Da li biste dali osobi iznad ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e samo mi jos ti falis,ako pocnem se nerviram,nece spavam,sutra odem umoran i omanem,da izvines,ko mudda kroz pocepane gace,da prostis,tebe ce te krivim.
bata velja sutra bamba he he he
poceo sam da primenjujem medataciju i danas nisam nista jeo
dal si covek,dal si rdja,dal si zivotinja?Priznaj,bre vec jednom da sam ljubav tvog zivota:cmok2::heart:
Šta ćeš ti da babmbaš sutra da mi je znati:rotf:

On,nista..Njega ce Rade:manikir:

Velibore,valjda cemo taj spisak da pravimo zajedno?Naravno bez mame..
Ajde,priznaj koliko sam ti nedostajala:cmok2:
sa mamu napravismo spisak,rodbina i vidjeniji ljudi iz okrug plus ceo jedan red za moji prijatelji.
a tebe ako mi izmalerises ce te odnesem na planinu da ti bude ladno ko tastin zagrljaj ha!
dok ce se mi znojimo u kolo u salu ko da prostis kurrve u crkvu.eto!

Čekaj malo pa Rade je bambao mamu:rotf: kako sad i njega:confused:
Rade ce sve da ih izbamba,polako samo:)
sa mamu napravismo spisak,rodbina i vidjeniji ljudi iz okrug plus ceo jedan red za moji prijatelji.
a tebe ako mi izmalerises ce te odnesem na planinu da ti bude ladno ko tastin zagrljaj ha!
dok ce se mi znojimo u kolo u salu ko da prostis kurrve u crkvu.eto!

Sto si takav covek?Znam da ne mozes bez mene.Sve bi ostavio posebno mamu.Kad je vodimo u dom?Odmah posle svadbe ili pre?Bolje pre ide mi na zivce:manikir::cmok2::heart:

Rade ce sve da ih izbamba,polako samo:)

Sto si takav covek?Znam da ne mozes bez mene.Sve bi ostavio posebno mamu.Kad je vodimo u dom?Odmah posle svadbe ili pre?Bolje pre ide mi na zivce:manikir::cmok2::heart:
joj boze ak te ima,sto mrzim ovu lunu ce pojedem od muku nesto a na dijetu sam.
mamu da mi ne diras,ona je dobra i nevina a ti si nafrakana i nosis naocare za sunce a zima na vrata!
ha!!!!!!!sad sam je oduvao!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back