Da li će A.V. na 100.-godišnjicu Hitlerovog "Mein Kampf-a"...objaviti svoju knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju" ?

Ne mora znaciti da si ti Simo DubokoDržavić...
Nego šalu na stranu...jer ti si samo obicni forumas (sem ako nisi Luka Kebara...onda ok...)

Ali ovde govorimo o istorijskim procesima i liderima naroda u odredjenim trenucima...tako da je sve u vezi njih indikativno...i vredi obratiti paznju...na svaki sinhronizitet...

...
Zabranit rođendane 5.3.?

Zabranit rođendane 5.3.?

Sad ga ti karikiraš...
Ja ti samo ukazujem na sinhronizitete...i previse "slucajnosti"...
A ako je toliko toga...to nosi neku znakovitost...
Neki nemušti jezik Boga ili kakve vec sile nam nešto pokušava reci...a kako nego upravo "znakovima kraj puta"...

I da...ponavljam...ovde govorimo o istorijskim procesima i licnostima, liderima naroda...Dakle ne o obicnom random puku...

...

Sad ga ti karikiraš...
Ja ti samo ukazujem na sinhronizitete...i previse "slucajnosti"...
A ako je toliko toga...to nosi neku znakovitost...
Neki nemušti jezik Boga ili kakve vec sile nam nešto pokušava reci...a kako nego upravo "znakovima kraj puta"...

I da...ponavljam...ovde govorimo o istorijskim procesima i licnostima, liderima naroda...Dakle ne o obicnom random puku...

...
Vidi,ako jednu osobu uspoređuješ s Hitlerom zbog previše slučajnosti s 5.3. šta ostale rođene 5.3. oslobođa usporedbe?

Da li je to nešto visoko?
Ako jeste, volio bih unovčiti.

💰 🐈

Pa...to je valjda najvisi stepen kod masona...33°
Ali da bi dobacio do tog ranga...moras par puta prodati dusu djavolu...
Od cega ti sa AVtihristom nisi daleko...:whistling:

...

Obe te osobe su vodje naroda...
Tetka Mara sa Kalenica to nazalost nije...
Mada bi nam bolje bilo da nas tetka Mara vodi...

...
Da,al Hitler je rođen 20.4.
Za tetku Maru je svakako bolje što nije na čelu Srbije,jer bi je mogli dovest u vezu s Hitlerom.
Pa još,ako bi napisala knjigu moji kolači,nezgodna situacija skroz. :mrgreen:

Da,al Hitler je rođen 20.4.
Za tetku Maru je svakako bolje što nije na čelu Srbije,jer bi je mogli dovest u vezu s Hitlerom.
Pa još,ako bi napisala knjigu moji kolači,nezgodna situacija skroz. :mrgreen:

Znaci treba ti jos jaca doza svevidece istine?

OK...stize:

- Miting u Beogradu su SNS i Vučić održali na dan ulaska nacista u Beograd u WW2...

- A posto se roštiljalo 2-3 dana...zahvatilo je i godisnjicu NDHazije...

...

Znaci treba ti jos jaca doza svevidece istine?

OK...stize:

- Miting u Beogradu su SNS i Vučić održali na dan ulaska nacista u Beograd u WW2...

- A posto se roštiljalo 2-3 dana...zahvatilo je i godisnjicu NDHazije...

...
Ne znam šta da mislim.Mnogi na forumu pišu da je Srbija okupirana od partizana 1944.što znači da im 12.4. dođe ko oslobođenje. :mrgreen:

Želiš reći je da sve što moram napraviti je prodati dušu đavlu i eto mi vreće para???

:eek:

Da...

Premda smo svi u tom latentnom "monetarnom procesu" svakodnevno...u svetu u kojem danas zivimo...
Poenta je valjda naci balans...izmedju materijalnog i duhovnog...
Kada ovo prvo pretegne...karma te klepi gotovo kao neki zakon fizike...

...

Ne znam šta da mislim.Mnogi na forumu pišu da je Srbija okupirana od partizana 1944.što znači da im 12.4. dođe ko oslobođenje. :mrgreen:

Ne branim ja ovde komuniste...koji su isto sekta...Vec samo ukazujem na naciste...

- Komunisti su bili pod jasnim satanistickim simbolom = crvenim pentagramom...tj petokrakom...

- Nacisti su pak bili pod drugim satanizmom zloupotrebljenim simbolom "crnog sunca"...svastikom...

...

Ne branim ja ovde komuniste...koji su isto sekta...Vec samo ukazujem na naciste...

- Komunisti su bili pod jasnim satanistickim simbolom = crvenim pentagramom...tj petokrakom...

- Nacisti su pak bili pod drugim satanizmom zloupotrebljenim simbolom "crnog sunca"...svastikom...

...
Kad je onda bilo oslobođenje? 12.4.41. ili 20.10.1944.?

Kad je onda bilo oslobođenje? 12.4.41. ili 20.10.1944.?

Pa ja ti upravo ukazujem na crno-crvenu koaliciju...a u tom djavoljem kolu slobode nema...

A to ko je interno medju njima pobedio...ok...stvar istorije i licnih preferencija...
Crni su bili nešto crnji...i skoncali su serijal...
Ali...kao u svakom lošem hororu...ostavljen je prostor za nastavak...tako što su Ameri posle WW2 presadili kod sebe pelcer nacizma...

...

Back