Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.043
Ko god vidi pokojnu babu, demokratiju, da je Vučić izgubio vlast pre 2027-me nek promeni dilera zbog loše robe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se ti sasvim spontano vracas na temuKo god vidi pokojnu babu, demokratiju, da je Vučić izgubio vlast pre 2027-me nek promeni dilera zbog loše robe
Obožavala ne obožavala javi tamo da Vučić NEĆE pasti u naredne 2 godineNe,
Uvek pogresno razumes u 99% sl.
Obozavam %.
Izgubio si .Obožavala ne obožavala javi tamo da Vučić NEĆE pasti u naredne 2 godine
Posle nek pobedi ko hoće, još će da tvrde kako su sve predvideli svake godine od 2012-te isto
Pa glupa temaI ti sta spamujes koji djavo!
Pa glupa tema
Vučić "pada" tek za 2 godine
Kad se ispostavi da je Stojko bio u pravu ti ćeš "stručno demokratski" da promeniš nick u neki DrkMrk pa kao "nov si i bez istorijata" i samo ćeš da ponavljaš "Stojko spamuje, Stojko spamuje"

Pa kad je i tema takva. Ko da ga srusi, neko gori od njega? Ti mislis da su ljudi zaboravili sta su im zuti uradili. Studenti mozda? Bas me interesuje koliko njih u opste i ima indekse i kakve su im ocene. Ovi koji bi dosli posle Vucica bi bili jos gori.Zasto se drugari ne drzite teme?
Немој да је неки смрадикал побегао из земље! Мора да им се суди за све злочине!
Pogledajte prilog 1666108
Eto, covek je lepo objasnio. I ko da ga zameni? Da nece mozda Tepic ili onaj Nestorovic koji ujutru kaze jedno a posle podne nesto sasvim drugo?Vučić neće pasti, zašto bi pao? Zato što ima demokratsku većinu ili još važnije što je sada prvenstveno radi liitijuma dobar s EU čelniciima, znamo da ga Putin još uvijek gotovi unatoč nekim packama a nova američka administracija pod Trumpim neće puno mariti za Srbiju i Vučića.
Problem decu uveriti da im je lepše da ne idu nego da idu u školuOvo je prvi predsednik, protiv koga su se digli čak i srednjoškolci. Sramota

Da.Studenti su više zainteresovani za sudsku granu vlasti.Vučić neće pasti jer su studenti rekli da ih on ne interesuje
SNS je partija časna.Ова сентенца је тачна
делимично,
увек је боље бити бот, него усраша, осим ако је у питању СНС бот. Од тога не постоји ништа горе на овоме белом свету, а ни у целој познатој и непознатој васиони.
SNS je partija časna.
Број нобеловаца пер капита говори сам за себе
Znam znam.Trebalo bi umesto ovih korumpiranih da sebi izaberemo vlast sastavljenu od poštenih.Problem je što je poštene teško prepoznati jer svi borci za vlast na političkoj sceni sebe predstavljaju kao poštene dok su u opoziciji.Kad dođu na vlast imaju neke druge prioritete umesto da budu pošteni.Pa proizilazi da poštenih u stvari i nema nego da je reč o glumcima.Свака мафија се ложи на тај кодекс "части", а у мафије части нема ни најмање.
Da izaberemo vladu od postenih.....cega, politicara? To u danasnjoj Srbiji ne postoji!Znam znam.Trebalo bi umesto ovih korumpiranih da sebi izaberemo vlast sastavljenu od poštenih.Problem je što je poštene teško prepoznati jer svi borci za vlast na političkoj sceni sebe predstavljaju kao poštene dok su u opoziciji.Kad dođu na vlast imaju neke druge prioritete umesto da budu pošteni.Pa proizilazi da poštenih u stvari i nema nego da je reč o glumcima.
Možda je malo preterano da ih nema.Bio je na jedan takav u politici .Zvao se Vojislav Koštunica.Ali ni pošteni nisu bez mana pa zato kad je reč o akturlnoj vlasti,ja tu ne bih ništa dirao.
Zato stanovništvo i treba da se okrene radu i privredjivanju umesto partijašenju ili ulici a svake četvrte godine su izbori pa svako može da odluči kome će pokloniti poverenje.Da izaberemo vladu od postenih.....cega, politicara? To u danasnjoj Srbiji ne postoji!
Jok,gledaće tvoje....Država pomaže poljoprivrednike i penzionere i mlade ljude koji žele da se skuće,pomažu mlade bračne parove sa više dece i to je lepo,zar ne?TO je država.TAKO treba.Zato sto isti gledaju samo svoje dpe, samo ove sekunde; i nemaju blage veze o bilo cemu, osim o tome kakvo im je dpe.
Drustvo koje oni usmeravaju je bolesno drustvo.