Da li ce te prihvatiti čipovanje?

Da li ces prihvatiti cipovenje-zig zveri?

• NE

• da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Čipovanje je pičkovanje
Vakcinacija je vaginacija.
silovanje naroda, pokoravanje duha.

Voleo bih kad bih znao da mogu "rukom" bez ključa da upalim kola, ili da uđem u firmu ili da otključam vrata stana, ili da platim robu u supermarketu.
pazi ovako..
Ključ i Kartice su do sad bile u ljudskim rukama, a čipovi u objektima,
ali ako ih stave u tvoje telo,
automobili, i druge robotizovane naprave ce postati jednaki,
oživeti i tebe ce otključavati, puniti i kontrolisati.
roboti, kiborzi borgovi, će ovladati zemljom
Čip je PIč-ka, na starosrbskoanglounatraškom jeziku.
postaće svi ljudi rupa za punjenje u figurativnom smislu,
naravno tebi tako šarenom, to možda i ne smeta.
ali, bolje uzmi one ključeve iz vatikanskog grba i njih guraj u sebe, a ostale ljude pusti da otključavaju auta i vrata kao do sada.

Ipak, ni ti supermarketi, monetarni bankarski sistemi i dužničko ropstvo će nestati vrlo brzo,
kad mi obični ljudi, predvođeni dendroseksualcima, preuzmemo vlast nad tim vladarskim familijama.
samo drvo oslobađa i stabilizuje, kad se svet vrati drveću, drvu života i prirodi, biće aktivirani i otključani dnk lanci, omogućena nesmetana telepatska komunikacija, internet, novac, više neće biti potreban. potreba za hranom će nestati,
samim tim ni kompjuterski geekovi, štreberi sa njihovim programima, aplikacijama od čijih apdejtova i upgrejdova, spywareova, meni više ništa od programa i aplikacija ne funkcioniše ni u kompu, ni na telefonu, zar treba svaki dan da idem da mi upgrejduju sisteme, čip dok se oni ne dogovore šta je najbolje za kontrolu i manipulaciju, a ako ostanem bez kredita da mi se aktivira dugme za samouništenje.

pa u tome jeste problem, zašto ja sad moram da razmišljam, da menjam misaone obrasce prolagođavajuci se nečijem debilizmu, (o novcu da ne govorim.)
i gubim dragoceno vreme postajući stručnjak za telefone i kompjutere da bi vršio nelogične riskantne upgrejde sa 2.3 andorid na 4.0 sendwich samo da bi neke aplikacije, predvodjenje skajpom mogle da rade? iako su poslali obaveštenje na mejl da ukidaju samo za 2.2 andorid podršku, a ja imam 2.3.4 a oni mi tvrde da imam 2.2.
i ta debilna špijunska firma skajp traži i novi windows, da bi funkcionisala, ne vidim nikakvu logiku da moram da menjam sistem zbog tog i još nekih programa koji kao sad nisu u stanju da podrže starije sisteme, a u suštini nikakva poboljsanja nove verzije ne donose,
a mislim da ni zbog profita to one rade , već čiste sadističke želje, za kontrolom uma.

ranije se znao neki red, skajp, msn, yahoo. sad zilion nekih whatsup, tango, viber, k...c, palac. , i svi oni traže nove verzije. o igricama tek da ne govorim.
gugl ju-tub su nekad imali smisla, sad su došli ovi neki boelsnici i sve iskomplikovali,.
a najgluplji su svakodnevni zahtevi za updateovanjem flashova, pretraživača, firefox itd, a ništa poboljšano nema u njima.
znači, dok ja sve to promenim. opet će tražiti nešto novo.
oni nastoje da se moj život i um rotira oko njihovih gluposti, a ne orijentacije oko moje ose, mog smisla života, ili bar sunca, drveta..

ali za sve živce i svo vreme života koje sam potrošio pokušavajući da zauzadam tu tehnologiju, neko mora da mi plati.

ovo je možda mala digresija od teme
nastavite.. o čipovanju .. (koje neki predstavljau kao da će stave jedan čip i sve da bude savršeno, a kao neće iste muke sa novim verzijama, biti stalno nametane).

Vi koji prihvatite zig zverinji znajte da ce te piti iz 7 casa gneva!!!

