Da li će Vučić pasti?

Da li mislite da Vučić pada u narednih godinu dana?

• Ukupno glasova
    56
Vučić neće pasti, zašto bi pao? Zato što ima demokratsku većinu ili još važnije što je sada prvenstveno radi liitijuma dobar s EU čelniciima, znamo da ga Putin još uvijek gotovi unatoč nekim packama a nova američka administracija pod Trumpim neće puno mariti za Srbiju i Vučića.

Vučić neće pasti, zašto bi pao? Zato što ima demokratsku većinu ili još važnije što je sada prvenstveno radi liitijuma dobar s EU čelniciima, znamo da ga Putin još uvijek gotovi unatoč nekim packama a nova američka administracija pod Trumpim neće puno mariti za Srbiju i Vučića.
Eto, covek je lepo objasnio. I ko da ga zameni? Da nece mozda Tepic ili onaj Nestorovic koji ujutru kaze jedno a posle podne nesto sasvim drugo?

Poslednja izmena od moderatora:
Ова сентенца је тачна

делимично,

увек је боље бити бот, него усраша, осим ако је у питању СНС бот. Од тога не постоји ништа горе на овоме белом свету, а ни у целој познатој и непознатој васиони.
SNS je partija časna.

Свака мафија се ложи на тај кодекс "части", а у мафије части нема ни најмање.
Znam znam.Trebalo bi umesto ovih korumpiranih da sebi izaberemo vlast sastavljenu od poštenih.Problem je što je poštene teško prepoznati jer svi borci za vlast na političkoj sceni sebe predstavljaju kao poštene dok su u opoziciji.Kad dođu na vlast imaju neke druge prioritete umesto da budu pošteni.Pa proizilazi da poštenih u stvari i nema nego da je reč o glumcima.
Možda je malo preterano da ih nema.Bio je na jedan takav u politici .Zvao se Vojislav Koštunica.Ali ni pošteni nisu bez mana pa zato kad je reč o akturlnoj vlasti,ja tu ne bih ništa dirao.

Znam znam.Trebalo bi umesto ovih korumpiranih da sebi izaberemo vlast sastavljenu od poštenih.Problem je što je poštene teško prepoznati jer svi borci za vlast na političkoj sceni sebe predstavljaju kao poštene dok su u opoziciji.Kad dođu na vlast imaju neke druge prioritete umesto da budu pošteni.Pa proizilazi da poštenih u stvari i nema nego da je reč o glumcima.
Možda je malo preterano da ih nema.Bio je na jedan takav u politici .Zvao se Vojislav Koštunica.Ali ni pošteni nisu bez mana pa zato kad je reč o akturlnoj vlasti,ja tu ne bih ništa dirao.
Da izaberemo vladu od postenih.....cega, politicara? To u danasnjoj Srbiji ne postoji!

Zato sto isti gledaju samo svoje dpe, samo ove sekunde; i nemaju blage veze o bilo cemu, osim o tome kakvo im je dpe.

Drustvo koje oni usmeravaju je bolesno drustvo.
Jok,gledaće tvoje....Država pomaže poljoprivrednike i penzionere i mlade ljude koji žele da se skuće,pomažu mlade bračne parove sa više dece i to je lepo,zar ne?TO je država.TAKO treba.
Opet,ovi drugi nam poručuju sa ulice sve najgore i hvataju se za neke nesreće i tragedije koje se dešavaju,jer je sve to život.Pa svaki dan u saobraćaju u svetu gine mnogo ljudi pa ne padaju vlade zbog toga.Ovi koji nisu na vlasti(a žele je na silu) obećavaju vešanja,jurenja po ulicama i svašta nešto nenormalno,i ti si očigledno za tu opciju.

Nemam TV pa nisam siguran...

...ali čini mi se da Vučić kreće u kontranapad preko ovih
drugih studenata, Šešelja, svojih analitičara i nekih po meni kredibilnih profesora

Sa druge strane imamo samo proteste ali ne vidimo eksponiranje
tih ljudi na TV što ostavlja utisak da tu neko i(li) nešto radi ispod žita.
Mislim da je taj propagandni deo protestanata potpuno zakazao
a to im uveliko umanjuje šanse na uspeh.

Back