Da li biste bežali preko terase zbog ljubavnika - dečka - devojke

E sad, razmišljma od koga bežati... Bežati od devojke jer je preljubnica, to povlači sa sobom svakave probleme pa i zdravstvene, bežati od njenog dečka ( ako znaš da ga ima) isto zbog zdravstvenih problema + možda je ljubomoran i jači pa bežati zbog da bi se sačuvala glava. Ili na kraju bežati od ljubavnika jer čim je on dečka obljubio taj nije čist, mada i on ako zna da mu dečko ima devojku može da bude da je bi. Ne znam. Bežao bi valjda, samo postoji bojazan da ako bežim od devojke da naletim na dečka pa se sudarimo a ljubavnik iskoristi priliku pa nas sve obljubi...

Neka bude da ti verujem to. Ali onda je pogrešan pristup prema ženama. Ako misliš samo na njenu čku onda se tako povučeš jer ti cilj deluje udaljeno. Ali ako želiš da je zabaviš, da joj kažeš da ti se dopada itd, ili pokažeš, skoncentrišeš se na to a čka ako se desi desi. Znači, step by step. Prvo ide da li te ona uopšte zanima kao osoba. Da li bi proveo interesantnih par sati sa njom i bez sexa. Ako bi, onda pokazuješ da ti se sviđa ali samo to na početku, ne drugarski već kao riba. Šta ja sad radim :D. Ne, nisam provodadžija :D
Imao jos par drugova koji su bili majstori u mz odnosima.
Jedan je bas bio zgodan i atraktivan. I taj je znao tacno kad da se odusevljeno nasmeje, dohvati, da prica... tj. Nista i ne prica.
Sve gledaš kao neko umeće, to je problem. Nije on znao kad šta, već se spontano ponašao šta mu se dopada u tom trenutku. Sve što je izveštačeno je bzvz. Nego meni često, nevezano od ove priče, deluje neefikasno kada su ljudi skoncentrisani na cilj ali ne i na put, i misle da treba ovo ili ono a treba samo da uživaju u procesu. Ne mora sex biti krajni cilj. Lepo provedeno veče sa nekim je isto kul. Ali ne ono kao prijateljski ćaskamo, već i malo flerta, da se začini :)
Neke gluposti, ali nacin na koji to radi je ocigledno prijao devojkama.

Bio je i treci.

E, taj je bio moron na kvadrat. Kako li je i na sta on vatap devojke, meni nije jasno.

Msm. Nije on glup, ni ruzan, ali nikako nisam kod nj3ga mogao da skapiram foru na koju ih nakupi.
Da, svi su bili direktni, ali su umeli da budu direktni.

Imali su talenat za mesto, vreme i nacin.
Ili ono što rekoh, jednostavno su se prepustili trenutku?
Ko previše misli o taktikama.. To je kao ono kada se student skoncentriše na to da li će imati tremu, kako da je nema itd.. onda obično je i ima. :)

Neka bude da ti verujem to. Ali onda je pogrešan pristup prema ženama. Ako misliš samo na njenu čku onda se tako povučeš jer ti cilj deluje udaljeno. Ali ako želiš da je zabaviš, da joj kažeš da ti se dopada itd, ili pokažeš, skoncentrišeš se na to a čka ako se desi desi. Znači, step by step. Prvo ide da li te ona uopšte zanima kao osoba. Da li bi proveo interesantnih par sati sa njom i bez sexa. Ako bi, onda pokazuješ da ti se sviđa ali samo to na početku, ne drugarski već kao riba. Šta ja sad radim :D. Ne, nisam provodadžija :D

Sve gledaš kao neko umeće, to je problem. Nije on znao kad šta, već se spontano ponašao šta mu se dopada u tom trenutku. Sve što je izveštačeno je bzvz. Nego meni često, nevezano od ove priče, deluje neefikasno kada su ljudi skoncentrisani na cilj ali ne i na put, i misle da treba ovo ili ono a treba samo da uživaju u procesu. Ne mora sex biti krajni cilj. Lepo provedeno veče sa nekim je isto kul. Ali ne ono kao prijateljski ćaskamo, već i malo flerta, da se začini :)

Ili ono što rekoh, jednostavno su se prepustili trenutku?
Ko previše misli o taktikama.. To je kao ono kada se student skoncentriše na to da li će imati tremu, kako da je nema itd.. onda obično je i ima. :)
Па, да. Али постоје ликови који су природно надарени да се спонтано понашају са девојкама и женама.

Па, да. Али постоје ликови који су природно надарени да се спонтано понашају са девојкама и женама.,
To je takva ličnost i sigurno nema veze samo sa ženama- Ali opet, pitanje za svakog ko nije spontan jeste da li je istinski zainteresovan za tu osobu ili je posmatra kao metu? Tj da li samo želi da joj bude blizu ili u sebi vrti taktike šta i kako... Ako se sve stavi po strani, sve taktike i razmišljanja, i opusti se, onda će možda nešto i da se desi. Nisam stručnjak za bihejvioralna pitanja :), ali deluje mi da je možda problem u motivima, kod takvih. Da li su zainteresovani da osvoje ili da uživaju u trenutku?

Pišem to jer se nekada ja stvarno zapitam kada je neko uzdržan prema meni, a vidim da mu se i dopadam po malo, zašto je uzdržan? I odmah posmislim da mu nije stalo do mene.. Možda stvarno i nije.

Za dlaku od hvatanja u prevari , nezgodnim okolnostima , devojka u stanu a naleteli roditelji , ljubavnica , a pojavi se zena , svaler , a dosao muz , svaler a pojavila se zena ......itd
Zauzete samo kod mene u stanu. Jednom me jedna nagovarala da dodjem kod nje, ja joj rekao da nije normalna. I nikad vise nije pitala da dodjem, nego torbanje di ja odredim

Back