da li bi ste vi muskarci mogli da zivite u poliandriji-brak 1 zena vise muzevaXDD?

Ali tako red nalaže. Tradicija. I to je sad i njegova žena.

E ako je tradicija...to sve valjda menja.
Ali bolje za njega da voli Staropramen inače ništa od srećnog poliandrijskog braka...

ma ja cu i njega i nju pa kud puklo :lol:

e bracala osecas li ti ikakav blam kada toliko lazes mislim odrasli smo ljudi i valjda znamo koliko smo svi neprirodni parazitski manipulatori :lol: crkotine koje zive na tudjoj muci i znanju da sami moraju da nauce kako da stvore struju pa poludeli bi:evil:

Dobro je :mazi:

Ne zanima me vise devojaka ili neki manji harem. To jeste mozda muska fantazija, hrani ego, ali ipak ne hvala.
Od jedne zene zna da boli glava, da se gube zivci i kosa, sta ce mi onda dve ili tri? :hahaha:

Isto tako poliandrija me ne zanima, volim 1 na 1 iskljucivo.
Apsolutno tacno. Jedna zena je dovoljna a nekad i previse. I to je ono pravo, jer tvoja ljubav je usmerena na nju a ne podeljena na nekoliko njih.
Isto vazi i obratno. Sta tacno vi imate u mislima? Da bi vas svi oni sluzili!! S obzirom da nedobijaju svu vasu paznju, svako od nih bi bio ozlojedjen i ljubomoran i na kraju bi ili doslo do katastrofalnog kraja ili biste vi bile te koje bi, umesto jednom, sluzile svima. Mislim da je i za nas i za vas najbolje 1-1 :)

Back