- Poruka
- 42.000
Nije sve u materijalnom.
Svi smo kao ' izduvani baloni', teško nas je podići, leteti možemo samo u snovima.
Svi smo kao ' izduvani baloni', teško nas je podići, leteti možemo samo u snovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да немам дете одмах не мора бити нека велика љубав.Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
NeDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Snovi su uvek samo naši,individualni...samo tako možemo leteti, zato što smo vlasnici naših snova i mi ih oblikujemo....kada dozvolimo da u te snove uđe osoba koja nudi ostvarenje istih, ti snovi više ne pripadaju nama, oni zavise od volje drugih ...Nije sve u materijalnom.
Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Ako ljubav ima nemačke papire.Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
zbog ljubavi ili od ljubavi?Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
uradilaDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Zasto da ne i onako hocu negde da odemDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
mislim da da, a onda bih radio na tome da pomirim nekako ta dva izboraDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
zato treba da si mnogo promasio zivot i da nadjes suprotno u par reci...Inace kad se probudis na ledini kao Nikola u "Mi nismo andjeli'..dodje ti da si puknes pesnicu u moda.Da li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
mozda se zaljubljen ozenio ili udalaSvako ko je napiso ne, nije bio iskreno zaljubljen![]()
promenila bih lagano mesto boravka jedino ako znam da me tamo gde se selim čeka siguran posaoDa li biste zbog ljubavi napustili posao, stan ,prijatelje , rodbinu i otišli u drugi grad ili državu da živite ?
Čak ni u Zapadnu Montanu?Ne bih se preselila u SAD ni za zilion dolara,...kamoli zbog ljubavi.
Imala sam prilike da tamo živim. Zavisi gde bih živela. Jasno da svuda ljudi žive, ali tamo ne bih. Varate se ako mislite da ljubav baš sve rešava.
Trebalo je da idem u Severnu Carolinu.Čak ni u Zapadnu Montanu?
Pa to je jackpot...Trebalo je da idem u Severnu Carolinu.
Grozno je.Pa to je jackpot...