Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Jesmo ti vec rekli da je vodis u Slovacku? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da ide@Mali čičak
Pa ne znam da ide u Svajcarsku bilo bi dovoljno ovako ne znam.
Ma sve moze samo dobra organizacija.
Ja sam za varijantu da kazes da nisi u nekoj finansijskoj situaciji svima se desava nije to ne znam sta. Medjutim ako samo hoces
da spavas sa njom pa da je sutnes to bi bio jako los potez. Ja sam jedan posao bio napustio zato sto sam imao lose odnose sa sefom,
i 3 meseca mi je trebalo da nadjem drugi posao ali imam svoj privatni biznin koji je jos u razvoju pa sam izgurao.
Dakle iskrenost je najbolja, ako ti se dopada i ako imas neke namere koje su ispravne mislim da je ne povredis.
Mozes pokusati imas podrsku...
Jos nisam ni otiso sta ti je, jos I ne znam da li cu a u ovoj zemlji nema leba svude je bolje nego ovde I to bar duplo bolje.Dovoljno da joj kaze da ide u Slovacku![]()
Kako da se ne brinemJos nisam ni otiso sta ti je, jos I ne znam da li cu a u ovoj zemlji nema leba svude je bolje nego ovde I to bar duplo bolje.
Smejes se drzavi koja je 5 puta bolja od nas u svemu tako da ne znam sta da kazem, ovi koji ostanu ovde u skorije vreme prestace da se smeju a I pocece i da placu...
Drugo ako se brines za mene da mi se ne desi lose nesto u Slovacku zbaj da mi nije jedina zemlja u koju planiram da bezim, I eto aj daj predlog u koju bi ti mozda odemo zajedno...
Svuda je bolje nego u Srbiji,da ga drnda privatnik za 30h ili da nosi pelene kao oni nesretnici u Juri...Kako da se ne brinem
Hoces da ides u Slovacku![]()