bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 42.282
DA.Ma dilinge je bot na umoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DA.Ma dilinge je bot na umoru.
Znaci zuti sa crvenim prugicama.Koalicije oko SSP, DS, NDSS, Kreni promeni i Mi snage tj. raspada naroda. Ovi iz raspada naroda bi postupili kao i u Beogradu kada bi opozicija došla do većine - mi nismo odavde. Na ponovljenim izborima bi Vučić pobedio. Mada situacija u Srbiji verovatno nije kao u BG, NS i Nišu. Eventualno opozicija može pobediti samo u Nišu zajedno sa onim doktorom. U Beogradu ih zezne Nestor a u Novom Sadu je faktor Gruhonjić mnogo odbojan pa imam utisak i da se neka zgrada sruši da bi opet SNS tamo pobedio.
seceru, nemoj tako. Ako mislis na mene, i ja sam orotiv Vucica kučica, al drugosrbijanci i proevropejci mi idu na zivce, takmicenje za vazala americkog godineNa ignor mi je, ne znam ko je .
E, a nemaju pojma o zagrevanju doma ?Ko ******i?![]()
Od vaših pijanih udbaša se ni klinci ne bojeSigurno se bojis.

po cemu ? pobili 45 000 civila u Palestini, a mi smo genocidasi, ajde molim te, i pri tom imam prijatelje u Izraelu Jevreje.Jadni Izraelci.
Kada ti se sapletem o krstacu.Ma dinge je bot na umoru.
Kada ti se sapletem o krstacu.
Javiti đuri da blokira aerodromНемој да је неки смрадикал побегао из земље! Мора да им се суди за све злочине!
Naravno da ce pobeci. Nisi od juce.Немој да је неки смрадикал побегао из земље! Мора да им се суди за све злочине!
mora svima, pocevsi od demokrata koje su izgubile Crnu Goru i Kosovo, pa dalje Krajina Milosevicevi pajseri itdНемој да је неки смрадикал побегао из земље! Мора да им се суди за све злочине!
Nisam napisao do smrti.
Koalicije oko SSP, DS, NDSS, Kreni promeni i Mi snage tj. raspada naroda. Ovi iz raspada naroda bi postupili kao i u Beogradu kada bi opozicija došla do većine - mi nismo odavde. Na ponovljenim izborima bi Vučić pobedio. Mada situacija u Srbiji verovatno nije kao u BG, NS i Nišu. Eventualno opozicija može pobediti samo u Nišu zajedno sa onim doktorom. U Beogradu ih zezne Nestor a u Novom Sadu je faktor Gruhonjić mnogo odbojan pa imam utisak i da se neka zgrada sruši da bi opet SNS tamo pobedio.
Dokle god je potreban Zapadu. Izgleda da to nikome nije jasno.Dobro, do kada može da vlada? Mislim da ni on to ne može da zna ili...
OK. Znači postoje samo parlamentarne stranke, a SSP je verovatno najveća?
On je potreban koliko i anus na laktu, što reče TarantinoDokle god je potreban Zapadu. Izgleda da to nikome nije jasno.
Može, stranka gubitnika u sirijskom ratu, čiji si ti doživotni premijerajd se dogovorimo, ja napravim stranku vi svi glasate za mene, obecavam da cu biti posten i slusati vasa misljenja, moze?
Nema sanse !ajd se dogovorimo, ja napravim stranku vi svi glasate za mene, obecavam da cu biti posten i slusati vasa misljenja, moze?
A brate, pricamo o Srbiji ne o SirijiMože, stranka gubitnika u sirijskom ratu, čiji si ti doživotni premijer
Ne moras da verujes. Doduse potreba za njim postaje sve slabija.On je potreban koliko i anus na laktu, što reče Tarantino
E da, i Tasovac ti crkoA brate, pricamo o Srbiji ne o Sirijiiako znam zasto si to napisao
sto? Ja da sam predsednik sveta, veruj mi, planeta bi bila mnogo lepse mesto za zivot.Nema sanse !
U slučaju novih izbora manje partije i one ispod cenzusa bi birale uz koga će se šlepati od ovih ili ostajati ispod cenzusa.OK. Znači postoje samo parlamentarne stranke, a SSP je verovatno najveća?
E da, i Tasovac ti crko
eto, da li si bas morao tu rec da upotrebis?Predsednik sveta ............... ?sto? Ja da sam predsednik sveta, veruj mi, planeta bi bila mnogo lepse mesto za zivot.
Pticice eto ponudih alternativu Vucicu![]()