Da li biste voleli povratak SFRJ?

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li biste voleli povratak SFRJ?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hektorius:
Nemoj da vrdas Bobe, koliko je bilo CLANOVA SKJ, sa onom crvenom knjizicom ako si je ikad video, svi ostali NISU komunisti, jeli tako? AKO nisi clan onda tu sluzbeno ne pripadas, jeli tako? Ako nisi bio clan partije tesko si mogao da napredujes u karijeri, jeli tako? Kao u sportskim klubovima, moras da budes clan da bi igrao.

Dakle, opet isto pitanje, kako su oni ostali preziveli primarni cilj istrebljenja koje su drugovi clanovi sebi zacrtali? To si ti rekao, da podsetim.

Како се само усуђујеш да овако безочно лажеш. Ово је заиста болесно. Заборавио си да сам на једној од твојих смрдљивих комуњарских тема постовао ТАБЕЛУ СА БРОЈЕМ УБИЈЕНИХ ЉУДИ ОД СТРАНЕ ДИКТАТОРА - НА ЊОЈ СЕ НАЛАЗИ ТВОЈ ЗЛОЧИНАЦ ЈОСИП БРОЗ КОЈИ ЈЕ УБИО 1,130 000 људи......И Д И О Т Е !!!

eremita:
Како се само усуђујеш да овако безочно лажеш. Ово је заиста болесно. Заборавио си да сам на једној од твојих смрдљивих комуњарских тема постовао ТАБЕЛУ СА БРОЈЕМ УБИЈЕНИХ ЉУДИ ОД СТРАНЕ ДИКТАТОРА - НА ЊОЈ СЕ НАЛАЗИ ТВОЈ ЗЛОЧИНАЦ ЈОСИП БРОЗ КОЈИ ЈЕ УБИО 1,130 000 људи......И Д И О Т Е !!!

Nesto nisi u formi druze Mito, zasto tako mala slova??? :shock:

hektorius:
Ne vrdaj Bobe, odgovori konacno na pitanje, kako smo uspeli SVI da izbegnemo istrebljenje, komunjare su imale vremena, 45 godina, Hitler je za puno manje pobio desetine miliona, a komunjare su kako kazes bile puno gore od njega, dakle?

По правилу су сви комунисти из ратног периода вишеструке серијске убице и злочинци који су за своја убиства и мучења сународника добијали ордење. Па и данас имаш пример скота Биљане КовачевићВучо за коју је јавно речено да станује у вили чијег је власника њен отац лично убио као комуњарски генерал. Највише људи побили су, рецимо, само онако успут да наведем, у ратном периоду тако што су децу-школарце, младост Србије послали на Сремски фронт о чему постоји безброј и сведока и докумената и података да је то учињено без икакве ратне потребе. Ти комунисти (серијске убице и злочинци) истребили су читаве фамилије које су биле ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ а који нису стигли да емигрирају.
Тада су регрутовали невиђени број шпијуна и денунцијаната - тако да човек никада није имао мира ни у својој кући а да га неко не надзире.

Када су дошли на власт 1945. па негде до 1948. била су свакодневна масовна убиства и масовни злочини и до данас неопојане и неотворене масовне гробнице у које су трпали убијене углавном Србе за које је било довољно само да буду сумњиви или да су негде нешто зуцнули. Увели су злочиначки терор невиђених размера а народу страх у кости тако да су се људи плашили и своје сенке а камо ли да нешто отворено кажу или учине.

Свакодневна убијања мучења и хапшења али у блажој, тј. прикривеној варијанти наставила су се све негде до 1963. када је био чувени Титов Сплитски говор и када су све занатлије и приватници похапшени - мој деда је тада за 6 месеци у истражном затвору потпуно оседео - а пре тога је био црномањаст. Када су га пустили измислили су казну од тих 6 месеци да он не би могао да тужи њих.

Све до смрти злочинца Броза одлазило се у затвор за изговорени најобичнији виц- и то најмање 6 месеци........... и зато се боље покри ушима, будало једна, и немој уопште помињати тај злочиначки период у нашој историји.

