Da li biste bežali preko terase zbog ljubavnika - dečka - devojke

A da lepo odemo kod mene?

А ако немаш гајбу?

Ово ме подсети на ситуацију, кад ме удата жена позвала кући, јер су муж и деца отишли негде.

И таман ја почео да се спремам,

кад,

она јавља,

мушевљева фамилија из неког другог града ненајављена дошла у госте.

Мислим да је муж сумљао, па намерно послао фамилију.

Za dlaku od hvatanja u prevari , nezgodnim okolnostima , devojka u stanu a naleteli roditelji , ljubavnica , a pojavi se zena , svaler , a dosao muz , svaler a pojavila se zena ......itd
Samo jednom i nakon toga precizno planiranje gdje, kad i kako ćemo. Ništa više se ne prepušta slučaju, maksimalno sve moguće opcije kontrolisati.

kolko sam ja ukapiro, ti si ovde usamljen i laka zrtva..........inace ne bi preskakao tudje plotove i trazio "drustvo".

Молим те да своју кремљофилију сачуваш за ПТФ Политика, а овде да пишемо о љубави (али не према Путину).

А ако немаш гајбу?

Ово ме подсети на ситуацију, кад ме удата жена позвала кући, јер су муж и деца отишли негде.

И таман ја почео да се спремам,

кад,

она јавља,

мушевљева фамилија из неког другог града ненајављена дошла у госте.

Мислим да је муж сумљао, па намерно послао фамилију.
Mozemo u sumi. Sto moramo kod nje u njihovoj spavacoj sobi stana njenoga muza vojnoga lica sa sve trofejima na zidu bivola i jednoroga, ikonom "djordje ubiva zdahu" da me gledaju sa zida, dok me ona odozdo gleda i komentarise: e i ti si mi neki, pa hajde upri, i ti si mi neki.
Nisam neki, nikaki sam. Odoh kuci.

Been there, done that.
Početak faksa, hmm..drugarica me zove na palačinke, počinje akcija, neko zvoni na vrata, ona skoči kao oparena, "Jaoj Mire!". Mire 120kg mišića, ubica.. Ja prebledeo. Jedva u gaćama trk na terasu i niz oluk. Srećom prvi sprat. Posle minut dolazi ona i kaže : "Sve ok, komšinica je."
Idi bre u pi... 🙄
Ово си сад измислио

Back