..мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da postoje žene koje uživaju da štite plašljive muškarce, pružaju im toplinu i sigurnost.. jedina mana što su te žene prave debeljuce, pa sad.. bolje išta nego....мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
Nemaju baš nikakvu šansu, najbolje je da se takav drži mamine suknje...мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
miseva ? ajde molim te gari, da si rekao pacova pa da rszumem..мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
devojaka i zena to obrisite i dodajte Zmija....мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
i zmija se da ukrotitidevojaka i zena to obrisite i dodajte Zmija..
Zbog para, a sto se seksa tice ima dobrih ljudi koji bi rado da pripomognuŠto bi neka žeba bila sa muškarcem koji se plaši seksa..![]()
И ја сматрам да такви више воле дебељуцеKažu da postoje žene koje uživaju da štite plašljive muškarce, pružaju im toplinu i sigurnost.. jedina mana što su te žene prave debeljuce, pa sad.. bolje išta nego..![]()
Па миш је мали пацов јер је пацов велики миш.miseva ? ajde molim te gari, da si rekao pacova pa da rszumem
Тако је то кад неко нема искуства. Нпр. страх од нежељеног зачећа, да не пукне кондом а да њу истовремено не изда контрацепција, и слично. А и страх да тај неко можда не торба добро.Seksa?![]()
Previše je tu anksioznosti, po meni je možda i najbolje da se neko baci u takve stvari glavom bez obzira bar par puta i da probije led.Тако је то кад неко нема искуства. Нпр. страх од нежељеног зачећа, да не пукне кондом а да њу истовремено не изда контрацепција, и слично. А и страх да тај неко можда не торба добро.
to treba ona ds brine a ne tiТако је то кад неко нема искуства. Нпр. страх од нежељеног зачећа, да не пукне кондом а да њу истовремено не изда контрацепција, и слично. А и страх да тај неко можда не торба добро.
Oko pasa bi bio problem, morao bi neko da se žrtvuje. Seks precenjen. Bube i miševi su ok, zubar se preživi...мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
Moj rodjo se uplasio kad bilo bombardovanje I prodo Stan zbog tog I presli zivjet kod nejgovih zena ostala uz njegakakva glupost
Volim pse Ali ulicneOko pasa bi bio problem, morao bi neko da se žrtvuje. Seks precenjen. Bube i miševi su ok, zubar se preživi.
i šta ja imam sa tim ?Moj rodjo se uplasio kad bilo bombardovanje I prodo Stan zbog tog I presli zivjet kod nejgovih zena ostala uz njega