Da li ce se nesto desiti 1. novembra?

Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
nadam se da nece opet smisliti neku podlost
A sto se tice naroda koji ce se okupiti tamo, bice kao i tog 15. marta miran protest

Mislim da ce dobiti savet da to ne cini.

Ipak je u pitanju pomen pa se moze desiti da naljuti cak i deo svojih pristalica, onih koji imaju neki obzir.
Nema on luskuz sada da gura na silu, rekla bih da ce kmecati, kukati i koriti sebe kako nije bio dobar predsednik i brat, sin i muz, kako je sebe izneverio ne bi li deo njegovih glasaca skrenuo pogled ka skrusenom predsesniku i naljutio se na bagru koja je dosla u Novi Sad i platila trista evra po noci! I odakle im tol'ke pare! Ti za platu ne rade...itd itd...

Može da se desi u Beogradu, ako pucaju sebi u noge i zabrane ljudima da priđu Novom Sadu.

Svi ti ljudi mogu da se okrenu i vrate za Beograd i tako besni priključe Beograđanima koji nisu ni krenuli za NS.
Nema od toga nista. Ima dosta alternativa a uz to nisu ucesnici protesta jedini koji koriste puteva. Sta je sa ljudima u tranzitu, pacijentima, hitnim slucajevima itd?

Neko se i nada ce doci do okrsaja i smene vlasti

ZA ŠTA SE TO NUNS SPREMA? Novinare opremaju pancirima i šlemovima​

То је стандардна процедура да медији добију заштиту ...Ево ЈЕДАН није носио панцир медиј и пљас .. фасовао од блокадерке шљивурду

vucic_i_zandarm_buducnost_sevije_1.jpeg

@Plavooki Treptač

Ne znam, 15. marta je vlast upotrebila zvucni top i slala naoruzane huligane na narod,
nadam se da nece opet smisliti neku podlost
A sto se tice naroda koji ce se okupiti tamo, bice kao i tog 15. marta miran protest
Možda ovaj put bace atomsku bombu.
U svakom slučaju, biće vandalizma i huliganstva koje ćemo svi plaćati iz svojih džepova

То је стандардна процедура да медији добију заштиту ...Ево ЈЕДАН није носио панцир медиј и пљас .. фасовао од блокадерке шљивурду

vucic_i_zandarm_buducnost_sevije_1.jpeg

@Plavooki Treptač
Bolje procitaj sta kaze Nunspeet

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) saopštilo je večeras da uvodi model besplatnog iznajmljivanja pancir prsluka i šlemova za novinare koji izveštavaju sa terena na kojem je rizik povećan.

Back