Da li će Vučić pasti?

Da li mislite da Vučić pada u narednih godinu dana?

• Ukupno glasova
    56
Zavisi samo od opozicije. Nezadovoljstvo kod građana je nikad veće, sad je sve na opoziciji.

Nažalost oni su razjedinjeni, bez ideje, bez strategije, bez harizme... i sa previše sujete. Ne vidim da su sposobni da smene Vučića, čak i sa ovolikim nezadovoljnim građanima. Prosto, previše su nesposobni. Mada, ko zna, možda iznenade. Čuda su moguća.
Kojoj to opoziciji?

Zavisi samo od opozicije. Nezadovoljstvo kod građana je nikad veće, sad je sve na opoziciji.

Nažalost oni su razjedinjeni, bez ideje, bez strategije, bez harizme... i sa previše sujete. Ne vidim da su sposobni da smene Vučića, čak i sa ovolikim nezadovoljnim građanima. Prosto, previše su nesposobni. Mada, ko zna, možda iznenade. Čuda su moguća.
Da. Idealisticki, DA. Ne moze dalje, jer nema gde vise da bije svoje bolesti .

Ljudi koji misle da je Vučić pametan, su kao oni koji misle da su Izraelci pametni.

Sve to je samo lažni mit @Dе Sisti
Izraelci su genocidasi, bar vlast narod protestuje. Brate mili ja prvi hocu da padne, ali ne vidim zdravu alternativu. Vracanje demokrata nije resenje, jer nije problem figura nego sistem, koji je ocajan. Isto bi bilo a verovatno i gore. A sto se tice Vucica intaligentan jeste, prešao je igricu sa stranackim zaposljavanjem, ucenama i slicno, sin mu se vozi na utakmice sluzbenim kolima, grozno

Na izborima ne može gotovo sigurno jer sve i da se desi da opozicija ima većinu tu su Nestorijanci da kažu mi nismo odavde kao u Beogradu i odlazimo na Mars sa Ilonom Maskom kod vanzemaljaca.

Na koje sve opozicione stranke misliš?

ima smisla, verovatno si u pravu. Nisam razmišljao o tome. A i generalno se slazem sa svim sto si napisala.
Mada bih prokomentarisao "pro evropske" u Novom Sadu su najveci zagovornici protesta autonomasi, oni za nezavisnost Vojvodine, homo lobi, i prikrivene ustaše. A od pro evroskih mi se iskreno povraca, nemamo mi nista sa tim bolesnim zapadom, treba da se drzimo nasih vrednosti i tradicije.

Bold: Da, u pravu si. Mila Pajić, Dinko Gruhonjić...
On se sad batrga.

Koprca se sam sa sobom.

Samo ostaje pitanje da li će strane sile da ga i dalje podržavaju ili neće. Taj uticaj stranih sila uvek pravi klackalicu. Od Rusije i Putina je oduvek imao podršku, ne znam da li se tu nešto menjalo skoro, što se tiče Amerike i Brisela, tu su stvari pomešane. Malo ima podršku malo nema.

A to mišljenje da je Vučuć sam po sebi problem, i da će se većina problema u Srbiji rešiti smenom Vučića, a to mišljenje se ustalilo zbog dugogodišnje vladavine, to je farsa. Ako živiš dovoljno dugo, počneš da primećuješ, da prepoznaješ iste obrazce koji se ponavljaju. Ja ću skrenuti pažnju da se isto tako ustalilo mišljenje i za DOS, odnosno Žute, tzv žutu mafiju, kao da nikad neće pasti i kao da su oni izvr svih problema, isto tako je bilo i za Miloševića.

Kalif umesto Kalifa.

Ključna razlika što se tiče smene vlasti u poređenju sa DOS/DS je ta što su oni znali da im je vreme isteklo i vlast su prepustili na miran način. Vučić zna da mu vreme ističe, ali mislim da nikad neće prepustiti vlast i da je spreman i tenkove da angažuje ako bude trebalo. Po cenu građanskog rata neće otići sa vlasti.

Bold: Moguće su opcije: građanski rat, vanredno stanje ( uvek može da nađe povod ) i izbori koje će ponovo pokrasti.

Izbori su najveći problem. On, AV takođe bi bio u problemu da nije na vlasti..ovako može da daje dodatni novac svojim članovima biračkih odbora.

Opozicija u celini ima problem da nađe članove i zamenike članova biračkih odbora. Ne znam kako će sadašnje parlamentarne stranke pronaći po 4 čl. biračkih odbora.

I ogroman problem cele opozicije su članovi OIK, GIK-a, RIK-a.

Izraelci su genocidasi, bar vlast narod protestuje. Brate mili ja prvi hocu da padne, ali ne vidim zdravu alternativu. Vracanje demokrata nije resenje, jer nije problem figura nego sistem, koji je ocajan. Isto bi bilo a verovatno i gore. A sto se tice Vucica intaligentan jeste, prešao je igricu sa stranackim zaposljavanjem, ucenama i slicno, sin mu se vozi na utakmice sluzbenim kolima, grozno
Jadni Izraelci.

Nema alternative i na zalost nece skoro ni biti.

Bold: Da, u pravu si. Mila Pajić, Dinko Gruhonjić...

Bold: Moguće su opcije: građanski rat, vanredno stanje ( uvek može da nađe povod ) i izbori koje će ponovo pokrasti.

Izbori su najveći problem. On, AV takođe bi bio u problemu da nije na vlasti..ovako može da daje dodatni novac svojim članovima biračkih odbora.

Opozicija u celini ima problem da nađe članove i zamenike članova biračkih odbora. Ne znam kako će sadašnje parlamentarne stranke pronaći po 4 čl. biračkih odbora.

I ogroman problem cele opozicije su članovi OIK, GIK-a, RIK-a.
"Bold: Moguće su opcije: građanski rat, vanredno stanje ( uvek može da nađe povod ) i izbori koje će ponovo pokrasti."........... nista od toga.

Koalicije oko SSP, DS, NDSS, Kreni promeni i Mi snage tj. raspada naroda. Ovi iz raspada naroda bi postupili kao i u Beogradu kada bi opozicija došla do većine - mi nismo odavde. Na ponovljenim izborima bi Vučić pobedio. Mada situacija u Srbiji verovatno nije kao u BG, NS i Nišu. Eventualno opozicija može pobediti samo u Nišu zajedno sa onim doktorom. U Beogradu ih zezne Nestor a u Novom Sadu je faktor Gruhonjić mnogo odbojan pa imam utisak i da se neka zgrada sruši da bi opet SNS tamo pobedio.

Back