju bi ti mozda odemo zajedno...

@DaRkGuitaRist88
SAMO Deutschland dolazi u obzir, ja sam isto planirao da bezim ali su me roditelji sprecili i od muke sam pokrenuo privatni biznis i nasao posao.
Nisam imao para da odem, a sada vec fino zaradjujem pa mi se ne ide. Ali naravno vise bih zaradjivao u Nemackoj nego ovde ali polako videcemo
ucim Nemacki vec duze pa cemo videti. Ako si pratio temu devojka mi je iz Nemacke pa cu verovatno otici tamo.

Jos nisam ni otiso sta ti je, jos I ne znam da li cu a u ovoj zemlji nema leba svude je bolje nego ovde I to bar duplo bolje.
Smejes se drzavi koja je 5 puta bolja od nas u svemu tako da ne znam sta da kazem, ovi koji ostanu ovde u skorije vreme prestace da se smeju a I pocece i da placu...

Drugo ako se brines za mene da mi se ne desi lose nesto u Slovacku zbaj da mi nije jedina zemlja u koju planiram da bezim, I eto aj daj predlog u koju bi ti mozda odemo zajedno...
Kako da se ne brinem
Hoces da ides u Slovacku :lol:

Back