- Poruka
- 85.204
Mislim da je vučić našmrkan ceo dan i nema vremena za knjige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zabranit rođendane 5.3.?Ne mora znaciti da si ti Simo DubokoDržavić...
Nego šalu na stranu...jer ti si samo obicni forumas (sem ako nisi Luka Kebara...onda ok...)
Ali ovde govorimo o istorijskim procesima i liderima naroda u odredjenim trenucima...tako da je sve u vezi njih indikativno...i vredi obratiti paznju...na svaki sinhronizitet...
...
Da li je to nešto visoko?Ti si mason 3.3. stepena
...
Zabranit rođendane 5.3.?
Vidi,ako jednu osobu uspoređuješ s Hitlerom zbog previše slučajnosti s 5.3. šta ostale rođene 5.3. oslobođa usporedbe?Sad ga ti karikiraš...
Ja ti samo ukazujem na sinhronizitete...i previse "slucajnosti"...
A ako je toliko toga...to nosi neku znakovitost...
Neki nemušti jezik Boga ili kakve vec sile nam nešto pokušava reci...a kako nego upravo "znakovima kraj puta"...
I da...ponavljam...ovde govorimo o istorijskim procesima i licnostima, liderima naroda...Dakle ne o obicnom random puku...
...
Da li je to nešto visoko?
Ako jeste, volio bih unovčiti.
![]()
![]()
Vidi,ako jednu osobu uspoređuješ s Hitlerom zbog previše slučajnosti s 5.3. šta ostale rođene 5.3. oslobođa usporedbe?
Želiš reći je da sve što moram napraviti je prodati dušu đavlu i eto mi vreće para???Pa...to je valjda najvisi stepen kod masona...
Ali da bi dobacio do tog ranga...moras par puta prodati dusu djavolu...
Da,al Hitler je rođen 20.4.Obe te osobe su vodje naroda...
Tetka Mara sa Kalenica to nazalost nije...
Mada bi nam bolje bilo da nas tetka Mara vodi...
...
Da,al Hitler je rođen 20.4.
Za tetku Maru je svakako bolje što nije na čelu Srbije,jer bi je mogli dovest u vezu s Hitlerom.
Pa još,ako bi napisala knjigu moji kolači,nezgodna situacija skroz.![]()
Ne znam šta da mislim.Mnogi na forumu pišu da je Srbija okupirana od partizana 1944.što znači da im 12.4. dođe ko oslobođenje.Znaci treba ti jos jaca doza svevidece istine?
OK...stize:
- Miting u Beogradu su SNS i Vučić održali na dan ulaska nacista u Beograd u WW2...
- A posto se roštiljalo 2-3 dana...zahvatilo je i godisnjicu NDHazije...
...
Želiš reći je da sve što moram napraviti je prodati dušu đavlu i eto mi vreće para???
![]()
Ne znam šta da mislim.Mnogi na forumu pišu da je Srbija okupirana od partizana 1944.što znači da im 12.4. dođe ko oslobođenje.![]()
- Komunisti su bili pod jasnim satanistickim simbolom = crvenim pentagramom...tj petokrakom...
Kad je onda bilo oslobođenje? 12.4.41. ili 20.10.1944.?Ne branim ja ovde komuniste...koji su isto sekta...Vec samo ukazujem na naciste...
- Komunisti su bili pod jasnim satanistickim simbolom = crvenim pentagramom...tj petokrakom...
- Nacisti su pak bili pod drugim satanizmom zloupotrebljenim simbolom "crnog sunca"...svastikom...
...
Eno ti ćaciji da se konsultujete.+ Ti(k)To(k)
Kojeg moramo sto pre presaditi iz Kuce cveca u K-UMRO-VEC...
...
Nemoj ti ništa presađivati u Kumrovec, već meni u vrt.+ Ti(k)To(k)
Kojeg moramo sto pre presaditi iz Kuce cveca u K-UMRO-VEC...
...
Kad je onda bilo oslobođenje? 12.4.41. ili 20.10.1944.?
Nemoj ti ništa presađivati u Kumrovec, već meni u vrt.
Broza na sunce.Nece ti to biti dobro za paradajz...
...
Eno ti ćaciji da se konsultujete.
Spremaju se baciti suzavac, kao Skejo & Co., kada je Frljić imao predstavu u Splitu.
Pokrij ga šatorskim krilom.Spremaju se baciti suzavac, kao Skejo & Co., kada je Frljić imao predstavu u Splitu.