Da li biste postali prizetko?

Razlika je velika kao nedostatak objašnjenja. Što i jeste zapravo objašnjenje. Mislim, meni je sve jasno.

А што једноставно не поставиш питање на основу онога што је написано, уместо што другоме убацујеш нешто што није ни речено.

Заиста не видим смисленост да одговарам на питања која су у овој другој категорији.

Мени не би био проблем да будем у браку са женом која више зарађује од мене. Само што себи не би дозволио луксуз да у тај брак улазим са особом која нема добар карактер.
Zbog čega nema dobar karakter? Jer je bogata?

Teorija: Naiđete na ženu vašeg života, krenete da se zabavljate, nakon par meseci se verite i zakažete termin za venčanje, itd.

Međutim, postoji caka. Vaša supruga zarađuje više od vas i povrh svega toga dolazi iz imućne porodice koja živi u nekoj vili, koja insistira da se preselite kod nje.

Pretpostavljam da je većini muškaraca (uključujići i moju malenkost) ispod časti da živi u ženinoj kući sa njenim roditeljima, pa me zanima mišljenje forumaša.
Tu su ti presudne prve 3-4 godine za koje treba da naštampaš troje četvoro dece. To je ključ za takav zmijarnik.

Žena ako ne može da rodi završićeš kao kastrirani mačak.

U suštini je tema glupa ako zarađuje žena mnogo možete za početak da iznajmite svoj dvorac.

А што једноставно не поставиш питање на основу онога што је написано, уместо што другоме убацујеш нешто што није ни речено.

Заиста не видим смисленост да одговарам на питања која су у овој другој категорији.
Sitnice su u pitanju, znaš to i ti, ali se slažem sa drugim delom posta.

Mene je više zanimalo šta od tog savremenog manjka u manjim sredinama, tačnije, na koje si nedostatke mislio. Onda smo došli do merenja svakog slova, pa nekako nije ni važno više šta je ko mislio.

Моје је мишљење, мада остављам простор да грешим, да је у мањим срединама остало још понешто од квалитета ранијих друштвених односа. БГ је џунгла, то је сасвим друга и сурова прича.

Моје је мишљење, мада остављам простор да грешим, да је у мањим срединама остало још понешто од квалитета ранијих друштвених односа. БГ је џунгла, то је сасвим друга и сурова прича.
Ma jok, i tu su prisutne laži, prevare i licemerje, čak možda i gore nego u većim gradovima u smislu da kada neko pokaže svoje pravo lice od koga nisi očekivao ostaneš zabezeknut. Zavist ljudska je strašna ljudska osobina.

Ono što čoveka čini savremenim je njegov duh , ne ulica ili grad ili država ili mesto u kome živi.

Back