gost 254148
Veoma poznat
- Poruka
- 11.430
pa gde si ti?
Dajem

Dajem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

))
))Samo ti lezi, noge meni na ramena i spavaj. Kad se probudiš, mene već nema.neam snage...
Samo ti lezi, noge meni na ramena i spavaj. Kad se probudiš, mene već nema.

![]()
Dam ovog,,,jel odgovara![]()

Ja bih nešto prirodno, sa sela 
Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu, slutim da mi je vreme umirati, te ove reči govorim u pero prijatelju, advokatu, Miliću jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja, žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Sve što imam ostavljam samom sebi.e nek sam i tebe ubola...bogu fala...
Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu, slutim da mi je vreme umirati, te ove reči govorim u pero prijatelju, advokatu, Miliću jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja, žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,a to vas najviše zanima, mogu vam saopštiti sledeće: Sve što imam ostavljam samom sebi.
Opet si ukrala auto?koliki je moj deo????.....nećete da me prevarite.....