- Poruka
- 2.667
Čipovanje je pičkovanje
Vakcinacija je vaginacija.
silovanje naroda, pokoravanje duha.
Ključ i Kartice su do sad bile u ljudskim rukama, a čipovi u objektima,
ali ako ih stave u tvoje telo,
automobili, i druge robotizovane naprave ce postati jednaki,
oživeti i tebe ce otključavati, puniti i kontrolisati.
roboti, kiborzi borgovi, će ovladati zemljom
Čip je PIč-ka, na starosrbskoanglounatraškom jeziku.
postaće svi ljudi rupa za punjenje u figurativnom smislu,
naravno tebi tako šarenom, to možda i ne smeta.
ali, bolje uzmi one ključeve iz vatikanskog grba i njih guraj u sebe, a ostale ljude pusti da otključavaju auta i vrata kao do sada.
Ipak, ni ti supermarketi, monetarni bankarski sistemi i dužničko ropstvo će nestati vrlo brzo,
kad mi obični ljudi, predvođeni dendroseksualcima, preuzmemo vlast nad tim vladarskim familijama.
samo drvo oslobađa i stabilizuje, kad se svet vrati drveću, drvu života i prirodi, biće aktivirani i otključani dnk lanci, omogućena nesmetana telepatska komunikacija, internet, novac, više neće biti potreban. potreba za hranom će nestati,
samim tim ni kompjuterski geekovi, štreberi sa njihovim programima, aplikacijama od čijih apdejtova i upgrejdova, spywareova, meni više ništa od programa i aplikacija ne funkcioniše ni u kompu, ni na telefonu, zar treba svaki dan da idem da mi upgrejduju sisteme, čip dok se oni ne dogovore šta je najbolje za kontrolu i manipulaciju, a ako ostanem bez kredita da mi se aktivira dugme za samouništenje.
Vakcinacija je vaginacija.
silovanje naroda, pokoravanje duha.
pazi ovako..Voleo bih kad bih znao da mogu "rukom" bez ključa da upalim kola, ili da uđem u firmu ili da otključam vrata stana, ili da platim robu u supermarketu.
Ključ i Kartice su do sad bile u ljudskim rukama, a čipovi u objektima,
ali ako ih stave u tvoje telo,
automobili, i druge robotizovane naprave ce postati jednaki,
oživeti i tebe ce otključavati, puniti i kontrolisati.
roboti, kiborzi borgovi, će ovladati zemljom
Čip je PIč-ka, na starosrbskoanglounatraškom jeziku.
postaće svi ljudi rupa za punjenje u figurativnom smislu,
naravno tebi tako šarenom, to možda i ne smeta.
ali, bolje uzmi one ključeve iz vatikanskog grba i njih guraj u sebe, a ostale ljude pusti da otključavaju auta i vrata kao do sada.
Ipak, ni ti supermarketi, monetarni bankarski sistemi i dužničko ropstvo će nestati vrlo brzo,
kad mi obični ljudi, predvođeni dendroseksualcima, preuzmemo vlast nad tim vladarskim familijama.
samo drvo oslobađa i stabilizuje, kad se svet vrati drveću, drvu života i prirodi, biće aktivirani i otključani dnk lanci, omogućena nesmetana telepatska komunikacija, internet, novac, više neće biti potreban. potreba za hranom će nestati,
samim tim ni kompjuterski geekovi, štreberi sa njihovim programima, aplikacijama od čijih apdejtova i upgrejdova, spywareova, meni više ništa od programa i aplikacija ne funkcioniše ni u kompu, ni na telefonu, zar treba svaki dan da idem da mi upgrejduju sisteme, čip dok se oni ne dogovore šta je najbolje za kontrolu i manipulaciju, a ako ostanem bez kredita da mi se aktivira dugme za samouništenje.