Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 87.180
Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ce nam ta olupina od coveka koja ne zna ni kako se zove vise, alex vuki, krs, neka trazi azil u rusiji dok ga ne capimo cacija, ovde je persona non grata, a vi bi mogli da nam ponudite sledece:Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
Onaj je izručen međunarodnom sudu, a ne sudu druge države.Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
e vala neka si mu skresao, sledeci put dolazis sa lisicima u posetu u usa, aleks vuci
pa jel pretio aleks vuci aka aca siftar da ce da hapsi ko zucne "zvucni top", pominjao efbiaj itd?U jbt... ovo je valjda prva "situacija" sa nasim preCednikom da su botovi potpuno muuuuuk. Ne znaju ljudi valjda sta da kazu a da ne ispadne jos gore![]()
pa jel pretio aleks vuci aka aca siftar da ce da hapsi ko zucne "zvucni top", pominjao efbiaj itd?
sad malo mi njemu, iz dijaspore, nas ne moze da uplasi degenerik, a usrao je motku da ne moze gore. nesto mu je kokeza garant sipao u pice, obrlatio sa onom kuravom i ovaj nije znao gde se nalazi, a hteo pare da mu izmuze - ne znam sta drugo da mislim, ali bas cela delegacija da pobegne, to mi je jos ludje
sta kaze bocan-harcenko, jel ce da dobije azil u rusiji, falkon spreman za uzletanje?
on svakako vise nije predsednik, nemoj da se pojavljuje u javnosti i da tvrdi, klokeza ce da pusti snimak iz salona za masazu, i onda ga nece ni moskva hteti.
to samo glupi caciji misle da neko moze da donese u usa na 100-ine miliona i niko njih da ne zavrbuje ili propita, odakle ti kume tolike pare?Stvarno je dobra fora
nedavno prizivao FBI da presuđuje po Srbiji,
kad ono... međutim... eto ga FBI nepozvan![]()
Da li moguce da je istina ?Nadamo se.
Kriminalci moraju da idu u zatvor.
Moguce je.Da li moguce da je istina ?
Moguce je.
Ekipa iz nase Sluzbe su toliki moroni, ovo SKROZ lici na njih, nesto sto bi oni osmislili.
a kako bi ti strucnjace za sve obavestajne sluzbe sveta srusio aljeka?Moguce je.
Ekipa iz nase Sluzbe su toliki moroni, ovo SKROZ lici na njih, nesto sto bi oni osmislili.
Ne radi link. IzmeniNovosadski advokat podneo sudu inicijativu da se Vučić liši poslovne sposobnosti
Nije link. NaslovNe radi link. Izmeni