Да ли ће Србија изручити председника Вучића ако се пред судом у САД покрене кривични поступак због преваре на Флориди?

Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
sta ce nam ta olupina od coveka koja ne zna ni kako se zove vise, alex vuki, krs, neka trazi azil u rusiji dok ga ne capimo cacija, ovde je persona non grata, a vi bi mogli da nam ponudite sledece:
  1. anu, koja je letela kod madura, zanima nas koliko je placala kokain, i jel znala da je na listi trazenih?
  2. programere koji su preko dominiona krali izbore za bajdena, citam pominje se banovo brdo
  3. smislicemo vec

Poslednja izmena:
Ако изручимо и овог председника, то ће бити други председник кога изручујемо.
Onaj je izručen međunarodnom sudu, a ne sudu druge države.

U jbt... ovo je valjda prva "situacija" sa nasim preCednikom da su botovi potpuno muuuuuk. Ne znaju ljudi valjda sta da kazu a da ne ispadne jos gore :sad2:
pa jel pretio aleks vuci aka aca siftar da ce da hapsi ko zucne "zvucni top", pominjao efbiaj itd?
sad malo mi njemu, iz dijaspore, nas ne moze da uplasi degenerik, a usrao je motku da ne moze gore. nesto mu je kokeza garant sipao u pice, obrlatio sa onom kuravom i ovaj nije znao gde se nalazi, a hteo pare da mu izmuze - ne znam sta drugo da mislim, ali bas cela delegacija da pobegne, to mi je jos ludje, koji su to debili, ako je on pao, svi da popadaju sa njim

sta kaze bocan-harcenko, jel ce da dobije azil u rusiji, falkon spreman za uzletanje?

on svakako vise nije predsednik, nemoj da se pojavljuje u javnosti i da tvrdi, kokeza ce da pusti snimak iz salona za masazu, ono na ulici je samo upozorenje, i onda ga nece ni moskva hteti jer je bruka nevidjena, kad je glup kao top.

Poslednja izmena:
pa jel pretio aleks vuci aka aca siftar da ce da hapsi ko zucne "zvucni top", pominjao efbiaj itd?
sad malo mi njemu, iz dijaspore, nas ne moze da uplasi degenerik, a usrao je motku da ne moze gore. nesto mu je kokeza garant sipao u pice, obrlatio sa onom kuravom i ovaj nije znao gde se nalazi, a hteo pare da mu izmuze - ne znam sta drugo da mislim, ali bas cela delegacija da pobegne, to mi je jos ludje

sta kaze bocan-harcenko, jel ce da dobije azil u rusiji, falkon spreman za uzletanje?

on svakako vise nije predsednik, nemoj da se pojavljuje u javnosti i da tvrdi, klokeza ce da pusti snimak iz salona za masazu, i onda ga nece ni moskva hteti.

Stvarno je dobra fora

nedavno prizivao FBI da presuđuje po Srbiji,
kad ono... međutim... eto ga FBI nepozvan :per:

Stvarno je dobra fora

nedavno prizivao FBI da presuđuje po Srbiji,
kad ono... međutim... eto ga FBI nepozvan :per:
to samo glupi caciji misle da neko moze da donese u usa na 100-ine miliona i niko njih da ne zavrbuje ili propita, odakle ti kume tolike pare?

dao mi aleks vuci

a jel? e sad ces ti nama njega da das

cist profesionalizam

Poslednja izmena:
Vrv je platio , nije se raspitao ili su ga zaebali saradnici.
Ali tako nešto je morao da zna. Ko mu kriv što gaji sve šalabajzere oko sebe.

Ali ako je znao i pokušao preko veze da uđe to prevazilazi svaki zdrav razum. Čekamo reakcije iz USA.

Moguce je.

Ekipa iz nase Sluzbe su toliki moroni, ovo SKROZ lici na njih, nesto sto bi oni osmislili.
a kako bi ti strucnjace za sve obavestajne sluzbe sveta srusio aljeka?
jel mislis da ces za 10 godina da citas aljekove memoare? ne nego nekoga iz sluzbe: kako sam srusio veleizdajnika.

Back