Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.659
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo skup. Da je u Beogradu onda bismo mogli pričati i o drugim opcijama, ovako ne.Sta msilite?
Samo skup ili i smena vlasti?
vanzemaljci dolaze 3l AtlasSta msilite?
Ide na zurku za noc vestica, jeftina tinejdzerska zabavaNeće narod. Jer, narod zna zašto ide 1.11. na Ž.stanicu.
Zato moras da preusmeris revolt na one koji su birali trenutak kad ih je toliko ispodSvi oni koji se sprdaju sa ovim događajem , treba da su zahvalni što niko od njihovih najbližih ili poznanika, nije u tom momentu stajao ispod te nadstrešnice, jer da jeste, promenili bi priču.
Na žalost, samo skup, radikal ima svu vlast, vojsku i policiju.Sta msilite?
a jel okupljanje iskljucivo u novom sadu ili ce biti okupljanja i u beogradu?Samo skup. Da je u Beogradu onda bismo mogli pričati i o drugim opcijama, ovako ne.
Biće ruganje žrtvama političkim marketingom, na to se svodi sve što se radiBice dostojanstven pomen. Nista vise i ne treba.
Mi pametni smo to rekli i 15. marta.

Neće, doteraće ćacad u NS na svoj miting, samo da obezbedi dovoljno ograda da se marva ne razbeži odmah kad dobije kereće pljeske.Ne verujem da ce biti nesto u Beogradu osim ako ne bude nekog SNS fake okupljanja i slicno.
Koliko znam samo u Novom Sadu.a jel okupljanje iskljucivo u novom sadu ili ce biti okupljanja i u beogradu?
Studenti su predložili da oni koji ne mogu u NS u svojim gradovima organizuju okupljanja. Biće u manjem broju ljudi ali će ih biti svuda.Koliko znam samo u Novom Sadu.
Ništa, brt...Sta msilite?
Sta msilite?
Ja sam čuo da spremaju i 6GMozda sad upotrebe 5G, ionako su najavili da stize u decembru. Ovo ce biti proba.
To ide oko ćacilenda.Ja sam čuo da spremaju i 6G