Da li biste postali prizetko?

Teorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.

Međutim, postoji caka. Vaša supruga zarađuje više od vas i povrh svega toga dolazi iz imućne porodice koja živi u nekoj vili, koja insistira da se preselite kod nje.

Pretpostavljam da je većini muškaraca (uključujići i moju malenkost) ispod časti da živi u ženinoj kući sa njenim roditeljima, pa me zanima mišljenje forumaša.
Ne bih. Samo ne bih se bunio ako je bolje statuirana od mene.

Ma ništa ti ne znaš. :D
Hockey Player Sport GIF by HockeyDiversityAlliance

Teorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.

Međutim, postoji caka. Vaša supruga zarađuje više od vas i povrh svega toga dolazi iz imućne porodice koja živi u nekoj vili, koja insistira da se preselite kod nje.

Pretpostavljam da je većini muškaraca (uključujići i moju malenkost) ispod časti da živi u ženinoj kući sa njenim roditeljima, pa me zanima mišljenje forumaša.
pfffff nista meni ne fali kao prizetku. mada su normalni ljudi pa mi je lako

NE

Najpametnije je da par sam za sebe obezbedi "krov nad glavom". Na pocetku je svejedno dal zive kod njegovih ili njenih, ali , kasnije, kad nestane ljubav i izbledi strast, "dodjos" moze imati problema. Taj problem postaje oruzje u rukama onog drugog.
Uostalom, nisi covek ako za zivota nisi sa svojom zenom obezbedio svojoj porodici "krov nad glavom".
Umreti ko podstanar , zalosno je.

Ne
ni u kakvim okolnostima niti u jednoj mogucoj situaciji to za muskarca nikada nece biti ni opcija.

znaci bukvalno je to brzi test muskosti
onaj ko kaze da bi nema osnovne odlike muzevnosti
dakle nema integritet muskarca i samim tim i nije pravi muskarac

u tazbini se moze biti gost i to kratko

prizetko je proizvod kompromisa sa svojim neuspesima
znaci NE

Back