Da li biste bile sa muškarcem koji se plaši

..мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
Kažu da postoje žene koje uživaju da štite plašljive muškarce, pružaju im toplinu i sigurnost.. jedina mana što su te žene prave debeljuce, pa sad.. bolje išta nego.. :mrgreen:
Paz.. ovo je iz psihijatrijske statistike, da ne bude neke zabune :rtfm::eek::mrgreen:

..мишева, буба, паса, зубара, секса, свега..? Да ли плашљиви мушкарци стварно немају баш никакве наде код девојака и жена?
miseva ? ajde molim te gari, da si rekao pacova pa da rszumem
buba? ne volim ih ni ja, eto juce nadjem 3 buba svabe u kupatilu izbacim ih napolje, ne ubijam nikad
zubara, ne znam nisam imao nikad pokvaren zub, al kontam da je to racionalno
seksa hahhahah najbolja stvar ikad, salu na stranu obicna potreba, cega tu imas da se plasis?
svega.. ne znam nisam pametan, ali sve je u tvojoj glavi
pusti ove sto ti se podsmevaju, ja sam tu za tebe mili moj

Kažu da postoje žene koje uživaju da štite plašljive muškarce, pružaju im toplinu i sigurnost.. jedina mana što su te žene prave debeljuce, pa sad.. bolje išta nego.. :mrgreen:
И ја сматрам да такви више воле дебељуце :flert:

miseva ? ajde molim te gari, da si rekao pacova pa da rszumem
Па миш је мали пацов јер је пацов велики миш.

Тако је то кад неко нема искуства. Нпр. страх од нежељеног зачећа, да не пукне кондом а да њу истовремено не изда контрацепција, и слично. А и страх да тај неко можда не торба добро.

Тако је то кад неко нема искуства. Нпр. страх од нежељеног зачећа, да не пукне кондом а да њу истовремено не изда контрацепција, и слично. А и страх да тај неко можда не торба добро.
Previše je tu anksioznosti, po meni je možda i najbolje da se neko baci u takve stvari glavom bez obzira bar par puta i da probije led.
Posledice i nisu toliko drastične najčešće, a iskustvo dosta znači zarad budućih iskustava

to treba ona ds brine a ne ti

Oko pasa bi bio problem, morao bi neko da se žrtvuje. Seks precenjen. Bube i miševi su ok, zubar se preživi.

Back