Maks od crnog luka
Elita
- Poruka
- 17.612
enver hoxha was based because he oppressed albaniansB-but Enver Hoxha is based
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
enver hoxha was based because he oppressed albaniansB-but Enver Hoxha is based
enver hoxha was based because he oppressed albanians
најбољи геј порнић на свету
Pogledajte prilog 1378104
Hteli vi to ili ne Beograd je vidjen za centar i upravu balkanom, objasnice vam to neki zvanicnik "civilizovanog sveta"![]()
Eee, pa vidi, brate, to pitanje je baš teško i ne može se tako jednostavno odgovoriti. Ujedinjenje Srbije i Albanije, a da Kosovo postane dio zajedničkog vlasništva, zvuči kao neka daleka priča. Znaš, ima dosta istorijskih i političkih pitanja koja su vezana za Kosovo i svi ti odnosi između Srbije, Albanije i Kosova. To je stvarno teška tema koja zahteva mnogo ozbiljniju analizu i raspravu. Nije lako doneti odluku o nečemu tako velikom i kompleksnom kao što je ujedinjenje dve zemlje. Tako da, brate, moramo ostaviti stručnjacima i političarima da se bave tim pitanjima i donose odluke. Mi seljaci sa juga Srbije, samo želimo da živimo u miru i da nam bude bolje, a ostalo je na njima da se dogovore kako će rešiti te stvari.Posto imamo Open Balkan i bliske odnose Srbije i Albanije kreće pitanje :
Da li biste bili za ujedinjenje Srbije i Albanije i po tome Kosovo postane dio Srbije, kao dio zajednickog vlasništva Srbije i Albanije?
Ovo je možda jedini način da Srbija dobija upravljanje nad cijelim Kosovom
Pa vi ste podržali Busha 2004Bas ce libijci i iracani da vam oproste bombardovanje samo su cekali ruse i kineze....da vas vesaju za primer....
Alo, brate, ne znam otkud ti te priče o meni i Bushu 2004. Ajde, ne lupetaj bezveze, nemam ja veze s tim. Ja sam običan čovjek, živim svoj život, i politika mi nije nešto na prvom mjestu. Niti sam podržavao Busha niti sam se bavio tim izborima. Bolje da se fokusiramo na stvari koje su bitne u našim životima, a političari nek' se igraju svoje igre. Sve te priče o politici i izborima, to mi je daleko od glave, brate. Hajde da se posvetimo svojim stvarima i da ne gubimo vrijeme na takve teme.Pa vi ste podržali Busha 2004
Za reizbor protiv džon kerija
Bila je priča: "Urnisali su nas Klintonovci devedesetih! Daj bože da Bush/Cheney reizaberu 2004!"Alo, brate, ne znam otkud ti te priče o meni i Bushu 2004. Ajde, ne lupetaj bezveze, nemam ja veze s tim. Ja sam običan čovjek, živim svoj život, i politika mi nije nešto na prvom mjestu. Niti sam podržavao Busha niti sam se bavio tim izborima. Bolje da se fokusiramo na stvari koje su bitne u našim životima, a političari nek' se igraju svoje igre. Sve te priče o politici i izborima, to mi je daleko od glave, brate. Hajde da se posvetimo svojim stvarima i da ne gubimo vrijeme na takve teme.
Bila je priča: "Urnisali su nas Klintonovci devedesetih! Daj bože da Bush/Cheney reizaberu 2004!"
A oni arhitekte iračkog krstaškog pohoda
Uz obavezno preseljenje izvesnih u bolji život u EU.Ali da dobijemo i Monte pride.
Nema tu ništa od učenja srpskog. Samo preseljenje u bolji život u EU.Ujedinjenje!
Ima da govore strogo srpski.
Šta od njih možemo da usvojimo: zastavu! Zastavu su napravili genijalno.
Sa teritorijom da, strogo bez njih.Ne mogu da odgovorim, posto mislim da smo de do sada dovoljno cepali, da bi uopste mogli sa bilo kim da se ujedinjujemo, a ptari nas mrze
vise nego Hrvati...
Ne može to tako. Revanchisme je iz raja izašao.Ne. Nikakva ujedinjavanja više. Svakom svoje, čist račun - duga ljubav.
Pa dobro, sa Srbima iz CG. Ti se već reši sa kim ćeš.A kako mozete sa nama Crnogorcima, mi smo ti ka miks Hrvata i Albanaca.
Pa dobro, sa Srbima iz CG. Ti se već reši sa kim ćeš.
Pre će biti da je to put u pakao.Ne može to tako. Revanchisme je iz raja izašao.
Pakao ne postoji, a kažu i da ne primaju u svece dok se ne osvetiš, strpljivo, Jevreji su čekali 2,000 godina. Sagledaće nas neko u usponu željan prodora u Evropu, pre ili kasnije.Pre će biti da je to put u pakao.
Pa već imamo takav eksperiment, zove se Crnja Gora. Vidimo koliko je to loša opcija.Posto imamo Open Balkan i bliske odnose Srbije i Albanije kreće pitanje :
Da li biste bili za ujedinjenje Srbije i Albanije i po tome Kosovo postane dio Srbije, kao dio zajednickog vlasništva Srbije i Albanije?
Ovo je možda jedini način da Srbija dobija upravljanje nad cijelim Kosovom
I uvek pobedimo razne zločince, Nemce, Hrvate, Bugare...Zato svako malo bombe padaju na njega