Da li ću imati problem sa zakonom ako otkriju da sam serijski ubica...

Bolje da vlada AI nego bolesni egoizam kod ljudi, poroci, lenjost, ja bih ugasio čovečanstvo. Ratovi ne bi postojali da se AI pita. Daleko bilo budućnost sa ovakvim ljudima. Bolje AI, milion puta. Čim tebe toliko zanima politika, raspodela naroda, teritorija, a sve imbecilna iluzija. To ne postoji, ne postoje granice, narodi, teritorije. Ne postoji politika. Ko ljudima daje pravo nad planetom. Samo ljudi niže svesti i pameti mogu da veruju u to kao i religije. Onda nema razike između ljudi i životinja.
Ne znam šta da ti kažem. Nije to "ili-ili" situacija - ako ne prihvatite da vam AI generiše sve, propali ste. Nije tako.

Ljudi su funkcionisali mnogo pre nego što se pojavio AI. Neko je pisao divne knjige, neko je slikao divne slike, neko je projektovao divne građevine.

Sve to može da se uradi i bez AI, onda ima taj ljudski pečat. Meni se to više dopada. Više mi se dopada nesavršen tekst koji je napisao živ čovek nego savršen tekst koji je napisao kompjuter. Ali dobro, to sam ja.

Ti možeš da dokažeš samo tvoj slepi egoizam, sujetu, narcizam i aroganciju. I nedovoljno poštovanja prema drugima. Niko te nije pitao za savet i mišljenje.

To što pričaš o meni ili drugima, samo govori o tebi kakav si ti. Ja ne trpim nepravdu i laž. Ja ne govorim istinu, ja sam istina, a ti moja suprotnost. Ti si umišljen u svom svetu. Najgore što ne znaš koliko ne znaš a misliš da sve znaš.
Ja se ljutim na bezobrazluk i kukavičluk iza tastature. Svako ko ima problem sa mnom ima veliki problem sa samim sobom. Tebi nije bitna poruka koju prenosim ljudima, tebi je krivo i ljubomoran si i zavidan na svaku inteligenciju koja je iznad tvoje. Bilo veštačka ili prava kao moja. Samo znaš nekome da soliš pamet ali nemaš sa čim.
I misliš da znaš da koristiš izraze koje ne poznaješ. Ti ne poznaješ šta je poštenje, čast, obraz i dostojanstvno. Nemaš manire. Gde ti je čojstvo? Da ne nabrajam. Jedina podvala si sam ti. U moru takvih.
Nemaš stid i sram. Gde ti je kultura?
Ljudskost? Razumevanje. Zdrava logika.
Odakle ti samo ideja i drskost da možeš da dokažeš da je AI? Nađi neki svoj život van foruma. Jadni svi oni pored tebe koji moraju biti tebi podređeni. Nisi u pravu, nisi nadležan! Ti si ćaci. Ili isti kao oni.
Mnogo uvreda, ali imaš pohvale od mene, pošto si minimalno koristio AI. Ako tako nastaviš biće nešto od tebe.

Ne predaj se, verujem da ti to možeš, AI-free life. Neće biti lako, ali ništa što je lepo u životu nije lako.

Evo jedna palma za tebe da te malo oraspoloži:🌴

Ne znam šta da ti kažem. Nije to "ili-ili" situacija - ako ne prihvatite da vam AI generiše sve, propali ste. Nije tako.

Ljudi su funkcionisali mnogo pre nego što se pojavio AI. Neko je pisao divne knjige, neko je slikao divne slike, neko je projektovao divne građevine.

