Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.354
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако је. Само бих додао да су базен и вила украси на торти.Kapiram ja šta si hteo da kažeš u startu , i iako je situacija praktično iz filma , ali živeti u vili sa bazenom i sa ženom svog života je ipak ponuda koja se ne odbija.
P ja bih nahuskao nju na njih. Fazon, smaraju me tvoji, kko misis da buden ljubavan i romanticaun?Ne razumem zašto ne čitate uvodni post. Život je sa njenim roditeljima. Svi reagujete baš kako zamišljate, baškarim se u bazenu, a ona ide da radi....jel ste vi normalni?
Ne bih. Samo ne bih se bunio ako je bolje statuirana od mene.Teorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.
Međutim, postoji caka. Vaša supruga zarađuje više od vas i povrh svega toga dolazi iz imućne porodice koja živi u nekoj vili, koja insistira da se preselite kod nje.
Pretpostavljam da je većini muškaraca (uključujići i moju malenkost) ispod časti da živi u ženinoj kući sa njenim roditeljima, pa me zanima mišljenje forumaša.
Mnogi su tako mislili…To su prelazne generacije, a i prosek je sumnjiva rabota.
Današnje generacije su imune na žene....
Ma ništa ti ne znaš.Ne bih. Samo ne bih se bunio ako je bolje statuirana od mene.
Pa gde to ima? Ti ode u krajnost sa bazenima i đakuzijima.
Ma ništa ti ne znaš.![]()
pfffff nista meni ne fali kao prizetku. mada su normalni ljudi pa mi je lakoTeorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.
Međutim, postoji caka. Vaša supruga zarađuje više od vas i povrh svega toga dolazi iz imućne porodice koja živi u nekoj vili, koja insistira da se preselite kod nje.
Pretpostavljam da je većini muškaraca (uključujići i moju malenkost) ispod časti da živi u ženinoj kući sa njenim roditeljima, pa me zanima mišljenje forumaša.
Ćeraćemo se.Такви умиру последњи.![]()
NETeorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.
A da ona pređe kod tebe ti bi tada postao imun na "žensku moć"?Pickin sluga nije dobro biti.
pa nije polučovek majku muТо чак није ни класичан зет, више као полузет.![]()
Teorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.