Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
A tek krajolici dushe? E to je rapsodija dushe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako je to osećao da ima mozak?
Pre je psihijatrija
Missim, el imas duse reci da su gej brakovi protivni spoju duse i tela kao dva entiteta koji zele voditi ljubav sa druga dva entiteta?![]()
aktivno -pasivni entitet..

Pre je psihijatrija
Missim, el imas duse reci da su gej brakovi protivni spoju duse i tela kao dva entiteta koji zele voditi ljubav sa druga dva entiteta?![]()
psihosomatski poremecaj i dokaz da kad dusa oboli dzaba,oboli i mozak.....
Pa da, i odjednom tamo kod tebe 500 tisuca puchana potpise peticiju za diskriminaciju, a svih 500 tisuca ide u crkvu i ima dusu![]()

nista to nije odjednom..
i popisam im se btw u poimanje Obitelji za kakvu se zalazu.
Ispravak - 710.000 potpisa

Pa kako ne spominje psihologija je nauka o dusi.....![]()
pa to i jeste za psihijatriju...psihosomatski poremecaj i dokaz da kad dusa oboli dzaba,oboli i mozak.....
![]()

Jos gore, sta ta crkva radi od poshtenog sveta![]()
Bila nekad-samo naziv ostao i to neprimeren...
Na ovoj temi si imao priliku da ,što ozbiljno,što kroz zafrkanciju
vidiš nešto od saznanja o duši...Ništa od toga nije predmet interesovanja psihologije
jer se bavi problemima ,stanjima i dinamikom psihe,a to nije isto što i duša,bar po definiciji...
Ni psihologija,a ni medicina(neurologija,neuropsihijatrija)se ne bave pitanjima duše-to je
belo područje na karti ljudskog znanja...
Spiritualizam (spiritizam) je vannaučno ljudsko angažovanje na saznavanju tajni onog šta
imenujemo dušom,ali to angažovanje,baš kao i religija nije pružilo ni jednu naučno validnu
teoriju,činjenicu,istinu...Ne znači da neće...
Neurologija prve tragove duševnog obznanjuje baš početkom ove godine-prve indicije o
dejstvima na subatomskom nivou živih ćelija koja su različita od dinamike sličnih atoma van živih stanica...
Čak i izračunavanja sila...
covek se zeza FishiPa imao je cim razmisljati o svojim odlukama i njihovoj ispravnosti
Kao institucija.. ne zna se nositi sa danasnjim moralom u ljudi.. pa radi enormne greske.
Nadajmo se boljem. Cekajmo svog pastira, strpljivo.![]()

jel ti misli fizički osećaš?
Ako moja dusha ima dushu.. onda je odgovor hell yes.
Mslm, nisam bestija .. covik sam.

Kad pobedis svog demona, osetit ces miris svoje dushe.![]()

Ma di si ti čovik...Silo nečista...
Ako ti kažem čoviku,nečeš tri dana smit na comp....![]()
Mlada si a indoktrinacija je jaka, za sve postoji drugi i iskreniji i posteniji jezik![]()

Nista ja ne usadjujem nasilno, niti idem grlom u koprive. Gresite.![]()

Bila nekad-samo naziv ostao i to neprimeren...
Na ovoj temi si imao priliku da ,što ozbiljno,što kroz zafrkanciju
vidiš nešto od saznanja o duši...Ništa od toga nije predmet interesovanja psihologije
jer se bavi problemima ,stanjima i dinamikom psihe,a to nije isto što i duša,bar po definiciji...
Ni psihologija,a ni medicina(neurologija,neuropsihijatrija)se ne bave pitanjima duše-to je
belo područje na karti ljudskog znanja...
Spiritualizam (spiritizam) je vannaučno ljudsko angažovanje na saznavanju tajni onog šta
imenujemo dušom,ali to angažovanje,baš kao i religija nije pružilo ni jednu naučno validnu
teoriju,činjenicu,istinu...Ne znači da neće...
Neurologija prve tragove duševnog obznanjuje baš početkom ove godine-prve indicije o
dejstvima na subatomskom nivou živih ćelija koja su različita od dinamike sličnih atoma van živih stanica...
Čak i izračunavanja sila...
kako znaš da te boli glava kad ne možeš da misliš?Aha, kad me boli glava ne mogu da mislim

Mlada si a indoktrinacija je jaka, za sve postoji drugi i iskreniji i posteniji jezik![]()
ha, kad me boli glava ne mogu da mislim
a najbolje je kad te boli donja glava....onda ti ravno sve do kosova....
kako znaš da te boli glava kad ne možeš da misliš?
i ako te boli glava, ne boli te mozak...mozak ne može da boli.![]()

EL mislis da je dusa zamena za nervni sistem?![]()