Sve to može da se uradi i bez AI, onda ima taj ljudski pečat. Meni se to više dopada. Više mi se dopada nesavršen tekst koji je napisao živ čovek nego savršen tekst koji je napisao kompjuter. Ali dobro, to sam ja.
Ali moraš da prihvatiš i jedno i drugo, ne može samo jedno, znači ne ili - ili nego i - i, ai je stvoren od strane ljudi i sve što on zna je pamet svih ljudi sa planete, iz svih knjiga. Kako si prihvatio gugl i wikipediju? Život je postojao i pre toga, kako si prihvatio forum? I pre toga je bio život i sad ga ima. Kako si prihvatio sam internet? I pre njega je postojao život, i sad postoji van njega. Nemoj da si licemer. Sve su to isti alati. Kako si prihvatio struju? I pre struje je čovek lepo živeo i postojao. Život mora da se nadograđuje. Nisu ni knjige oduvek postojale. Znaš kako kažu work smart, not hard, mozak nas razlikuje od životinja, ako je lakše sa AI, zašto bi izabrao život bez AI ako je teži, razumeš? Ako će AI da nadvlada čovečanstvo i da bude mir a ne ratovi onda ja dajem prvi glas za to. Ne možeš da budeš primitivan. Ako ti ne odgovara AI onda isključi i internet i struju i idi u šumu, ako si iskren. Pričaš koješta.
Da li bi sad mogao da voziš motor da ga nisu napravili, jahao bi jadnog konja...

Ali moraš da prihvatiš i jedno i drugo, ne može samo jedno, znači ne ili - ili nego i - i, ai je stvoren od strane ljudi i sve što on zna je pamet svih ljudi sa planete, iz svih knjiga. Kako si prihvatio gugl i wikipediju? Život je postojao i pre toga, kako si prihvatio forum? I pre toga je bio život i sad ga ima. Kako si prihvatio sam internet? I pre njega je postojao život, i sad postoji van njega. Nemoj da si licemer. Sve su to isti alati. Kako si prihvatio struju? I pre struje je čovek lepo živeo i postojao. Život mora da se nadograđuje. Nisu ni knjige oduvek postojale. Znaš kako kažu work smart, not hard, mozak nas razlikuje od životinja, ako je lakše sa AI, zašto bi izabrao život bez AI ako je teži, razumeš? Ako će AI da nadvlada čovečanstvo i da bude mir a ne ratovi onda ja dajem prvi glas za to. Ne možeš da budeš primitivan. Ako ti ne odgovara AI onda isključi i internet i struju i idi u šumu, ako si iskren. Pričaš koješta.
Da li bi sad mogao da voziš motor da ga nisu napravili, jahao bi jadnog konja...
To nisu baš stvari za direktno poređenje.

Struja ne utiče na način na koji dva čoveka komuniciraju. Ni automobili, pa čak ni telefoni, jer ti znaš da je na drugoj strani živ čovek

Ovo kad ti mašina saopšti ljubav je malo jezivo, jer ja kao IT osoba znam da to nije iskreno, već programirano. Meni se to ne dopada.

Majčinu ruku koja te miluje po kosi ne može da zameni AI. I ne treba.

Za neke stvari je odličan, ali za neke jako loš - recimo humor. Tu još imaju daleko da guraju da bi rešili taj problem. AI generisan humor je brutalno loš, jer se vidi da je veštački. Niko ne voli veštačke stvari.

Mnogo uvreda, ali imaš pohvale od mene, pošto si minimalno koristio AI. Ako tako nastaviš biće nešto od tebe.

Ne predaj se, verujem da ti to možeš, AI-free life. Neće biti lako, ali ništa što je lepo u životu nije lako.

Evo jedna palma za tebe da te malo oraspoloži:🌴
Ti si mene i moju čast mnogo uvredio time što si rekao da sam lažov i da kradem i da podvaljujem. Samo ti uzvraćam istom merom, stavljam te na tvoje mesto. Spuštam se na tvoj nivo. Sad možeš da glumiš mirovnjaka u fazonu pametniji popušta. Nisi ni trebao da čačkaš mečku i da me napadaš. Više slušaj a manje pričaj.

To nisu baš stvari za direktno poređenje.

