Da li Bosko Obradovic treba da tuzi Vucica jer ga konstantno naziva fasistom?

Тихи

Starosedelac
Poruka
168.529
Svedoci smo da Aleksandar Vucic predsednik Srbije i premijerka Ana Brnabic konstantno nazivaju lidera pokreta Dveri, Boska Obradovica - fasistom.

To je vrlo teska kvalifikacija, za svakog normalnog coveka najteza moguca uvreda.

Koliko znam Bosko Obradovic nikada sebe nije klasifikovao kao simpatizerom tog pokreta i politike.

Sta mislite da li bi Bosko Obradovic trebao da tuzi Aleksandra Vucica zbog ovih nedokazanih uvreda na njegov racun?

Ja znam da ja bih...

Svedoci smo da Aleksandar Vucic predsednik Srbije i premijerka Ana Brnabic konstantno nazivaju lidera pokreta Dveri, Boska Obradovica - fasistom.

To je vrlo teska kvalifikacija, za svakog normalnog coveka najteza moguca uvreda.

Koliko znam Bosko Obradovic nikada sebe nije klasifikovao kao simpatizerom tog pokreta i politike.

Sta mislite da li bi Bosko Obradovic trebao da tuzi Aleksandra Vucica zbog ovih nedokazanih uvreda na njegov racun?

Ja znam da ja bih...

И она риба из медија централе је Бошкићу рекла, цитирам: "Адолфе, Губи се одавде!" Није шећер у воду.

Obradović tužio Vučića zato što ga je nazvao pljačkašem i fašistom

ČAČAK – Boško Obradović, predsednik Dveri, podneo je tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Aleksandra Vučića za naknadu štete zbog učestalih izjava u kojima Obradovića naziva lopovom, pljačkašem i fašistom.

Bosko-Obradovic-Bela-kosulja.jpg

– S obzirom da ne sme da se pojavi ni na jednom TV duelu, a sada ni na jednom sudskom ročištu, Aleksandar Vučić je očigledno hrabar samo kad je sam u studiju i kada ga niko ne ometa u iznošenju uvreda i kleveta na račun drugih. Čovek koji je predvodnik kriminalnih falangi koje po Srbiji seju strah među siromašnim narodom poslednji čovek koji bi smeo da ikad nekoga drugoga nazove fašistom – saopštila je Info služba Dveri.

Kako se navodi u saopštenju, “za predsednika Dveri i svakog člana ovog Pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda“.

– Zbog toga ćemo tužiti svakoga ko takvim uvredama pokušava da diskredituje Dveri i funkcionere Dveri – zaključuje se u saopštenju Dveri.

https://moravainfo.rs/2019/02/obradovic-tuzio-vucica-zato-sto-ga-je-nazvao-pljackasem-i-fasistom/

Evo sad nadjoh da je Obradovic vec tuzio Vucica zbog ovih uvreda....

Treba, ali bojim se da bi se Vucic pozvao na imunitet.

Jer ako je neko fasista, tu je tuzilastvo da reaguje i do sad bi reagovalo, cim nije znaci da nema takvih naznaka ili bar ne dovoljno da bi se neko nazvao fasistom.

Dakle, to je na tuzilastvu, a ne na Vucicu da odredjuje ko je fasista, a kamoli da se javno sluzi takvim recnikom jer on je ipak predsednik i ne moze van i mimo zakona.

Ja znam da ja bih...

Коме, Вучићу? Не буди смјешан.

Ja znam da ja bih...

c1 bajo moj, pa da vidiš kako će da se zamisli i da li će isti prekršaj da ponovi opet.

Ja znam da ja bih...

Treba.

