Da li bi Van

ja recimo da sam malena,svakako ne bih oprostila klepetanu da dodje i da mi porazbija jaja i da vise nema malih rodica :rida:

to ona spanska serija o zivotu roda
ovaj region je ko neka ludara na otvorenom

- - - - - - - - - -

njah, meni oprastanje tih standardnih sranjaca
nije problem
problem je sto sam malo nakrivo nasadjena pa kad odem ne znam da se vratim
nema tih mrvica od hljeba

ti si ocigledno kokoske i drugu perad vidjala iskljucivo u prodavnici...i po roditeljskim sastancima eventualno...:lol:

do dvanaeste godine nas je mama cuvala od stresa i servirala nam pricu da se pilici prave u fabrici onako zamrznuti :lol:
u 12 god smo se preselili u ledince i onda je moja majcica vodila mene,brata i svoju mamu zajedno sa petlom na dugackom kanapu da on pase,a mi da uzivamo na livadi
posle su svasta pricali o nama:tease:

ne oprastam lako
moram prvo sebe da ocistim od ‚‚stete‚‚ koju mi je taj neko naneo
a onda oprostim da bi mi bilo lakse
neke stvari ne mogu da zaboravim ni lako, ni brzo
a volela bih
mora da prodje dovoljno vremena da prebolim i da mi postane nevazno
onda i zaboravim
nisam zlopamtilo
a ne zelim ni da vucem kroz zivot teret koji mi neko drugi trpa na ramena
dovoljan mi je moj krst

Ja sve opraštam. Svima. I zaboravljam sve što mi je neko ružno učinio, samo odmahnem rukom, i pomislim neka mu je prosto...

Nije dobro, i volela bih da sam drugačija, ali ne ide...

o ne to je super, jer sebi tako olaksas
ovo sto ja radim je jako lose, autodestruktivno je, pamtis i prisecas se i sl...koj ce mi to djavo u zivotu
ja bih volela da sam ko ti, bezbriznije je
zato ja uglavnom prekidam kontakt kad mi se kod nekog nakupi previse srranja, ne vredi da te gledam i da mi po ceo dan ide flesbek sta si sve zabrljala i da ti ja kljucam mozak time, aj cao onda

- - - - - - - - - -

Na umem da mrzim, ali zato ne umem ni da praštam.
Ako praštaš samo kurtoazno, a ne praštaš i u srcu. To nije praštanje.
A ja to ne umem! :(

mrznja je nesto sasvim drugo od neprastanja

Oprostam svakome (necu da trujem svoju dusu), ali ne zaboravljam...cisto kako bih lakse prepoznala sl. situacije, ljude i samozastitila se i primereno odreagovala...sto b se reklo - ni magarac ne ide dva puta na led..

Back