Procenjujem da će se studentski protesti raspršiti nege početkom februara, vezano za destabilizaciju Vučića mislim da od ovakvih protesta nema ništa iz razloga što ne primećujem osobu koja bi mogla da prođe kao snažan oponent Vučuću, takođe ovo protsti su relativno mirni dok ne bude sile na njima deluje mi da neće sa rastu. Ono to bi bila situacija da Vučko iz nekog razloga pusti policiju na ove (pendrekanja i vodeni topovi) te da se na osnovu toga podignu i roditelji dece protiv Vučka.
Kontam da brojanje glasova može da se fingira na razne načine... Sada je fora koliko će pamćenje ljudi za nadstrešnicu trajati i šta bi bilo ako naredi medijima da se nadstrešnica više ne spominje slično kao Savamala, helikopter, rampa, Jovanjica i sl.
Po meni da sada zaduži zemlju za još koju milijardu i da svakom od građana ponudi čak 200-500e pomoći kontam da bi 70% ljudi diglo ruke od bilo kakvih protesta protiv njega bar na godinu dana.
Po meni ekspresno bi pao sa vlasti da se dogode još jedna-dve tragedije poput Ribnikara ili nadstrešnice u Novom Sadu.
Sa druge strane nisam siguran da trenutno postoji neko kod nas ko bi tako nešto okrenuo protiv njega?