- Poruka
- 87.508
Nein.
Što da mi postane neprijatelj?![]()
Neprijatelj?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nein.
Što da mi postane neprijatelj?![]()
Neprijatelj?
Ne znam šta ću sa tobom snowko...Uvek si bukvalista, zanemaruješ emotikone na kraju rečenice i sl.
I to već koji put
Ne, neću više da objašnjavam šta je pesnik hteo reći
Da nisi neki mašinac po struci?![]()
Neprijatelj?
pročitaj knjigu "žena, moj najveći neprijatelj" pa će ti se razjasniti![]()
Pročito negde ovih dana da u Japanu 69 procenata mladih muškaraca i 59 procenata mladih žena nema partnera, da su problemi sa seksom postali toliko velki da mladi u Japanu odustaju od dejtanja i odlučuju se na brak s prijateljima.
Da li bi i vi isto odlučili?![]()
(ono ''ljubavi'' slobodno može da se izbriše jer tu nikakva ljubav nije u pitanju no samo fizička privlačnost,strast,zaljubljenosti slične nezrele tinejdj stvari,koje se često jednim maloumnim imenom nazivaju ''hemija'') i biće nam ovako,i još gore,nastaviće još više da se dešavaju ubistva i zlostavljanja žena itd u brakovima jer eto oh delovao je tako fin bio je prelep prezgodan..kako sam mogla da znam da je psihopata i nasilnikNe
Samo gde ima hemije i uzbuđenja
Čisto prijateljski ne
konačno jedno normalno,zdravo,zrelo,racionalno razmišljanjeAko si sa nekom/nekim već prijatelj, znači da već imate sličan način razmišljanja i puno toga što vas spaja.
Pročito negde ovih dana da u Japanu 69 procenata mladih muškaraca i 59 procenata mladih žena nema partnera, da su problemi sa seksom postali toliko velki da mladi u Japanu odustaju od dejtanja i odlučuju se na brak s prijateljima.
Da li bi i vi isto odlučili?![]()
ovo možda samo u slučaju da doživim neku 70u-80u godinu i budem sama, a ne znam, kao imam gomilu mačaka sa mnom u kući i plašim se da ne umrem sama i da me pojedu mačke, pa kao eto da imam nekog da pozove pogrebno kad umrem..
Bolje resenje ti je staracki dom, tamo te obilaze svaki dan.
ne želim u starački dom..![]()