mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.004
Sve u stihu sve u prozi sedi na moj pa se voziŽutima je vlast sve dalja
To za narod mnogo valja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve u stihu sve u prozi sedi na moj pa se voziŽutima je vlast sve dalja
To za narod mnogo valja

Prizetko bi vlast da menjaSve u stihu sve u prozi sedi na moj pa se vozi![]()
Prizetko bi vlast da menja
Na forumu samo genja
Znaś i sam kakvi su SrbiKoj ga stavio, taj će da ga skloni
Ko da se Srbi nešto pitaju još od avnoja...Znaś i sam kakvi su Srbi
Zahvalni u p. materinu

Šta fali avnoju?Ko da se Srbi nešto pitaju još od avnoja...![]()
Svake druge godineŠta fali avnoju?
Bilo svinjskih polutki koliko hoćeš
Bilo besplatnih proteza preko Doma ZdravljaSvake druge godine
Bilo, moega medenoga.Bilo besplatnih proteza preko Doma Zdravlja
Delili stanove, samo budala nije dobila
Ukrali radikali.Bilo, moega medenoga.
Što ne podeliše svima?
Aha bili su one koji nisu hteli, to su price za malu decu.Bilo besplatnih proteza preko Doma Zdravlja
Delili stanove, samo budala nije dobila
Proteze?Bilo, moega medenoga.
Što ne podeliše svima?
Priča za malu decu se zove NBGDAha bili su one koji nisu hteli, to su price za malu decu.
Nije NBG cela Srbija, posteni i radni ljudi su placali krvavo za stanove.Priča za malu decu se zove NBGD
Plaćali su katance za uzurpirane vešernice i krvavo se borili da dobiju od opśtine pravo na naknadno useljenje i promenu svrhe prostorije bez saglasnosti seljački podmuklih komśija punih zavisti i želja da neko ne uspeNije NBG cela Srbija, posteni i radni ljudi su placali krvavo za stanove.
Znaci i ti spadas u takve, koji su na mufte dobili stan?Plaćali su katance za uzurpirane vešernice i krvavo se borili da dobiju od opśtine pravo na naknadno useljenje i promenu svrhe prostorije bez saglasnosti seljački podmuklih komśija punih zavisti i želja da neko ne uspe
Nije na mufte, procesuirali smo domaće otpadnike i izdajnike tj nismo ih mi procesuirali samo smo obavestili nadležnu službu i dostavili poveći spisak tako da je sramota što smo dobili samo dvosobne stanove navodno trosobni tek bili u izgradnji a opet posle dva morali da vratimo jer niko od prijavljenih nije bio kriv ali svi znamo da su imali vezu pa su zato pušteni. Isto kao na Krstarici - prijaviš njih nekoliko a oni i dalje tu a izdajnici i otpad.Znaci i ti spadas u takve, koji su na mufte dobili stan?
Proteze i uopšte stomatologiju je ukinuo Slobodan Milošević, otac radikala.Proteze?
Pa proteze ukinuo DS Mićunović da se razboljeva narod
HahaProteze i uopšte stomatologiju je ukinuo Slobodan Milošević, otac radikala.
Kratko al istina..samo taj nacin postoji i cela Srbija na noge,ovo jeabavo da moze da se nesto promeni.Без насиља ништа
2027-ma nije dalekoInduce godine a mozda i pre, imacemo prilike, da evociramo secanja Vucicevog rezima, tj.negove posledice.
Ti ces verovatno zamoliti da ti se nalog blokira i sa novim identitetom i u novom ruhu, pljuvati sve u 16-est sadasnji rezim .2027-ma nije daleko
Tada ćete sa ponosom skakati po forumu kako ste još 2012-te napisali proročanstvo