Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 66.265
Za dlaku od hvatanja u prevari , nezgodnim okolnostima , devojka u stanu a naleteli roditelji , ljubavnica , a pojavi se zena , svaler , a dosao muz , svaler a pojavila se zena ......itd
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da lepo odemo kod mene?
kolko sam ja ukapiro, ti si ovde usamljen i laka zrtva..........inace ne bi preskakao tudje plotove i trazio "drustvo".Тада сам провалио колико су удате жене усамљене, и какве су лаке жртве.
Samo jednom i nakon toga precizno planiranje gdje, kad i kako ćemo. Ništa više se ne prepušta slučaju, maksimalno sve moguće opcije kontrolisati.Za dlaku od hvatanja u prevari , nezgodnim okolnostima , devojka u stanu a naleteli roditelji , ljubavnica , a pojavi se zena , svaler , a dosao muz , svaler a pojavila se zena ......itd
kolko sam ja ukapiro, ti si ovde usamljen i laka zrtva..........inace ne bi preskakao tudje plotove i trazio "drustvo".
Mozemo u sumi. Sto moramo kod nje u njihovoj spavacoj sobi stana njenoga muza vojnoga lica sa sve trofejima na zidu bivola i jednoroga, ikonom "djordje ubiva zdahu" da me gledaju sa zida, dok me ona odozdo gleda i komentarise: e i ti si mi neki, pa hajde upri, i ti si mi neki.А ако немаш гајбу?
Ово ме подсети на ситуацију, кад ме удата жена позвала кући, јер су муж и деца отишли негде.
И таман ја почео да се спремам,
кад,
она јавља,
мушевљева фамилија из неког другог града ненајављена дошла у госте.
Мислим да је муж сумљао, па намерно послао фамилију.
pa da, moras da imas vreme i mesto da te ne prijavi portir, pa izgubis posao. ISto vazi i za nju, osim ako neces da gledas..Hotelsku sobu iznajmimo u krajnjem slucaju. Nije mi ambiance. Mirisi njenog muza okolo, u kupatilu tudja pena za brijanje, pino silvestre na sve strane. Bljaaaaak.
Kakav posao? Kakav portir?pa da, moras da imas vreme i mesto da te ne prijavi portir, pa izgubis posao. ISto vazi i za nju, osim ako neces da gledas..
To samo prenosim iskustva...Kakav posao? Kakav portir?
Za mene su udate no no. Tu sam kategorican. Ako si u braku? Nema sanse. Razvedi se, ostavi muza/decu, pa da vidimo da mozda napravimo neku pricu. Ne treba mi neka skotina koja muza i decu zanemaruje i hoce da se provede sa strane.To samo prenosim iskustva...
nisam govorio o moralu, nego o tome da moras da nadjes vreme i mesto...Za mene su udate no no. Tu sam kategorican. Ako si u braku? Nema sanse. Razvedi se, ostavi muza/decu, pa da vidimo da mozda napravimo neku pricu. Ne treba mi neka skotina koja muza i decu zanemaruje i hoce da se provede sa strane.
Ne bih na nasao za takvu.nisam govorio o moralu, nego o tome da moras da nadjes vreme i mesto...
Ово си сад измислиоBeen there, done that.
Početak faksa, hmm..drugarica me zove na palačinke, počinje akcija, neko zvoni na vrata, ona skoči kao oparena, "Jaoj Mire!". Mire 120kg mišića, ubica.. Ja prebledeo. Jedva u gaćama trk na terasu i niz oluk. Srećom prvi sprat. Posle minut dolazi ona i kaže : "Sve ok, komšinica je."
Idi bre u pi...
Jedan moj drug je u garazu dovodio... dakle jedno je veza neka, a drugo je ovo...Ne bih na nasao za takvu.
Ma sto se mene tice takva je zavrsila na startu pricu kod mene. I tom njenom jadnom muzu bih rekao. Zao bi mi bilo coveka, za koga radi i zrtvuje se.Jedan moj drug je u garazu dovodio... dakle jedno je veza neka, a drugo je ovo...