Njegov pad nije ni blizu... Ne treba gledati na to ad hominem, njegova politika jednostavno ima najvece uporiste u nasem birackom telu i to ubedljivo najvece...Uporiste koje se cak i ne klati... Dozivecemo mi i da opozicija uzme poneko selo u Srbiji, da uzme i poneku opstinu, a dozivecemo da jednom u dalekim godinama i Beograd dodje u opozicione ruke...Tada ce vlast biti sabotirana od strane drzave i to uzimanje Beograda nikako nece povecati snagu opozicije u Srbiji, naprotiv...Prebacice se on na mesto premijera i povuci za sobom svu moc, opet ce sve biti u njegovim rukama...On ususkan, sluzba ususkana, stranka jaka, narod vecinom za njega, nije ni blizu pada, niti ce skoro biti, mislim na decenije pred nama... Spremite se na te decenije...Mozda mi u jednom trenutku udjemo u lose odnose sa SAD i EU, mozda dodjemo i do izolacije, ali on ce nastaviti da vlada i tom izolovanom Srbijom i imace idalje ogromnu podrsku u narodu... Oni koji misle drugacije uopste ne poznaju svoj narod...
Sto se tice studentskih protesta, to je nista...Oni su u sustini totalno neartikulisani, tu su neki zahtevi cijim se ispunjenjem ne menja sistem vec se resava neki trenutni problem... Neartikulisani su jer su na njima okupljeni ljudi potpuno razlicitih politickih stavova, a koji sa Vucicem uglavnom imaju iste politicke stavove u odnosu na spoljnu politiku...Kako ce se zavrsiti mozemo da nagadjamo, osipace se polako, studenti ce se deliti na frakcije, smenjivace se vodje, medju njima ce dolaziti do razdora... Eto neka bude moja prognoza jos dva meseca...Ali shvatite da je sve to nista...Ljudi koji su protivnici, oni su glasni pa vam to daje iluziju da ih ima vise, stanovnistvo medjutim u najvecem broju podrzava politiku predsednika, cuti i podrzava, a kada biste ih naterali da moraju da glasaju, tada biste videli da je njegova podrska jos mnogo veca u odnosu na opoziciju....