- Poruka
- 391.421
Hoce li Srbija da pobedi Sloveniju u današnjoj utakmici i prognozirajte koji ce biti rezultat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti zaista mislis da mi sa Piksijem na celu kao selektorom mozemo pokazati nas kvalitet?mi smo puno bolja ekipa po sastavu i to mora da se dokaze i pokaze a janeze poslati kuci gde im je i mesto.
ne,Hoce li Srbija da pobedi Sloveniju u današnjoj utakmici i prognozirajte koji ce biti rezultat
Možeš da pišeš šta hoćeš ali Vučić će ovu reprezentaciju odvesti najmanje do četvrtfinala.Браћо Срби, учинићемо вам услугу, и забићемо вам три комата, а све у циљу да се народ побуни против кадровирања у ФСС, те да Пикси из Пасипољану буде најурен са места селектора, те да престане да се пита политичар у Србији у вези стручног штаба у спортским репрезентацијама, већ да се од сад, на даље и убудуће пита искључиво струка, а не политика.
Da li ce danas Slovenija da "padne" i vaša prognoza
Nadam se, inače će me Slovenci zaebavati sutra na posluHoce li Srbija da pobedi Sloveniju u današnjoj utakmici i prognozirajte koji ce biti rezultat
Мудро збориш Посрбљени брате...Браћо Срби, учинићемо вам услугу, и забићемо вам три комата, а све у циљу да се народ побуни против кадровирања у ФСС, те да Пикси из Пасипољану буде најурен са места селектора, те да престане да се пита политичар у Србији у вези стручног штаба у спортским репрезентацијама, већ да се од сад, на даље и убудуће пита искључиво струка, а не политика.
Кажи им да пола Србије потајно навија за Словенију због реформи Србије по Словенском моделу...Nadam se, inače će me Slovenci zaebavati sutra na poslu
Хоће. Словенија - Србија 1:2Hoce li Srbija da pobedi Sloveniju u današnjoj utakmici i prognozirajte koji ce biti rezultat
Ne pratiš ti fudbal očigledno. 2/3 Srba navija za Crvenu Zvezdu. Mnogi među njima teško dišu kada ugledaju Vučića u frižideru.Кажи им да пола Србије потајно навија за Словенију због реформи Србије по Словенском моделу...
Тим боље, нисам пристрасан, јер навијам за Грађевинаре, тј некад навијах...Ne pratiš ti fudbal očigledno
Bez obzira na sve ljude u FSS koje ne mogu da smislim, ne mogu da ne navijam za naše i da se nadam prolasku dalje.
Не постоји СРБ репрезентација, ово су приватници...podržimo fudbal i fudbalsku reprezentaciju a ne sistem