Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.746
Нити гледам твПинк (осим емисије Сарапе) нити подржавам Жељка Митровића - АЛИ ОВО МУ ЈЕ ДОБРО САСУО:
PALE SU TEŠKE REČI
MARŠ SELJAČINO IZ MOG BEOGRADA, ĐILKOŠU IZ ČAČKA!
Željko Mitrović OSUO PALJBU po Bošku Obradoviću
Vlasnik RTV Pink izvređao lidera Dveri
Objavljeno: 19.03.2019. 10:07h
Vlasnik RTV Pink Željko Mitrović na svom profilu na društvenoj mreži Tviter obrušio se na lidera Dveri Boška Obradovića kojeg je nazvao čačanski đilkoš.
Mitrović je na svom profilu podelio video sukoba Obradovića sa policijom i napisao sledeće:
"Još od vremena Džoa Bageriste, ovi i drugi čačanski đilkoši stalno bi da gaze Beograđane! Više ne prave pitanje da li je u pitanju bager, buldožer ili kamion. Marš bre seljačine iz našeg grada! SRBIJA FAŠISTIMA NIKADA ULTIMATUME NIJE PRIHVATALA!
P.S. Mi Beograd počistismo, Čačani a vi?".
Gadis mi se Mito, ako zaista ijedno slovo od ovoga smatras istinitim ili dobrim.
Mozda je "seljacina" sto se ne ulizuje svakoj vlasti, sto ne uzima milionske kredite ne "dodjem ti", sto se ne drogira, sto nije tajkun?
A i da jeste, to nema veze sa mestom porekla, niti gradom iz kog je neko dosao u Beograd (jer takvi su mnogi i oplemenili ne samo Beograd nego i samu zemlju), nego sa mentalitetom, a Mitrovic je pokazao da je njegov mentalitet ne seljcki, kamo srece da je tako, nego vise i od narkomanskog.
, i da govori govorom mrznje i potcenjuje citav jedan grad zbog svog ulizistva, kao da je Cacak kriv kao grad.
To su teski kompleksi i moralna zastranjenja, ali i to je blaga rec.
Toliko ste neki moralno zastranili da ja nemam reci.
- - - - - - - - - -
kao moralna okosnica i uzor ponasanja da ali mi takvog nismo imali ,,Padate na ispitu morala non stop iz prostog razloga,,, monopola vlasti kojeg dajete svojim vezivanjem za nekakvog vodju,,,
Imali smo, imali, samo neki mislite da istorija pocinej od 2008....
- - - - - - - - - -
Nego, ako stvari pogledamo ovako, Obradović je jednom relativno bezopasnom akcijom naterao RTS da počne da izveštava o protestima. Svi koji su upali tamo su znali da neće biti ništa, ni da će Žandarmerija da im dozvoli da ulete u studio, a ni da će biti nekog većeg incidenta napolju, osim malo koškanja. Za jednu navodnu sirovinu od političara prilično pametan potez![]()
To je poenta i to im je i krivo.