Da li ce te prihvatiti čipovanje?

Da li ces prihvatiti cipovenje-zig zveri?

• NE

• da

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Znači plašljiv je onaj koga boli doope, jer nema nema šta da krije, ko zna da vlada ima pametnijeg posla od praćenja boranije... a onaj ko stalno drhti od straha da nije praćen kojim slučajem, e taj nije plašljiv... :lol:

Nešto si ti tu obrnuo izgleda.

Jok, taj kog boli doope je teleći glupav.

Između užasnutosti i ozbiljne zainteresovanosti za diskusiju postoji dosta veliki prostor u kom se nalazimo mi umereni neki bliže jednoj, a neki bliže drugoj krajnjosti..

- - - - - - - - - -

Civilizacija se kreće kud se kreće već hiljadama godina... suština ove priče o čipu je strah da te neko ne prati i da ti ne usadi nekakve ideje preko čipa, koliko ja razumem... a obe te ideje su besmislene - prva zato što je potpuno nepotrebno pratiti boraniju koja plaća poreze i ne bavi se kriminalom, a druga zato što je još uvek tehnički nemoguće menjati nečije misli putem subkutanog RFID implanta.

Nisu uopšte besmislene, još od Mojsija izabrani narod rovaši svoje muške potomke i usađuje ideje o nevidljivom plamtećem grmu koji je naredio seobu iz Egipta.

Bukvalisto...
Eto,atomska energija...
Ili za one sa jeftinijim (nečipovanim) procesorima,cigla.
Mozeš kuću sazidati,ili nekog ubiti...
Cigla je dakle,loša?
Ili plombe za zube..
Ili kompjuter koji koristiš...
Ili mobilni telefon koji je jači od rfid čipa,koristiš ga blizu mozga,dobrovoljno.....
Ili televizija...promena svesti mase ljudi...
Kao i sa kemtrejlsima; brine vas nešto nedokazano na deset hiljada metara a ne brine vas automobil, fabrike,otpadne vode,emisija co2, nestanak pčela, porast potrošnje energije,suše...to nikom ništa...
Sve je to u redu ako nema rfid čipova...

Bukvalisto...
Eto,atomska energija...
Ili za one sa jeftinijim (nečipovanim) procesorima,cigla.
Mozeš kuću sazidati,ili nekog ubiti...
Cigla je dakle,loša?
Ili plombe za zube..
Ili kompjuter koji koristiš...
Ili mobilni telefon koji je jači od rfid čipa,koristiš ga blizu mozga,dobrovoljno.....
Ili televizija...promena svesti mase ljudi...
Kao i sa kemtrejlsima; brine vas nešto nedokazano na deset hiljada metara a ne brine vas automobil, fabrike,otpadne vode,emisija co2, nestanak pčela, porast potrošnje energije,suše...to nikom ništa...
Sve je to u redu ako nema rfid čipova...

Niko ne marginalizuje već postojeće probleme kao što pokušavaš da prikažeš nego dodajemo one koji se kriju.

Tajna,ali o tome ne pričaš...
Pričaš o avionima bez i sa oznakama,svetstkim vladama u senci, moćnim društvima koja sve rade da bi uništili ljudski rod...
Paranoja...

Šta tajna? Da li ti znaš možda?

- - - - - - - - - -

Tajna,ali o tome ne pričaš...
Pričaš o avionima bez i sa oznakama,svetstkim vladama u senci, moćnim društvima koja sve rade da bi uništili ljudski rod...
Paranoja...

Oni se više i ne kriju, to samo budale ne vide šta se radi na svetu.

Postoje ljudi koji se nazivaju biohakerima, oni sami sebi guraju kojekakve skurćele u oči u uši u bulje... to je toliko primitivno da je meni smešno. :lol:
Postoje i naučnici koji rade na sličnim stvarima, recimo da je kod njih to malo ozbiljnije ali i dalje su pioniri u tome. Jer nauka prosto ne zna kako mozak funkcioniše, mislim svi delovi i džidža-bidže.

Da postoji nešto tako, ne bi se valjda CIA manijaci iživljavali na ljudima po Gvantanamu i ostalim vukojebinama samo iz hira? Zar nije lakše da im stave čip i ovi počnu da pevaju pesmice a oni sviraju?
Ili braća Rusi da se tuku za svoju zemlju, a drugovi Kinezi čute i rade?

- - - - - - - - - -

Sve uvredljive poruke se brišu ili edituju, bez izuzetka.

Jer tako čip nalaže... :hahaha:

Zašto bi nekim ljudima odgovarao čip?

Evo jedne istinite priče od jutros.... samo da napomenem da živim na 19-tom spratu, i da mi treba jedno pet minuta od stana do parkinga, računajući lift, čekanje, i sve to... elem... jutros krećem na posao, hoću da idem motorom kao i obično ovih dana, krenem da tražim ključ od motora po stanu, nema ga nigde. Setim se da sam ga sinoć ostavio na stolu. Krenem da premotavam film, i setim se da sam takođe sinoć nakon dolaska s posla išao i kolima u grad.

Pomislim "zaboravio sam ključ od motora u kolima, sigurno". Ne bi mi bio prvi put.

Uzmem ključ od kola, siđem dole na parking - gledam u kolima - nema ključa od motora.

Hajde, rekoh, nemam vremena sad da tražim ključ od motora, uzeću rezervni pošto znam gde je. Naravno, rezervni je gore u stanu. Vratim se ponovo na 19-ti, uzmem rezervni ključ od motora, siđem dole, i shvatim da na rezervnom ključu od motora nemam ključ od moto-kofera, a u koferu mi je kaciga. Ne mogu da vozim bez kacige.

Vratim se ponovo gore po kacigu (isto rezervnu) jer nemam rezervni ključ od kofera.

Siđem dole na parking ponovo (treći put), krenem da upalim motor, kad ono neće. Valjda je bilo hladno, a ja malo više odvrnuo gas, i neće. Vreme kuca, tik-tak. Već se pušim od besa. Kažem sebi "batali motor, idem kolima, ionako već kasnim".

Međutim, setim se da sam ključ od kola koji mi je do malopre bio u ruci ostavio supruzi u stanu kad sam išao po rezervnu kacigu misleći da mi taj ključ ne treba. Ponovo moram gore u stan.

Dođem u stan, gledam u kutiji gde sam mislio da sam ga ostavio - nema ga.... gledam na stolu - nema ga... NEMA KLJUČA OD KOLA koji sam 10 minuta ranije držao u ruci... a rezervni ključ od kola nemam... već je pritisak 200. Gde sam ga mogao spustiti? Krenem da kopam po rancu, kad on stoji u rancu sve vreme. Nisam ga ni ostavio supruzi, a bez potrebe sam se vraćao taj četvrti put.

Siđem dole, sednem u kola i dođem na posao, parkiram u dvorištu firme i zagradim sve ostale jer sam ušao poslednji. Krenem da uđem u firmu sa tih vrata od parkinga - kad ona zaključana... DAMN! Nikada ih nisu zaključavali, a baš sad da ih zaključaju.... setim se da je ključ od tih vrata ostao na ključu od motora koji ne mogu da nađem. Vratim se nazad preko parkinga, obiđem oko zgrade, uđem na druga vrata, dođem u firmu i sednem potpuno slomljen...

Zna li neko nekoga ko u Srbiji ugrađuje RFID implantate? :mrgreen:

Back