- Poruka
- 133
To nije do mene, zavisi da li je dežuran Lojalista ili belokošuljašObećaj mi ovde i sada da nećeš svojim ponašanjem dovesti sebe u situaciju da te banuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije do mene, zavisi da li je dežuran Lojalista ili belokošuljašObećaj mi ovde i sada da nećeš svojim ponašanjem dovesti sebe u situaciju da te banuju.
ja znam da ti kao čestit musliman obožavaš Alijinog Vanbračnog ali hteli mi to ili ne moramo se oslanjati na živeIme tog boga je Đilas
Subvencije su izmisljene zato sto etatisticki genijalci i tvoje analfabetske komunjare hoce da se mesaju u trziste hrane, posto oni misle da su naucnici koji su provalili igru.
Oni su pokrenuli litijum kao i Brisel.
Vruc krompir tj kurko Vucicu u ruke.
Sad oni nevinasca...
ja znam da ti kao čestit musliman obožavaš Alijinog Vanbračnog ali hteli mi to ili ne moramo se oslanjati na žive
на живе?
Фахријевог ванбрачног?
a ti idi kod Alijinog ako misliš da je bolje, bujrum...
Zemlja koja ima ovakve goste na javnom servisu ne treba da se brine u vezi građanskih ratova, kriminala i zločina iz mržnje & gluposti.
Nista oni su mogli jadni da znaju... Ko što nisu znali sta ce biti posle njihovog pokretanja BRISELA i predloga srbije da se pitanje kosova prebaci iz UN u Brisel uz insistiranje SRBIJE na promeni rezolucije u sklopu briselski sporazuma jer najbitnija stavka u njoj krpi kosovo ko nezavisno i sastavni je deo srbije. (IZDAJA)У време покретања приче о литијуму, на власти су били ДСС,Г17,СПО,Расим, уз подршку СПС-а,
у опозицији су били Демократска странка и Српска смрадикална странка.
Чак ни Тадић није био на месту председника, већ је био опозициони председнички кандидат, па је после победе кохабитирао са Коштуницом.
Опет, и тај први документ са Рио Тинтом је био пре двадесет година, само покретање истраживања, и тадашња Влада није могла да зна да ће данашња донети одлуку да нас трује, јер тадашња није могла да зна какав ће поступак експлоатације литијума бити кроз две или три деценије.
Jel tvoj musliman?Đilas je Bosanac iz okoline Bihaca..neka izbori pokazu sta ce da prihvati i koga ..
jel znas da mi hriscani se ne zaklinjemo uopste, nikad, a da je to zapravo od palih andjela zaklinjanjeZakleo se na nultu grupu očigledno
znam ti bi radije vidio novog šefa al kaide iz sirije ili bibija iz tel aviva...Zemlja koja ima ovakve goste na javnom servisu ne treba da se brine u vezi građanskih ratova, kriminala i zločina iz mržnje & gluposti.
znam ti bi radije vidio novog šefa al kaide iz sirije ili bibija iz tel aviva...
kako li je ziv uopste, ljudsko telo je cudo
uuuu imam i ja ideja i idejaНема потребе. Његове идеје су увек ту са нама.

Ништа није џабе.Šta je džabe ?Studiranje? Šta je u Srbiji džabe?
Не поричем. Све је поскупело и све поскупљује како време иде даље, без обзира ко управља земљом.A infostan mi bio 20 evra a danas 150 evra. Struja bila 10 evra a danas 50.
Демократија нигде не постоји у оном облику у ком је људи замишљају.Udba napravi izbornu listu, pa biraj - hoćeš Kurtu, Murtu, Marka ili Janka.
A svi su njihovi.
Demokratija ... žvaka za budale.
Демократија нигде не постоји у оном облику у ком је људи замишљају.