Da li biste bili za ujedinjenje Srbije i Albanije?

Za uniju Srbije i Albanije?

• Da! Mirdita!

glasova: 2 40,0%
  • Ne bre, Kosovo nije vrijedno toga!

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5
A kako mozete sa nama Crnogorcima, mi smo ti ka miks Hrvata i Albanaca.

Ti ne pratiš moja pisanija ovde, pa ne znaš: najglasniji protivnik Crnogorijanaca na ovom forumu sam ja. Takođe sam najveći poštovalac Mila Đukanovića koji nas spase crnogorštine.

Jedini koji su trebali da napuste SFRJ su CG, na žalost, oni su poslednji otišli.

Podržaću svako udaljavanje CG od Srbije, mada je već iskopan nepremostiv jaz ...

Posto imamo Open Balkan i bliske odnose Srbije i Albanije kreće pitanje :

Da li biste bili za ujedinjenje Srbije i Albanije i po tome Kosovo postane dio Srbije, kao dio zajednickog vlasništva Srbije i Albanije?

Ovo je možda jedini način da Srbija dobija upravljanje nad cijelim Kosovom
Ne mogu da odgovorim, posto mislim da smo de do sada dovoljno cepali, da bi uopste mogli sa bilo kim da se ujedinjujemo, a ptari nas mrze
vise nego Hrvati...

Ti ne pratiš moja pisanija ovde, pa ne znaš: najglasniji protivnik Crnogorijanaca na ovom forumu sam ja. Takođe sam najveći poštovalac Mila Đukanovića koji nas spase crnogorštine.

Jedini koji su trebali da napuste SFRJ su CG, na žalost, oni su poslednji otišli.

Podržaću svako udaljavanje CG od Srbije, mada je već iskopan nepremostiv jaz ...

Mi smo SFRJ stvorili, morali smo ostat da ugasimo svijetlo ;)

Posto imamo Open Balkan i bliske odnose Srbije i Albanije kreće pitanje :

Da li biste bili za ujedinjenje Srbije i Albanije i po tome Kosovo postane dio Srbije, kao dio zajednickog vlasništva Srbije i Albanije?

Ovo je možda jedini način da Srbija dobija upravljanje nad cijelim Kosovom
Bolje da si postavio pitanje sa kim ce Srbija ratovati posto se po svoj prilici biti III Svetskog rata.

Bolje da si postavio pitanje sa kim ce Srbija ratovati posto se po svoj prilici biti III Svetskog rata.

Sa svima bi radovali... šta s kim.

Tukli bi po Bosni, tukli bi po Kosovu, tukli bi po Albaniji, tukli bi po Hrvatskoj.

To odma... Nas bi odmah sa leđa tukli Bugari, Gore Mađari bi tukli na Vojvodinu da povrate svoj zavet.

Na kraju će svi umreti u mukama nuklearni kataklizme. Ni ove tobože velike glavešine, Putin, Tramp, Bajden, Kim Jong Un, Si Điping ... sve će to u sekundi da se pretvori u paru.

Back