Da li će Vučić pasti?

Da li mislite da Vučić pada u narednih godinu dana?

• Ukupno glasova
    56
Koalicije oko SSP, DS, NDSS, Kreni promeni i Mi snage tj. raspada naroda. Ovi iz raspada naroda bi postupili kao i u Beogradu kada bi opozicija došla do većine - mi nismo odavde. Na ponovljenim izborima bi Vučić pobedio. Mada situacija u Srbiji verovatno nije kao u BG, NS i Nišu. Eventualno opozicija može pobediti samo u Nišu zajedno sa onim doktorom. U Beogradu ih zezne Nestor a u Novom Sadu je faktor Gruhonjić mnogo odbojan pa imam utisak i da se neka zgrada sruši da bi opet SNS tamo pobedio.
Znaci zuti sa crvenim prugicama.

Немој да је неки смрадикал побегао из земље! Мора да им се суди за све злочине!

1686326914-Protest-2-1200x800.jpg

Nisam napisao do smrti.

Dobro, do kada može da vlada? Mislim da ni on to ne može da zna ili...

Koalicije oko SSP, DS, NDSS, Kreni promeni i Mi snage tj. raspada naroda. Ovi iz raspada naroda bi postupili kao i u Beogradu kada bi opozicija došla do većine - mi nismo odavde. Na ponovljenim izborima bi Vučić pobedio. Mada situacija u Srbiji verovatno nije kao u BG, NS i Nišu. Eventualno opozicija može pobediti samo u Nišu zajedno sa onim doktorom. U Beogradu ih zezne Nestor a u Novom Sadu je faktor Gruhonjić mnogo odbojan pa imam utisak i da se neka zgrada sruši da bi opet SNS tamo pobedio.

OK. Znači postoje samo parlamentarne stranke, a SSP je verovatno najveća?

OK. Znači postoje samo parlamentarne stranke, a SSP je verovatno najveća?
U slučaju novih izbora manje partije i one ispod cenzusa bi birale uz koga će se šlepati od ovih ili ostajati ispod cenzusa.

Screenshot_20241225_135955_com.google.android.apps.photosgo-1.jpg

Ono što može da promeni situaciju je kandidovanje na izborima nekog studentskog pokreta. Mada ostaje pitanje da li bi oni privukli nove birače ili prosto samo uzimali postojeće.

Back