smeđooka vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 27.789
Moram malo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja vas cokim i polako nestajem i odlazim..........u krevet. Umirem![]()

Nemoj još da umreš!.......... dam ti po guzi da me želja mine![]()
boli...boliiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!E žene ništa od muških možemo da se raziđemo tiho i u miru.
Luna pravo da ti kažem i meni bata Velibor nedostaje ma čiji da je klon, ali nije ni bitno meni baš dobro zezanje sa njim![]()
Jos da prizna da bi zbog mene ostavio majku,snajku,Dijanicu gde bi mi bio kraj
Jedan je Velibor moja ZvocoJos da prizna da bi zbog mene ostavio majku,snajku,Dijanicu gde bi mi bio kraj
Voli on mene samo se folira
![]()

Dam ja TEBI malo po guzi!!! Da vidis kako je to!!! Stalno me tucesboli...boliiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe, rso sam. Idem, bye bye

Ko ti je taj Velibor?![]()

..ne znaš ko je bata Velibor?! pa na kom si ti forumu ženo
Jedan je Velibor moja ZvocoJos da prizna da bi zbog mene ostavio majku,snajku,Dijanicu gde bi mi bio kraj
Voli on mene samo se folira
![]()

Ko ti je taj Velibor?![]()

..ne znaš ko je bata Velibor?! pa na kom si ti forumu ženo
![]()

Srce moje milo,znala sam da ne mozes bez menesta je bre nesrece zasto ne spavate_
sve vas citam al necu se javljam,sutra uvece se mirim sa verenicu,blajbingujem,necu me iznervirate!!!

Luno, je l' ti ovog čekaš?![]()
sta je bre nesrece zasto ne spavate_
sve vas citam al necu se javljam,sutra uvece se mirim sa verenicu,blajbingujem,necu me iznervirate!!!
...ma hebeš verenicu vidi šta je nas ovde
Srce moje milo,znala sam da ne mozes bez mene
Njega![]()
ti kao se pravis luda a jebbala si me kad god si tela.al sutra ce vidimo ko ce se smeje,kad bata velja pocne da pravi spisak za svadbu,ce vidimo ko ce sedi na sredinu a ko pored prozor he heLuno, je l' ti ovog čekaš?![]()
Vidi, stvarno ne može bez tebe![]()
vidiš da me može da spava,pa je došao da se zahebava ovde sa nama
ti kao se pravis luda a jebbala si me kad god si tela.al sutra ce vidimo ko ce se smeje,kad bata velja pocne da pravi spisak za svadbu,ce vidimo ko ce sedi na sredinu a ko pored prozor he he
ti kao se pravis luda a jebbala si me kad god si tela.al sutra ce vidimo ko ce se smeje,kad bata velja pocne da pravi spisak za svadbu,ce vidimo ko ce sedi na sredinu a ko pored prozor he he

e samo mi jos ti falis,ako pocnem se nerviram,nece spavam,sutra odem umoran i omanem,da izvines,ko mudda kroz pocepane gace,da prostis,tebe ce te krivim.Srce moje milo,znala sam da ne mozes bez mene
Njega![]()
e samo mi jos ti falis,ako pocnem se nerviram,nece spavam,sutra odem umoran i omanem,da izvines,ko mudda kroz pocepane gace,da prostis,tebe ce te krivim.
bata velja sutra bamba he he he
poceo sam da primenjujem medataciju i danas nisam nista jeo

pored prozor al sa ledja okrenuta naspram salu ha!A gde ćeš mene da postaviš? Jel si kupio prasiće kod Caneta?