On se sad batrga.
Koprca se sam sa sobom.
Samo ostaje pitanje da li će strane sile da ga i dalje podržavaju ili neće. Taj uticaj stranih sila uvek pravi klackalicu. Od Rusije i Putina je oduvek imao podršku, ne znam da li se tu nešto menjalo skoro, što se tiče Amerike i Brisela, tu su stvari pomešane. Malo ima podršku malo nema.
A to mišljenje da je Vučuć sam po sebi problem, i da će se većina problema u Srbiji rešiti smenom Vučića, a to mišljenje se ustalilo zbog dugogodišnje vladavine, to je farsa. Ako živiš dovoljno dugo, počneš da primećuješ, da prepoznaješ iste obrazce koji se ponavljaju. Ja ću skrenuti pažnju da se isto tako ustalilo mišljenje i za DOS, odnosno Žute, tzv žutu mafiju, kao da nikad neće pasti i kao da su oni izvr svih problema, isto tako je bilo i za Miloševića.
Kalif umesto Kalifa.
Ključna razlika što se tiče smene vlasti u poređenju sa DOS/DS je ta što su oni znali da im je vreme isteklo i vlast su prepustili na miran način. Vučić zna da mu vreme ističe, ali mislim da nikad neće prepustiti vlast i da je spreman i tenkove da angažuje ako bude trebalo. Po cenu građanskog rata neće otići sa vlasti.