SiIent Bob:
Jeftina demagogija, ako nemaš imena, ne javljaj se. U osnovi, nisi ništa rekao na ovoj temi, nego samo kontriraš i ponavljaš moje postove. Daj nešto konkretno, pa će se ova diskusija nastaviti, ovako zvučiš kao dete od 5 godina.

he he pa zasto je tesko odgovoriti na ono sto te pitam? Onda ovog ne bi ni bilo, ti si taj koji kontrira i ne odgovara na x puta postavljeno jako jednostavno pitanje, zasto nema odgovora Bobe? Ili ce i ovo pitanje da ostane bez njega?

Mito, kad budes poceo da citas i nesto drugo osim "Dozivljaji cica Draze" mozda cu i da citam to sto pises, a do tada

langeweile4.jpg

hektorius:
Mito, kad budes poceo da citas i nesto drugo osim "Dozivljaji cica Draze" mozda cu i da citam to sto pises, a do tada

Ти си јадан болестан, а заборавио си да ни сами нисте крили да се ВАШ РЕЖИМ ЗОВЕ: ДИКТАТУРА ПРОЛЕТАРИЈАТА, дакле ужасна диктатура нерадника, беспосличара и битанги и људи који су се довукли у град из шуме.....

Схвати да се данас налазите на сметлишту историје И ДА СЕ ВИШЕ НИКАДА НЕЋЕТЕ ВРАТИТИ.........н и к а д а !!!!!!!

Ево ти опет, недотупавни створе, анализа израђена у Лондону:

Овај сатански знак отишао је на ђубриште историје, хвала Богу ! И враћен је после 60 година прелепи ОРАО РАШИРЕНИХ КРИЛА......

nesha taxista:
Ne znam stvarno, vidim ti si bolje upoznat s njima.

Nemoj da te mrzi, traži slobodno. Ja mrzim samo zločince svih nacija, a Hrvatima si izgleda ti bliži.

Kako su to izbrisali? Nakon rata je hiljade ustaša pobijeno s odlikom suda, a još više bez toga, memorijalni centar u Jasenovcu su oni podigli...
Ti mene zaehbavas?Memorijalni centar u Jasenovcu su oni podigli?Hoces reci da se do Pavelica nije moglo doci?Drazi su drogiranom sudili,ubili,ni grob mu se nezna.
Pobili na hiljade Ustasa?Samo one sto su savatali u Baljburgu na Kriznom putu.Malo bratac, veoma malo.Da je pravde trebalo je 50% Hrvata iz NDH da nestane 45e.Nepravim razliku izmedju cetnika i ustasa i jedni i drugi su bili losi.Samo cetnici su u pocetku bili iskljucivo protiv Nemaca,Hrvati NIKADA.
Jasenovac oni podigli?Kada?Ono sto je podignuto u Jasenovcu je simbolicno i to su morali podici jer je prezivelo nesto Srba u Hrvatskoj.Da je zaista bilo neke pravde Jasenovac bi bio obavezan za obilazak.Krajnje ozbiljno bi se prislo izucvanju Jasenovca i objavljivanju svih video zapisa bez obzira kakvu posledicu oni izazvali.Ausvic i Dahau nemogu da se porede sa Jasenovcem pa koliko se zaista zna o Jasenovcu?vrlo malo.Samo zato da se neremeti bratstvo i jedinstvo tadasnje Jugoslavije.
Tako da te tvoje demokratske floskule koje proturas po forumu mogu proci jedino na B92

nesha taxista:
Strašno je što ubijeno mnogo ljudi ovako ili onako, ali smatra se da je Staljin pobio oko 8 000 000 ljudi u čistkama, a nacisti svih 20 000 000 Sovjeta, tako da je tvoja tvrdnja očigledno proizvoljna i netačna. Na stranu to što je poređenje našeg sistema sa staljinizmom blago rečeno neumesno.

Evo ja živim u Srbiji oduvek i tvrdim ti da nikakvih stradanja Srba devedesetih ne bi bilo da se Jugoslavija održala.

Srbija je stvorila Jugoslaviju 1918, a 1945 nije ni postojala kao teritorijalna jedinica u današnjem obliku.
Sad si ti izmislio rupu na saksiji :D Pa naravno da nebi bilo stradanja Srba da se jugoslavija odrzala.Ali niko sem Srba nije hteo Jugoslaviju.Hebiga mene bas zakaci raspad u vojsci,pa si nasao kome ces da pricas o stradanju Srba tada

SiIent Bob:
Opet radiš isto. Imena.

