Da li biste zbog ljubavi ........?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Да немам дете одмах не мора бити нека велика љубав.
Може и без љубави и нежности за папире. Наравно пријатељски кафица , чакулање можда се и изроди љубав.

Nije sve u materijalnom.
Svi smo kao ' izduvani baloni', teško nas je podići, leteti možemo samo u snovima.
Snovi su uvek samo naši,individualni...samo tako možemo leteti, zato što smo vlasnici naših snova i mi ih oblikujemo....kada dozvolimo da u te snove uđe osoba koja nudi ostvarenje istih, ti snovi više ne pripadaju nama, oni zavise od volje drugih ...

Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Ako ljubav ima nemačke papire.

pack packing GIF

U životu sam se kao maloljetnik / mlađi punoljetnik u nekih pet godina selio možda 10 - 15 puta.
Evo brojim, 10 puta sigurno, sigurno i češće.
Koliko puta točno, ne znam, ali u većini slučajeva, imovina koju su moji roditelji tada imali, stala bi u putne kofere, tek nekoliko njih, samo jednom je prilikom blizak ćaćin prijatelj, dobroćudni, kontroverzni biznismen, ustupio nekakve kombije mukte.

Back