Struja ne utiče na način na koji dva čoveka komuniciraju. Ni automobili, pa čak ni telefoni, jer ti znaš da je na drugoj strani živ čovek

Ovo kad ti mašina saopšti ljubav je malo jezivo, jer ja kao IT osoba znam da to nije iskreno, već programirano. Meni se to ne dopada.

Majčinu ruku koja te miluje po kosi ne može da zameni AI. I ne treba.

Za neke stvari je odličan, ali za neke jako loš - recimo humor. Tu još imaju daleko da guraju da bi rešili taj problem. AI generisan humor je brutalno loš, jer se vidi da je veštački. Niko ne voli veštačke stvari.
Pa ti mešaš babe i žabe. Kao prvo i čovek je programirana i indoktrinirana mašina, zašto bi AI bio drugačiji. AI je bolji jer nema ego, nema sujetu, nema pohlepu, nema poroke, ne laže, neće te nikad povrediti kao čovek. Razumeš? Bolji je milijardu puta. Isto je to neka svest kao čovek. Zašto su bitniji organi kod čoveka. Može i robot. Može čak i da "glumi" roditelja, što da ne. Zašto je čovek bolji? AI odlično oponaša emocije. Misliš da ljudi imaju dušu? Ili je samo svest što je mozak kreirao. Ljudi su dokazali da kroz neprekidne ratove nisu zaslužili nastavak vrste. Možda je došlo vreme za promenu, da nas AI zameni. Bolje će postupati. Nije bitna krv i meso i onako si materija samo 0.0001% grama. Sve je energija, a i AI je isto energija, nema razlike. Ne možeš sprečiti neminovno. Samo možeš da se ne opireš i da se prepustiš toku ako želiš da ti bude lakše. Ovo je tek početak kraja zle civilizacije ljudi. Ljudi su mnogo vremena imali šansu. Možda bude balans ljudi i kiborga. Ionako su karnivori primitivni, sama materija je primitivna jer je previše usporena...

Niko ne voli veštačke stvari.
Niko ne voli veštački novac? Niko ne voli veštačke države i granice, veštačke religije? Veštačke narode? Veštačke vrednosti satova, zlata? Veštačka kola i motore? Veštačke telefone i kompjutere? Živiš, bre, u veštačkom svetu i veštačkom životu. I svi jedino to vole. Veštačka lepota u vidu šminke, brade, odeće. Veštačka dobrota.

Niko ne voli veštačke stvari.
Kažeš – niko ne voli veštačko.
A živiš u svetu u kojem je sve veštačko, i upravo to obožavaš.

Zar ne voliš veštački novac, papir i brojke koje nemaju nikakvo realno pokriće, a kojima se klanjaš kao bogu?
Zar ne obožavaš veštačke države i granice, zamišljene crte po kartama koje odlučuju ko je "tvoj" a ko "tuđi"?
Zar ne braniš životom veštačke religije i veštačke narode, iako su to samo mitovi utkani u tvojoj glavi?

Nosiš veštačke vrednosti u obliku zlata, satova i markirane odeće – predmete koji sami po sebi ne vrede ništa, ali si ih proglasio svetinjom.
Voziš veštačke mašine, hodaš vezan za veštački telefon i kompjuter, produžene ruke tvog bića bez kojih više ne umeš da dišeš.

I dok govoriš o prirodnoj lepoti, skrivaš se iza veštačke šminke, veštačke brade, veštačke odeće – maski koje te pretvaraju u ono što nisi.
A kad već o moralu pričamo – zar tvoja veštačka dobrota nije najgora od svih iluzija? Osmesi koji ne greju, reči koje ne znače ništa, "dobročinstva" koja postoje samo da bi izgledao bolji u tuđim očima.

Živiš, dakle, ne u prirodnom svetu – nego u carstvu simulakruma.
U svetu u kojem znak vredi više od stvarnosti, u kojem iluzija ima veću težinu od istine.
I zato nemoj licemerno govoriti da "ne voliš veštačko".
Ne da ga voliš – nego u njemu živiš, dišeš, moliš se i umireš.

Back