gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
bismo ako je strasna u svojim angazmanima... politickim i onim drugim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja spavam sa politickim protivnikom i .........jos smo zajedno........
U mom slučaju jeste. Kum mi je glasao za radikale.lako je sve to reči...napisati...al jel stvarno tako
:
Normalno razmišljanjeJa spavam sa politickim protivnikom i .........jos smo zajedno........
U mom slučaju jeste. Kum mi je glasao za radikale.
Наравно да би...имам пријатеље и родбину у читавој лепези политичких опцијаOdavno sam mislio da vas ovo pitam. Počeću od sebe: imam prijatelje i poznanike među pristalicama i članovima svih političkih opcija i nemam problema s tim. Da se razumemo, ne pitam vas za situciju kad nekog poznajete dugo, pa ste tek nedavno saznali da je on(a) ...
Mene recimo zanima situacija gde se pitate da li biste izašli na piće recimo s nekim za kog unapred znate da ima političko mišljenje suprotno vašem.
п.с..а и где си видео Крсну Славу без политике...
Баш тако...Био ја на дан гласања на слави код пријатеља,кад оно није прошло сат времена и ето ти двоје почне да млати празну сламу...Тадић,Веља,Тома,овај,онај,па онако редом иду и питају за мишљење,а кад дошао ред на мене ја рекао да немам појма и да не пратим политичку сцену.![]()
Odavno sam mislio da vas ovo pitam. Počeću od sebe: imam prijatelje i poznanike među pristalicama i članovima svih političkih opcija i nemam problema s tim. Da se razumemo, ne pitam vas za situciju kad nekog poznajete dugo, pa ste tek nedavno saznali da je on(a) ...
Mene recimo zanima situacija gde se pitate da li biste izašli na piće recimo s nekim za kog unapred znate da ima političko mišljenje suprotno vašem.