- Poruka
- 11.007
За женидбу да, но пошто сам то прерастао мислим на провод ...Ja samo Srpkinje. To je to, ista kultura, znaju tacno sta zelim.Domacica, nema tu nesto kao seks pa veza pa brak, zna se cemu sluzi seks. Ostalo me ne interesuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За женидбу да, но пошто сам то прерастао мислим на провод ...Ja samo Srpkinje. To je to, ista kultura, znaju tacno sta zelim.Domacica, nema tu nesto kao seks pa veza pa brak, zna se cemu sluzi seks. Ostalo me ne interesuje.
kakav provod? tema ti je kopanje...За женидбу да, но пошто сам то прерастао мислим на провод ...
Нисам рудар, ал волим да диркам и чапркам ...kakav provod? tema ti je kopanje...
Ne znam, nisam upoznao puno Svajcarkinja. Nisu valjda ko Svedjanke? emancipovane ovo ono pa onda tiket za sekshual miskondukt za Zhuliana Asanzha?За женидбу да, но пошто сам то прерастао мислим на провод ...
Ладне, а и гадне ....Нису изазов за мене такве жене ...Ne znam, nisam upoznao puno Svajcarkinja. Nisu valjda ko Svedjanke? emancipovane ovo ono pa onda tiket za sekshual miskondukt za Zhuliana Asanzha?
Uzas, dalje od mene. Ne moramo ni da se rukujemo, nema potrebe.Ладне, а и гадне ....Нису изазов за мене такве жене ...
Би ли се руковао са Меланијом Трамп, па онда добар послић направио?Da se izvinu Zhulianu prvo. Cela EU, nije to samo Svecka. Pa onda da razmislim o rukovanju. Ako je neki biznis u pitanju.
Kako ne bih!Би ли се руковао са Меланијом Трамп, па онда добар послић направио?
Sta naravno, kinezi sve odnese, mi imamo neku sicu i zagadjenjeНаравно, но руља жели да Србија стане и нестане ...
Брини ти за вашу, а нама препусти Србију нашу ...Grobovi se kopaju mrtvima a ne živim ljudima što sns stalno radi.
Nije smesno, zalosno je sto takvi matori pokvarenjaci misle da sve znaju a nemaju pojma i samo im je pi... u glaviБи ли се руковао са Меланијом Трамп, па онда добар послић направио?
Otisao u ljubljanu pa kao brani srbiju, kao on zna sta nama trebaБрини ти за вашу, а нама препусти Србију нашу ...
Nisi otvorio Mercedesov pogon u Srbiji, a obećao si. Kako da ti se veruje da ćeš sve ovo navedeno dovesti u Srbiju?~ ауторска тема, нараво ~
Драге пријатељице и поштовани пријатељи,
Када би, после више деценија мог изгнанства са прадедовског огњишта, дошао у моју, у души ми и срцу угњеждену, Србију, а доћи ћу, него шта ћу - та мораћу, јер Србији своју душу даћу, заједно са мојим великим пријатељем господином Елоном Маском, оснивачем и власником многобројних, веома успешних, компанија a la: Paypal, SpaceX, Tesla, SolarCity ... и када би мојим вољеним Србима тај највећи геније у историји људске цивилизације јавно обећао:
1. да ће отворити неколико фабрика Тесле и SpaceX у Србији,
2. да ће се запослити десетине хиљада људи,
3. да ће у Србији да отвори више десетина фабрика које ће се бавити производњом батерија за аутомобиле и све друго,
4. да ће, најсавршенијим методама, које ће спречити било какав штетан утицај на микро средину у Јадру и шире у Србији, експлоатисати то велико природно богаство Србије и
5. да ће своје пословање ускладити са свим законима Србије.
питање за све, нарочито блокадере,
ДА ЛИ БИ НАМ ТАДА ДАЛИ КОПАТИ?
Хвала на, надам се, искреним и добронамерним одговорима и коментарима
Крстан Ђ. Ковјенић
Pogledajte prilog 1773550
Где и кад сам то обећао? Свако своје обећање увек испуњавам ...Nisi otvorio Mercedesov pogon u Srbiji, a obećao si. Kako da ti se veruje da ćeš sve ovo navedeno dovesti u Srbiju?
Биће да си ти испао из смрдуше доње, када толико мрзиш цуре, синониме културе ...Nije smesno, zalosno je sto takvi matori pokvarenjaci misle da sve znaju a nemaju pojma i samo im je pi... u glavi
Sudiće vam se za veleizdaju i terorizam.Брини ти за вашу, а нама препусти Србију нашу ...
Ođe!Где и кад сам то обећао? Свако своје обећање увек испуњавам ...
Мени? Зашто?
Ti se možda provučeš kao neuračunljiv.Мени? Зашто?
Можда он, често му се омакне, али ја не, рођаче ...