Koja imena Bobic, onih debila sto su mahali nazi tenkovima u Zg? Ako na njih mislis nikad nisam ni tvrdio da nekog od njih poznajem, za razliku od tebe koji tvrdis da poznajes primarne ciljeve komunizma, a sad da cujem tebe...kako smo s izvukli od famoznog komunistickog istrebljenja? Znam da je pitanje smesno, ali je tvoja tvrdnja bar 1000000000000 X smesnija.
Da cujem...

Samo polako, nemoj da zuris, znam da je tesko ha ha

hektorius:
Koja imena Bobic, onih debila sto su mahali nazi tenkovima u Zg? Ako na njih mislis nikad nisam ni tvrdio da nekog od njih poznajem, za razliku od tebe koji tvrdis da poznajes primarne ciljeve komunizma, a sad da cujem tebe...kako smo s izvukli od famoznog komunistickog istrebljenja? Znam da je pitanje smesno, ali je tvoja tvrdnja bar 1000000000000 X smesnija.
Da cujem...

Samo polako, nemoj da zuris, znam da je tesko ha ha
Stoyane, nemoj da se praviš lud. Daj imena. Ljudi, političkih organizacija, ustanova, čega god.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4646156&postcount=551

hektorius:
Toliko o pojmu "bolid".

Ti ides iz krajnosti u krajnost, ni ja ne volim cetnike, ali ne mozes da poredis njih sa ustasama, gde su cetnici imali konz logore? Koliko su civila pobili jedni a koliko drugi?
Vadis bezobrazno iz konteksta zato konstatacija bolid stoji.To nije bilo upuceno tebi, vec na Nesin post o stradanjima Ustasa i njihovom streljanju .Zato sto je na Kriznom putu pored ustasa stradao i odredjen broj cetnika gospodine.
Da nebi ispalo crnimo samo ustase nasi su svi ispravni

SiIent Bob:
Stoyane, nemoj da se praviš lud. Daj imena. Ljudi, političkih organizacija, ustanova, čega god.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4646156&postcount=551

Odgovorio sam ti na to, rekao sam da je bilo jako tesko graditi karijeru ako nisi bio clan SKJ, u bilo kojim drzavnim institucijama, dakle u samim institucijama na rukovodecim mestima uglavnom nije bilo ne-komunista, ali ja mislim na onaj "ostatak" od 20-tak miliona ljudi Boboslave, koji NISU bili u SKJ, reci kako su oni izbegli istrebljenje od strane SKJ?

Hektorius Komunac pokusaj samo da odgovoris iskreno na par pitanja.
Da li je bilo zlocina prema Srbima u Srbiji,i na Kosovu posle dolaska komunista na vlast?
Da li je bilo bezrazloznog otimanja imovine,stambenih povrsina,likvidacija od strane OZNE u Srbiji?
Zasto su samo Srbiji dodeljene pokrajine?
Da li je bilo pokusaja da se Pavelic dovede i Jugoslaviju i da mu se sudi?
Zasto su Kosovu data prava da blokira Srbiju u donosenju zakona?
Da li je Srbima bilo zabranjivano da se vracaju na kosovo posle 1945e?
Cuo si za slucaj Martinovic na Kosovu?,zasto je bio zataskavan?
Koliki je procenat logorasa na Golom Otoku bio srpskog i crnogorskog porekla?

sumnjivo lice:
Hektorius Komunac pokusaj samo da odgovoris iskreno na par pitanja.
Da li je bilo zlocina prema Srbima u Srbiji,i na Kosovu posle dolaska komunista na vlast?
Da li je bilo bezrazloznog otimanja imovine,stambenih povrsina,likvidacija od strane OZNE u Srbiji?
Zasto su samo Srbiji dodeljene pokrajine?
Da li je bilo pokusaja da se Pavelic dovede i Jugoslaviju i da mu se sudi?
Zasto su Kosovu data prava da blokira Srbiju u donosenju zakona?
Da li je Srbima bilo zabranjivano da se vracaju na kosovo posle 1945e?
Cuo si za slucaj Martinovic na Kosovu?,zasto je bio zataskavan?
Koliki je procenat logorasa na Golom Otoku bio srpskog i crnogorskog porekla?

-jeste, masovna pojava
-isto
-antisrpstvo
-antisrpstvo
-SVIMA
-antisrpstvo
-100%

Back