Да ли ће у наредна 72 сата Америка напасти Сирију?

Eto gde grešite svi vi u opoziciji, taj prezir prema biračkom telu, jer kao što jedan pjesnik reče:
"Ako želiš da mjenjaš ljude, ne odmeći se"

Izlazim na sve izbore, i glasam uvek za onoga ko nije do sada bio nikada na vlasti. To sto me budalastine ne interesuju, ne znaci da sam se odmetnuo.
Inace, zabranio bih da se neko zove "opozicija" ko je bar jednom bio na nekoj vlasti. Sve je to ista bagra.

Eh, da je to u pitanju...nego ce da ga uniste, jer on ne ide pod koncesiju. Koncesionar je isti kao i koncesionar pristinskog aerodroma, a Niski im je trn u oku jer im uzima putnike, jer ima nize takse.

Oće sigurno, tu se na renoviranju aerodroma krade opasno, DS se nafatirao i nakrao para na Tesli.
I na Niškom će.
Ne ide maca od masnih kolača !

Oće sigurno, tu se na renoviranju aerodroma krade opasno, DS se nafatirao i nakrao para na Tesli.
I na Niškom će.
Ne ide maca od masnih kolača !

Pa da, izvuci ce pare iz budzeta kroz renoviranje, a onda ce da dignu takse, oteraju low-cost kompanije, i uniste ga, a sav saobracaj preusmere na Beograd i Pristinu.
Jer, tako se vlada u Srbistanu. I tako je obecano Francuzima - koncesionarima.

Svajcarska nije ni na zapadu ni na istoku ni na severu ni na jugu oni su svetski bankari i sila za sebe,cak ni hitler nije hteo da ih okupira niti da ih uvede u neki pakt ...i mrzi me da citam sve ali kakve sve to veze i nasi aeodromi imaju veze sa tenzijama oko sirije?

Dobar vic....Svajcarska je najokupiranija zemlja na planeti, drze je obe strane zato je niko nikad i ne dira....pod totalnom su kontrolom... Oni su kao sef u banci.....takva im je uloga i samo toliko su vazni. Nisu oni banka....

Poslednja izmena:
Dobar vic....Svajcarska je najokupiranija zemlja na planeti, drze je obe strane zato je niko nikad i ne dira....pod totalnom su kontrolom... Oni su kao sef u banci.....takva im je uloga i samo toliko su vazni. Nisu oni banka....

Bice da je to tacno! Jedino sto dobro zive. Sada sta je to ,,dobro,, i dali je sve u parama je filozofsko pitanje !

Taj klovn je nepredvidiva budala !
Kao takav je opasan za celo čovečanstvo !
Ču arogantne jenkijevske seljačine !
Tipično za njih: Ja ću da te bombardujem, a ti da se nisi usudio da mi obaraš rakete :dash: Budala , šta reći ?
Ovde se radi , da li da potopimo te konzerve sa kojih dolaze rakete ili da sravnimo aerodrom sa koga dolaze avioni !
Da li se i nosač aviona tretira kao aerodrom :think: ???
Što vi ovde neki imate problem da vam se objasne neka proste stvari[emoji849]
Tramp nešto poštenije u ovom trenutku nije mogao da uradi!
Svojim kerovima je ponudio sukob sa Rusijom, i to jedan na jeda. A što Rusiji apsolutno odgovara. A ne da ih skuplja dvajes na jeda i da Rusiju iscrpljuje sankcijama i plus nekim rezolucijama gde bi se Rusiji zabranilo da puca¿¡
Ovo- ovo je on genijalno uradio!

Novinar BBC: Asad nije izveo napad, to je režirano

Autor: MONDO/Agencije

Tvit novinara i producenta BBC (Bi-Bi-Sija) da je "sit medijskih nameštaljki u Siriji", te da neki pobunjenici i opozicionari premeštaju i nameštaju decu da glume leševe kako bi izazvali solidarnost u svetu i dalje trese društvene mreže

12.04.2018. |
Novinar Rijam Dalati skeptičan je prema tvrdnjama da je za navodni hemijski napad u Siriji odgovoran Bašar el Asad. On je na Twitteru napisao da je "umoran od nameštenih scena".

"Sit sam aktivista i pobunjenika koji leševe mrtve dece koriste da nameste emotivne scene za zapadno tržište. Onda se pitaju zašto ozbiljni novinari dovode u pitanje delove tih scenarija", napisao je Dalati.

On je kasnije obrisao taj tvit, ali ne pre nego što su ga drugi korisnici Twittera snimili.

Selection_066_e.png

Odmah su krenule spekulacije o razlozima brisanja tvita, uz sugestije da ga je BBC, državni medij zemlje koja se zbog "napada" sprema da u odmazdu bombarduje Siriju, na to primorao.
Dalati je, međutim, demantovao ove tvrdnje. Tvit je, kaže, obrisao, jer se "kosio sa uređivačkom politikom".
On je objasnio da se to odnosi na upotrebu izraza "sit sam", ali ne i na samu tvrdnju da je snimak "posljednjeg zagrljaja" sirijske devojčice i dečaka - namešten.
Dalati nije prvi novinar velikih zapadnih medija koji je progovorio o propagandi protiv Asadove vlade.

Taker Karlson sa Foks njuza uradio je isto ove nedelje, i napao je sve one koji veruju da znaju šta se dešava na terenu u Siriji.
"Da li svi ti genijalci koji nam govore da je Asad ubio onu decu to stvarno znaju? Naravno da ne znaju. Izmišljaju. Nemaju pojma šta se stvarno dešava", rekao je Karlson.

Back