Bren
Elita
- Poruka
- 23.375
Onda ništa. Ja sam mislila da je dovoljno da sedim i budem lepa. Sad si mi srušio Sneška.![]()
Sedi i dalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ništa. Ja sam mislila da je dovoljno da sedim i budem lepa. Sad si mi srušio Sneška.![]()
Razlika je velika kao nedostatak objašnjenja. Što i jeste zapravo objašnjenje. Mislim, meni je sve jasno.
Smatraš da ne postoje mršave muslimanke?Pa deklarativno čovek može da bude sve što mu padne na pamet, ali samo deklarativno.
Zbog čega nema dobar karakter? Jer je bogata?Мени не би био проблем да будем у браку са женом која више зарађује од мене. Само што себи не би дозволио луксуз да у тај брак улазим са особом која нема добар карактер.
Zbog čega nema dobar karakter? Jer je bogata?
Sve dok je njegovo prezime i ime na vlasničkom listu, može ona da plaća sve.Ja sad ne kapiram jedno. Neće da plate piće a neće ni da žive kod nje u raskoši.
Znači , da plaća ona ture , a onda je vodi u svoj dom. Tako nekako.![]()
Pa upravo.. Bože...Боже...
Ne, ne nego ako je žena razgolićena onda ne može biti prava muslimanka. Ne razgolićuje se žena bez razloga nego time želi da privuče pažnju muškaraca. A zašto to radiš ti samo znaš.Smatraš da ne postoje mršave muslimanke?![]()
Pa sedim, ali skoro ću da legnem, treba sutra nešto i da se radi. Ali simpatična je ideja da bih mogla da sedim samo.Sedi i dalje.
Tu su ti presudne prve 3-4 godine za koje treba da naštampaš troje četvoro dece. To je ključ za takav zmijarnik.Teorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.
Međutim, postoji caka. Vaša supruga zarađuje više od vas i povrh svega toga dolazi iz imućne porodice koja živi u nekoj vili, koja insistira da se preselite kod nje.
Pretpostavljam da je većini muškaraca (uključujići i moju malenkost) ispod časti da živi u ženinoj kući sa njenim roditeljima, pa me zanima mišljenje forumaša.
Pa upravo.. Bože...
Tako je postavljen problem.
Sve je to ok. Karakter nije problem. Dopada ti se.Не би улазио у брак ни са женом која има мању плату од моје ако нема добар карактер. Сад је ваљда јасније.![]()
Sitnice su u pitanju, znaš to i ti, ali se slažem sa drugim delom posta.А што једноставно не поставиш питање на основу онога што је написано, уместо што другоме убацујеш нешто што није ни речено.
Заиста не видим смисленост да одговарам на питања која су у овој другој категорији.
Zamisli, mi neke smo.razgolićene zbog vrućine npr.Ne, ne nego ako je žena razgolićena onda ne može biti prava muslimanka. Ne razgolićuje se žena bez razloga nego time želi da privuče pažnju muškaraca. A zašto to radiš ti samo znaš.
Sitnice su u pitanju, znaš to i ti, ali se slažem sa drugim delom posta.
Verujem ti, sve verovatno pršti i puca ti kada pustiš korak.Zamisli, mi neke smo.razgolićene zbog vrućine npr.
Zbog kupanja u bazenu, moru..
Zbog ugodnije šetnje.
Itd.
Sve je to ok. Karakter nije problem. Dopada ti se.
Ok. Sad možeš odgovoriti na temu.Карактер је кључна ствар.
Mene je više zanimalo šta od tog savremenog manjka u manjim sredinama, tačnije, na koje si nedostatke mislio. Onda smo došli do merenja svakog slova, pa nekako nije ni važno više šta je ko mislio.А ти не знаш шта је савремен живот па ја треба да објашњавам.
Mene je više zanimalo šta od tog savremenog manjka u manjim sredinama, tačnije, na koje si nedostatke mislio. Onda smo došli do merenja svakog slova, pa nekako nije ni važno više šta je ko mislio.
Ok. Sad možeš odgovoriti na temu.
Ma jok, i tu su prisutne laži, prevare i licemerje, čak možda i gore nego u većim gradovima u smislu da kada neko pokaže svoje pravo lice od koga nisi očekivao ostaneš zabezeknut. Zavist ljudska je strašna ljudska osobina.Моје је мишљење, мада остављам простор да грешим, да је у мањим срединама остало још понешто од квалитета ранијих друштвених односа. БГ је џунгла, то је сасвим друга и сурова прича.
Ono što čoveka čini savremenim je njegov duh , ne ulica ili grad ili država ili mesto u kome živi.Моје је мишљење, мада остављам простор да грешим, да је у мањим срединама остало још понешто од квалитета ранијих друштвених односа. БГ је џунгла, то је сасвим друга и сурова прича.
Ono što čoveka čini savremenim je njegov duh , ne ulica ili grad ili država ili mesto u kome živi.