I ti imaš ličnu kartu gde piše ime i prezime i adresa
ali ipak je najvažnije na tom dokumentu je 13 cifara

dakle već si žigosan

- - - - - - - - - -

Jbt...ti se istripovao od kapitalizma...

za sad Rusi jedino ne traže broj mobilnog kad otvaraš mail nalog
valjda neki ljude ne korsite mnogo taj mail pa zaborave šifru na besplatnom mail nalogu
jak problem otvoriti nov... ali neko ne želi da otvaramo nov besplatan nalog...

dok je Rusa biće klonova na Krsti

Ma to je netačno, imaš gomilu mailova koje možeš otvoriti bez mobilnog. Imaš čak i one "jednokratne" mailove koje registruješ samo da bi se registrovao na nekom sajtu koji tražio email potvrdu.

Koju gomilu? Gmail i Yahoo, mal malo pa traže broj, šatro zbog lične sigurnosti. Doći će dan kada će ti ugasiti mejl ako im ne daš broj, videćemo...

Koju gomilu? Gmail i Yahoo, mal malo pa traže broj, šatro zbog lične sigurnosti. Doći će dan kada će ti ugasiti mejl ako im ne daš broj, videćemo...
Gmail i Yahoo traže broj da bi mogli da ti vrate nalog ako ti neko otme, a verovatno i da vide odakle si. Ne moraš da im daš broj ako nećeš. To važi i za ostale. Na mailinatoru možeš da otvoriš apsolutno bez ičega. Na hushmailu možeš da otvoriš enkriptovan mail bez ikakvih ličnih podataka.... samo treba znati naravno.

Gmail i Yahoo traže broj da bi mogli da ti vrate nalog ako ti neko otme, a verovatno i da vide odakle si. Ne moraš da im daš broj ako nećeš. To važi i za ostale. Na mailinatoru možeš da otvoriš apsolutno bez ičega. Na hushmailu možeš da otvoriš enkriptovan mail bez ikakvih ličnih podataka.... samo treba znati naravno.

http://www.yopmail.com/en/

No Registration!
No Password!
Auto generated inbox!
Messages are kept 8 days!

Znači, to o čipovima je samo pretpostavka?
Pretpostavki se ne treba plašiti?
Šta bi bilo da pretpostavimo da je ovaj život samo neka igrica visoko razvijenih vanzemaljaca?
Na osnovu te pretpostavke, mome se ljudski život smatrati ništavnim nivoom u igrici, pa krenuti u ubijanje?
Oprezno sa takvim izjavama...ono:čipovi, znak zveri, zavere....čitaju ovo i deca koja su temelji budućnosti...

Ali nemaš prave dokaze da postoji globalnaa zavera?
Možda je stvarno lakše i bolje imati čip umesto lične karte,kreditne kartice,keša,i ostale dokumentacije u džepu?
Prednosti su nebrojene: izgubljena deca se brže nađu, odbegli kriminalci takođe, rešavali bi se kriminalni slučajevi prostim utvrđivanjem prisutnosti nekoga na mestu događaja, izbegavanje plaćanja, ograničavanje finansijskih mahinacija .....
Zauzvrat, daje se infornacija o kretanju, koju i ovako imaju putem praćenja mobilnih telefona....

Ali nemaš prave dokaze da postoji globalnaa zavera?
Možda je stvarno lakše i bolje imati čip umesto lične karte,kreditne kartice,keša,i ostale dokumentacije u džepu?
Prednosti su nebrojene: izgubljena deca se brže nađu, odbegli kriminalci takođe, rešavali bi se kriminalni slučajevi prostim utvrđivanjem prisutnosti nekoga na mestu događaja, izbegavanje plaćanja, ograničavanje finansijskih mahinacija .....
Zauzvrat, daje se infornacija o kretanju, koju i ovako imaju putem praćenja mobilnih telefona....

Ma kakve ti dokaze tražiš? Ja ti pričam o mogućnostima delovanja čipa na telo, a ti mi kadiš ono što i oni sami kažu, izgubljena deca, bla bla...
Slobodno se ti čipuj, a i svoju decu ako misliš da je to dobro.

Čuvajte decu pa neće da se izgube, kriminalce čipujte i ćao.

Još nije izmišljen potkožni RFID čip koji menja stanje svesti... ako ne računamo to što teoretičari maštaju o istom... :lol:

To ti misliš. Sizife, idi na teme o kojima znaš nešto, nemoj po svaku cenu, niko te ne tera.
Nemoj da ti kao mod spamuješ temu, bićeš prijavljen, sve po pravilima foruma. Nije ti strano ni da vređaš.
Opusti se. Gledaj da li se drugi svađaju, za to si i plaćen.

Back