Да ли је Кока-коли промењен укус?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Јесте

glasova: 11 61,1%
  • Мало

glasova: 3 16,7%
  • Можда

glasova: 3 16,7%
  • Није

glasova: 1 5,6%

• Ukupno glasova
    18

Да ли је укус можда другачији код ових са именима новијим или
је тако одавно,шта мислите и како вам делује?
Ja to smeće veoma rjetko pijem. Odavno sam primjetio da se koka-kola i staklene i plastične flaše razliku ukusom. U staklenoj flaši je bolja i nije toliko slatka, dok je u plastičnoj naročito od 2 litre sami šećer. Nedavno sam na seoskoj slavi u mom selu u Dalmaciji popio malo koka-kole (nakon gomile piva :D), a prije toga je nisam liznuo jedno 2 godine.

Postoji i dalje prava CocaCola sa šećerom od trske, i postoje ova nova gomna zero sugar sa ukusima a bez ukusa.... i slično. Totalno bezvredno đubre.

Originalna CocaCola je isto loša, ali bar je imala ukus i malo šećera, pa eto, kome treba osveženje i brza energija.

Ali je skuplja za proizvodnju, zato sad guraju ovaj novi otpad gde god mogu.
Original je imala i list koke.

Postoji i dalje prava CocaCola sa šećerom od trske, i postoje ova nova gomna zero sugar sa ukusima a bez ukusa.... i slično. Totalno bezvredno đubre.

Originalna CocaCola je isto loša, ali bar je imala ukus i malo šećera, pa eto, kome treba osveženje i brza energija.

Hahahaaa ...
Ovo je analiza na nivou moje keve (povezaću vas)
koja kritikuje KKolu tako što joj je sumnjivo "da nije droga u pitanju ?"
jer u samom nazivu ima "KOKA" ...
😂😂😂

Zašto nazivaš nešto što ja konzumiram "gomna, bezukusnima, bezvredno đubre, otpad" ?

Jel treba da ti odgovorim šta ja mislim o ljudima koji misle kao ti ?

Dosta spama !
I trudi se da pričaš o stvarima koje ti se sviđaju,
ne čini li ti se da je bilo dosta mržnje ?

Zašto nazivaš nešto što ja konzumiram "gomna, bezukusnima, bezvredno đubre, otpad" ?

Jel treba da ti odgovorim šta ja mislim o ljudima koji misle kao ti ?

Dosta spama !
I trudi se da pričaš o stvarima koje ti se sviđaju,
ne čini li ti se da je bilo dosta mržnje ?
Koka kola je nutritivno gledano čisto đubre, to i ti znaš bez da ti ja kažem.

Da može da prija, može u nekim slučajevima, ali je svakako bolje ne koristiti je uopšte, ni onu sa prirodnim šećerima, a pogotovo ne onu sa veštačkim zaslađivačima.

Back