Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 80.889
Ma daj, pa ko bi propustio takvu prilku?Мора без размишљања јер размислиш ли мало...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj, pa ko bi propustio takvu prilku?Мора без размишљања јер размислиш ли мало...![]()
Вјероватно ја. Тешко да би ми дали да запалим, а ебеш путовање без дувана.Ma daj, pa ko bi propustio takvu prilku?
Bolje nešto ovakvo, parkira se u orbitu, i khm, khm…ni u ludilu
mada ponekad maštam da imam Enterprajz
Donese se odluka da se ukida zabrana, i eto.Вјероватно ја. Тешко да би ми дали да запалим, а ебеш путовање без дувана.![]()
А ако ме неко очеше на паркингу?Bolje nešto ovakvo, parkira se u orbitu, i khm, khm…
![]()
Е то може! Ај живјели!Donese se odluka da se ukida zabrana, i eto.
Ma daj, evo, kolega @Jugoslav Čvarak ima i svoju podmornicu.Druga stvar koja mi je jeziva su te podmornice.
Kad se sjetim kako su oni implodirali.
Kazu da strah od visine je zapravo strah od dubine.
Inverzna klaustrofobija?Ta implozija kazu desila se u milisekundi, nisu ni znali sta ih je snaslo. Vise me je strah tog osecaja daljine od svega, mraka, beznadeznosti, neznanja. Uzas![]()
Parkira se nešto ovakvo u orbitu, i onda…Da,ali ovo nije bas neophodno.
Mislim ima svakakvih uzasa kojih se mozemo plasiti...ali su oni svi na nasoj planeti.
Ovo mi je nekako...![]()
To su Cicosi iz Ratova zvezda. Brane galaksiju od Darta Vejdera.Da, sa ovim macamaDopada mi se i ona koja je sama.
Ne bi mi bilo dosadno![]()
Kolika li je cijena parkiranja?А ако ме неко очеше на паркингу?![]()
ooo da svakako@Jugoslav Čvarak @Džudi S, @mačka zagrebačka, @Жижи, @bird again, @☆Aždaha☆, @Zelena milja @Meowy , šta vi mislite o ovome? Da li bi ste leteli u svemir?
Pogledajte prilog 1714626
Isao bi?ZNa li se kad će da pojeftini
У црним рупама паркирање бесплатно.Kolika li je cijena parkiranja?![]()
А ко да те увати ако јурцаш брзином свјетлости?A i ovi sto voze brzo...brzinom svjetlosti...kolika li je kazna za brzu voznju?
Sta kaze svemirska policija?![]()
Neko brzi.У црним рупама паркирање бесплатно.
А ко да те увати ако јурцаш брзином свјетлости?![]()
Ако свемир има ивицу, мораћу припазити да се не стрмекнем с те ивице.Ne..to nije svemir vec ivica svemira a i šta cu tamo
Ej,i ti bas moras da citas svaku rijec.Ако свемир има ивицу, мораћу припазити да се не стрмекнем с те ивице.![]()
Obavezno padobran da nosišАко свемир има ивицу, мораћу припазити да се не стрмекнем с те ивице.![]()
Imao bi Maricu da je ivica napisano velikim slovomAko svemir ima ivicu,onda mora da ima i maricu.![]()