Da li biste se družili s pristalicom suprotne političke opcije?

Nemam tih problema niti mi pada na pamet da se ne druzim sa nekim ko nije istog politickog stava kao ja ili jos gore da mi smeta neko ko nije iste vere, nacije kao ja. Imam poznanike sa kojima se druzim a koji nisu ni radikali niti su glasali za Tomu a imam poznanike i prijatelje koji nisu Srbi ni pravoslavci pa na to ne obracam paznju i maksimalno ih postujem (ili ne) zbog ljudskih kvaliteta a ne zbog razlike u veri, naciji itd..

Mada kod mene se desila zanimljiva stvar, svi prijatelji su mi 2000. bili protiv Slobe a radikale nisu mogli da smisle i naravno bili za Djindjica i DOS, cak su i ucesnici 5. oktobra, sada su veci radikali od mene :D
Najzanimljivije mi je sto neki od njih uospte nisu Srbi ali su se osvestili i sad glasaju za NIkolica i podrzavaju SRS a besni i ljuti su na DS i ceo bivsi DOS. Cedu kad im spomenes, dize im se kosa na glavi.

2003868694383900210_rs.jpg
2003845622174791559_rs.jpg
2003800426536142982_rs.jpg
2003884741029828358_rs.jpg
2003893616534247296_rs.jpg

Cream, Jet set, Ељита, бато ЉДП-овска... :lol:

Adams family :lol:

Odavno sam mislio da vas ovo pitam. Počeću od sebe: imam prijatelje i poznanike među pristalicama i članovima svih političkih opcija i nemam problema s tim. Da se razumemo, ne pitam vas za situciju kad nekog poznajete dugo, pa ste tek nedavno saznali da je on(a) ...
Mene recimo zanima situacija gde se pitate da li biste izašli na piće recimo s nekim za kog unapred znate da ima političko mišljenje suprotno vašem.
Наравно да би...имам пријатеље и родбину у читавој лепези политичких опција

п.с..а и где си видео Крсну Славу без политике...

Баш тако...Био ја на дан гласања на слави код пријатеља,кад оно није прошло сат времена и ето ти двоје почне да млати празну сламу...Тадић,Веља,Тома,овај,онај,па онако редом иду и питају за мишљење,а кад дошао ред на мене ја рекао да немам појма и да не пратим политичку сцену.:lol:

Баш тако...Био ја на дан гласања на слави код пријатеља,кад оно није прошло сат времена и ето ти двоје почне да млати празну сламу...Тадић,Веља,Тома,овај,онај,па онако редом иду и питају за мишљење,а кад дошао ред на мене ја рекао да немам појма и да не пратим политичку сцену.:lol:
:D:D
Ћути само..добро си се извукао....ја се упустим у расправу па неће да те пусте кући док те домаћин не убеди у његову политичку опцију...

Odavno sam mislio da vas ovo pitam. Počeću od sebe: imam prijatelje i poznanike među pristalicama i članovima svih političkih opcija i nemam problema s tim. Da se razumemo, ne pitam vas za situciju kad nekog poznajete dugo, pa ste tek nedavno saznali da je on(a) ...

Mene recimo zanima situacija gde se pitate da li biste izašli na piće recimo s nekim za kog unapred znate da ima političko mišljenje suprotno vašem.

Nije mi jasno koliko je gloooooopoooo ovo pitanje!!!!

Covece ja ne delim ljude na politicke stranke i ne delim ih po nacionalnosti niti po boji koze, niti da li su bogati ili siromasni,
JEeeeeeeee Ne mogu da verujem da sam ovo sad procitala!!!!
kod mene u porodici vlada razlicito politicko misljenje covece, a ne da ne izadjem sa nekim ko ima drugacije misljenje nego moje

Back