Djilas je vec tuzio Informer za LOPOV vise puta i sve presude dobio jer realno nema dokaza. Isto Bosko moze da uradi, lepo ce zaraditi. Dakle tuzis televizije i tabloide i ladno mozes dobiti novac.

isplata za opozicionu delatnost

zbog takvih kvalifikacija onaj dobija izbore , tu su pare ,

ovaj dobije pare od tuzbi ,ne lupa glavu da vlada i da bude odgovoran ako slucajno dodje neko ko ce da kaznjava zlodela.

svima lepo. perpetum mobile politike.

ovaj dobije pare od tuzbi ,ne lupa glavu da vlada i da bude odgovoran ako slucajno dodje neko ko ce da kaznjava zlodela.

Djilas vec ima gomilu para, to sto dobije od presuda nije mu sad kao nesto bitno. Ali Bosku bi moglo da koristi, medjutim moguce je da on nece da tuzi i medije jer postoje dokazi da je mozda bio fan Ljotica nekad u mladosti dok za Djilasa nema dokaza da je bilo sta ukrao.

Ali Bosko jeste klerofasista.

.

Наравно.

Реко Вучић.

Даље нема...

.

- - - - - - - - - -

Djilas vec ima gomilu para, to sto dobije od presuda nije mu sad kao nesto bitno. Ali Bosku bi moglo da koristi, medjutim moguce je da on nece da tuzi i medije jer postoje dokazi da je mozda bio fan Ljotica nekad u mladosti dok za Djilasa nema dokaza da je bilo sta ukrao.

.

Најсмешније је било када је Ђилас хтео пресуђени новац да уплати некој школи.

Одмах се јавио министар просвете и наравно,

директор школе је одбио понуђени новац који би тој деци сигурно нешто олакшао.

Да будем искрен, ја сам очекивао да Вучић одмах ухапси и Ђиласа и Динкића итд.

Или нема доказе за ово што тврди или има паукова моода...

.

Ja znam da ja bih...

Vučić nije u pravu. Obradović nije fašist, nego neofašist.

Trenutno Boška koriste strane agenture zbog svojih interesa destabilizacije pozivije Vučića u nastupajućim pregovorima a njegova klerofašistička prošlost im odgovara zbog privlačenja nezadovoljnih patriota.
Da li će se Boško vremenom istrgnuti iz Džaguarovih zagrljaja ostaje da se vidi.

A da o kakvom pokretu se radilo govori i sledeća pesmica;

Ovo nije nikakav argument vec cisto zamajavanje.

Jer i da je tako, sta ce tu na protestima i ostatak opozicije, ozbiljni ljudi tipa Sande, Jeremica....pa i Stamatovica?

Da ne pisemo o javnim licnostima iz kulture.

Kako tako lako podlezete da su "svi isti", pa manje vise sto podlezete nego sirite price bez argumenata misleci valjda da su svi potkupljiivi, ako ste vi takvi?

.

Јел може неки линк за Бошкову фашистичку, нацистичку, клерофашистичку, љотићевску и/или неонацистичку прошлост/садашњост.

Или нам је једнин извор Вучић?

Мени у овој плејади српских политичких франкенштајна и зомбија Бошко и његова екипа једини делују нормално.

black-ops-4-zombies-2018-4k-zf.jpg

.

.

.

Јел може неки линк за Бошкову фашистичку, нацистичку, клерофашистичку, љотићевску и/или неонацистичку прошлост/садашњост.

Или нам је једнин извор Вучић?

Мени у овој плејади српских политичких франкенштајна и зомбија Бошко и његова екипа једини делују нормално.

Pogledajte prilog 538884

.

.

I meni veruj, iako mi je do juce delovao kao nasilnik, antipaticno.

Bar se bori za pravi cilj - Kosovo, porodicu, a ovo sto se gleda na televiziji i u medijima danas je uzas.

Pa evo samo treba da se pogledaju kajroni i na ovom sajtu - u sred posta naslov "Zasto devojke treba da imaju analani seks?"

Jel' to ljudski, jel normalno?

Sve otislo tumbe i sad je Bosko kriv i opozicija, i glumci i svi koji su nezadovoljni.

Back