- Poruka
- 131.903
Sta msilite?
Samo skup ili i smena vlasti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda sad upotrebe 5G, ionako su najavili da stize u decembru. Ovo ce biti proba.Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
nadam se da nece opet smisliti neku podlost
Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
A sto se tice naroda koji ce se okupiti tamo, bice kao i tog 15. marta miran protest
Nema od toga nista. Ima dosta alternativa a uz to nisu ucesnici protesta jedini koji koriste puteva. Sta je sa ljudima u tranzitu, pacijentima, hitnim slucajevima itd?Može da se desi u Beogradu, ako pucaju sebi u noge i zabrane ljudima da priđu Novom Sadu.
Svi ti ljudi mogu da se okrenu i vrate za Beograd i tako besni priključe Beograđanima koji nisu ni krenuli za NS.
Samo skup. Vlast se menja jedino na izborima. Nismo mi Ukrajina.Sta msilite?
Sta msilite?
Neko se i nada ce doci do okrsaja i smene vlasti
ZA ŠTA SE TO NUNS SPREMA? Novinare opremaju pancirima i šlemovima
Znamo, RakićaNego, kad vec pricamo o 1. novembru i narodnom protestu zbog pogibije 16 ljudi
usled pada nadstresnice...
Da li znamo posle godinu dana bar jedno lice ili firmu odgovornu za tu nesrecu?
Samo skup (naravno da postoji mogućnost da ubace malo huligana , da može nešto i da se prikaže na tv-u)Sta msilite?
Zavisi ako vlast bude opet pribegavala terorizmu neće se dobro provesti.Sta msilite?
Znamo, Rakića
Štiti mafija u pravosuđuZnaci, ipak niko nije osudjen
Jer mafija na vlasti i dalje stiti odgovorne jer bi se se doslo do nje same koja je i deo
tog kriminalnog posla oko rekonstrukcije
Štiti mafija u pravosuđu
Možda ovaj put bace atomsku bombu.Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
A sto se tice naroda koji ce se okupiti tamo, bice kao i tog 15. marta miran protest
Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
Bolje procitaj sta kaze NunspeetТо је стандардна процедура да медији добију заштиту ...Ево ЈЕДАН није носио панцир медиј и пљас .. фасовао од блокадерке шљивурду
![]()
@Plavooki Treptač