Da li ce te prihvatiti čipovanje?

Da li ces prihvatiti cipovenje-zig zveri?

• NE

• da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ko od vas ima ličnu kartu sa čipom?
ko od vas ima mobilni sa android sistemom?

Ja imam ličnu kartu sa čipom, a androida nemam.

Nego, nije to to.

Jedno je kadmožeš da baciš telefon ili ličnu kartu, a drugo je kad imaš žig ili ušnu markicu ili radiopredajnik i prijemnik na nedostupnom mestu ispod kože.
Sad sam se setio jedne scene iz filma Totalni Opoziv.

sometimes_its_hard-48168.gif

...

Poslednja izmena:
Ono što mene lično plaši je da se u tim implantima mogu nalaziti, a koliko sam upućen i nalaze se, informacije koje će sprečavati slobodno kretanje i ustvari normalan život uopšte.

Nešto slično kao u onom filmu sa Timberlejkom kad svi na podlaktici imaju tajmere.
Lepo ja kažem da je iracionalan strah često posledica preteranog gledanja holivudskih filmova... :mrgreen:

Lepo ja kažem da je iracionalan strah često posledica preteranog gledanja holivudskih filmova... :mrgreen:

Nije strah iracionalan nego poprilično racionalan i slikovito opisan radnjom filma kja je nastala iz strahova koje imaju ljudi koji razmišljaju o temi brojlerskog uzgoja ljudi.
Ima još boljih vizura opisanih u Velsovim, Orvelovim i Hakslijevim delima.

Holivud je samo pretočio u slike nešto što je oduvek u mislima ljudi koji razmišljaju .

Tako da mašiš bata Sizo i gol i stadion.

ne sećam se da je bilo slike Kim Džong ping pong-a u filmu...podmećeš!

Jok ja.

To ovi što prave gifove oće da naglase zbog onih tupljih posmatrača u publici.

Može ovaj da zameni Kima............
Američki teoretičar medija i kritičar kulture Nil Postman u knjizi "Zabavljajući se do smrti: Javni diskurs u dobu šou-biznisa" poredi vizije budućnosti dvojice književnika Džordža Orvela i Oldusa Hakslija u njihovim antologijskim delima "1984" i "Vrli novi svet". Poređenje će vas ostaviti bez daha

Haksli-i-Orvel-Amusing-Ourselves-to-Death-1-670x1241.jpg

Haksli-i-Orvel-Amusing-Ourselves-to-Death-2-670x1128.jpg

Haksli-i-Orvel-Amusing-Ourselves-to-Death-3-602x1500.jpg

Haksli-i-Orvel-Amusing-Ourselves-to-Death-4-670x1263.jpg

http://www.telegraf.rs/vesti/1034352-orvel-ili-haksli-ko-je-bolje-predvideo-buducnost

Obojica su pripadala Fabijanskom društvu, tako da su imali pristup insajderskim informacijama na osnovu kojih su napisali knjige.

Poslednja izmena:
Postoji lik koji tvrdi da, ako se u iphone ukuca odredjena sifra, korisnik telefona moze da stupi u kontakt sa duhom Steve Jobsa. Ali nikako da je objavi. Sa androidom navodno ne moze, tako da sam isti batalio.
Dakle, ako mogu duhovi s one strane da komuniciraju sa nama preko telefona, koliko lakse mogu to da ucine Tajni Sefovi?

:per:

Ja imam LK sa čipom, i ja da se pitam naredio bih da je svako mora imati i dodao bih da svi bankovni računi i sve što treba čoveku 21. veka bude u njoj a da pritom ista ne bude obavezna za nošenje.
A za ugradnju u telo takvog ili sličnog čipa ne bih pristao. Jer mi se i onako identifikujemo po broju da li on bio matični ili drugi broj identifikacije to je svejedno, samo bi uštedeli mnogo na resursima uvođenjem objedinjenog čipa.

Pasivni RFID je manji od zrna pirinča, potpuno neaktivan dok ne dođe u polje naizmeničnog elektromagnetnog polja koje preko antene indukuje struju (jer sam pasivni čip nema svoju bateriju), daleko manje deluje na čoveka nego recimo mobilni, koji svi nosimo uz sebe, i koji emituje i do 2W EM talasa... naravno, ko ne zna ništa ni o čemu, on ima kojekakve naopake ideje.

Pasivni RFID je manji od zrna pirinča, potpuno neaktivan dok ne dođe u polje naizmeničnog elektromagnetnog polja koje preko antene indukuje struju (jer sam pasivni čip nema svoju bateriju), daleko manje deluje na čoveka nego recimo mobilni, koji svi nosimo uz sebe, i koji emituje i do 2W EM talasa... naravno, ko ne zna ništa ni o čemu, on ima kojekakve naopake ideje.

Na primer ti ovde demonstriraš kako ne znaš ništa o mogućnostima koje daljinski kontrolisano strano telo ubačeno u organizam može da ima.

Iskreno, sumnjam da ti na pamet ne padaju razne mogućnosti, od smeštanja hemikalija u mikro ili nano konterjnerima koji bi se mogli aktivirati daljinski, pa do toga da ulaskom u određene zone aktiviraš određena oruđa ili oružja, al se ti izgleda malko praviš nevešt.
Kad malo bolje pogledaš, mogućnosti za manipulaciju žigosanima su ogromne.

Na primer ti ovde demonstriraš kako ne znaš ništa o mogućnostima koje daljinski kontrolisano strano telo ubačeno u organizam može da ima.

Iskreno, sumnjam da ti na pamet ne padaju razne mogućnosti, od smeštanja hemikalija u mikro ili nano konterjnerima koji bi se mogli aktivirati daljinski, pa do toga da ulaskom u određene zone aktiviraš određena oruđa ili oružja, al se ti izgleda malko praviš nevešt.
Kad malo bolje pogledaš, mogućnosti za manipulaciju žigosanima su ogromne.

Buu, nema ništa od tih čipova. Sve i da je moguće da naprave tako nešto, to je nesigurno. Nama se čini da je tehnologija otišla u nebo, ali ustvari nije i šuplja je ko sito.
Nema elektronskog sistema na svetu koji je apsolutno siguran i pouzdan do te mere da se mogu milijarde ljudi kontrolisati. S karticama se može, kartica crkne i baciš je, ako čovek crkne od tog čipa ti si kriv ako si mu ugradio isti. Svako bi mogao da analizira taj čip i razotkrije zaveru.

Zavera nije ni skrivena.
Naime još pre dve hiljade godna rečeno je da neće moći da kupuje i prodaje onaj ko ne primi žig zveri.
To znači da nema hrane na stolu ako nisi žigosan.
Nežigosane će lako prepoznavati iz daljine i eliminisati bez pardona ko onomad informbirovce.
Razlika je što si onda mogo da ćutiš i praviš se lojalan, a ovde nema cilemile.

Izađeš na ulicu oni te snime i pošalju ekipu da te odvede na nagradno letovanje .

Back