Da li bi ste isli u rat dobrovoljno u slucaju da Zukorlic pokrene pobunu u Raskoj?

Da li bi ste isli u rat za odbranu Srbije od islamskog fundamentalizma?

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kakve panike ? pa zukorlic je rekao danas na al dzaziri "hocemo autonomiju ili rat " .
Ma to je budala,nemoj da se primas. Njega niko ne shvata ozbiljno,niti on ima ikakvog uticaja u svetu.
A sto bih ja ratovao protiv Srbije?
pametno. niti ce to tebi doneti dobro,a ni nama. Zajedno smo u problemu,isti smo narod,samo razlicite vere i mislim da bi muslimanski kao i hriscanski poglavari trebali kod svojih vernika da se zalazu za mir i toleranciju prema drugima. Zukorlic nije svesteno lice,on je najobicniji provokator i politicar koji pokusava da na kontu vere progura svoje licne stavove i svoje interese,u svoju korist a ne njegovog naroda. Svako normalan ga nece slediti!

Ma to je budala,nemoj da se primas. Njega niko ne shvata ozbiljno,niti on ima ikakvog uticaja u svetu.

pametno. niti ce to tebi doneti dobro,a ni nama. Zajedno smo u problemu,isti smo narod,samo razlicite vere i mislim da bi muslimanski kao i hriscanski poglavari trebali kod svojih vernika da se zalazu za mir i toleranciju prema drugima. Zukorlic nije svesteno lice,on je najobicniji provokator i politicar koji pokusava da na kontu vere progura svoje licne stavove i svoje interese,u svoju korist a ne njegovog naroda. Svako normalan ga nece slediti!

dal je budala ili nije nije bitno. ono sto je bitno jeste da njega podrzava jedno 50% bosnjaka u srbiji i da on moze da izazove rat.

a za rat je dovoljno da ga jedna strana zeli pa da ga bude.

i drugo iluzija ti je da smo mi isti narod. vecina bosnjaka mrzi sve srpsko iz dna duse.

Jos malo svaki narod (tj. zemlja) je u isti problem na Balkanu. Trebamo shvatiti da nam rat i mrznja nece nista dobro doneti.

A to sto delimo isti jezik nas ne cini istim narodom :)

Imam odlican link...za one koji nisu gledali...prvi deo on prica...

zanimljivo je toliko da moze da se otvori tema:lol:

ма какви црни добровољци, покупи те држава, мобилизација.
делимична, не би требала нека озбиљнија да се то доле среди.

а зукорлић прди јер му је запад преко својих амбасадора то наредио,
имају га у шаци некако, манипулишу њиме против србије.
кад престане та политика запада - престаће и зукорлић да ресе

koj se moj onda javljas

@tema-nzm cemu anketa,kad samo pogledas koliki je procenat momaka bio spreman da odradi vojni rok kao covek,sa puskom u ruci,a ne kao pi.ckica,da cisti babama i dedama govna u bolnici.

Ma cuti more kao da ce neceg biti... Pricamo sada fiktivno ako bi se desilo sigurno ne bi isle dede sa krste u rat ili blava omladina,vec bi isla profesionalna vojista i policija. 5000 ljudi je dovoljno,cak i previse da ugusi izmisljenu pobunu u Raskoj!

Ma cuti more kao da ce neceg biti... Pricamo sada fiktivno ako bi se desilo sigurno ne bi isle dede sa krste u rat ili blava omladina,vec bi isla profesionalna vojista i policija. 5000 ljudi je dovoljno,cak i previse da ugusi izmisljenu pobunu u Raskoj!

Pa i ja samo odgovaram na hipoteticku situaciju.
Davno su prosla vremena u kojima su ratovi bili stvar izbora jedne nacije.
Sad se sve radi po diktatu,tako da Tadic i svi clanovi vlade ne smeju ni da prdnu dok im EU,Ameri i kompanija ne daju dozvolu.

veca prava ima 100.000 bosnjaka u srbiji nego 5 miliona turaka u nemackoj.

al njima to nije dosta oni hoce jos. hoce dzamahiriju na tlu srbije.

e pa to nece da moze.
i 100 000 ljudi je kao mnogo? Ma pola tog naroda ne znaima sta taj Zukorlic trabunja. To je notorna budala. Kao sad kad bi Draskovic izasao na tv i poceo da nesto filozofira kako Srbija nesto treba da okupira. Msm svi bi rekli da je kretencina koja bi okupila mozda 1000 degena kao on,ali od toga nikakva ozbiljna sila i akcija se ne bi moga napraviti.

dal je budala ili nije nije bitno. ono sto je bitno jeste da njega podrzava jedno 50% bosnjaka u srbiji i da on moze da izazove rat.

a za rat je dovoljno da ga jedna strana zeli pa da ga bude.

i drugo iluzija ti je da smo mi isti narod. vecina bosnjaka mrzi sve srpsko iz dna duse.
ma on kevce da napuni svoj dzep,briga njega za ideal. Moze da izazove rat samo u njegovoj masti!

Jos malo svaki narod (tj. zemlja) je u isti problem na Balkanu. Trebamo shvatiti da nam rat i mrznja nece nista dobro doneti.

A to sto delimo isti jezik nas ne cini istim narodom :)

Bosnjaci su potuceni Srbi,zasto sada da se zavaravamo,osim ako nisi Albanac ili ako nisi dosao sa Bliskog Istoka? Mir je u interesu svih! ;)

ма какви црни добровољци, покупи те држава, мобилизација.
делимична, не би требала нека озбиљнија да се то доле среди.

а зукорлић прди јер му је запад преко својих амбасадора то наредио,
имају га у шаци некако, манипулишу њиме против србије.
кад престане та политика запада - престаће и зукорлић да ресе
:lol: On samo laprda da bi ga neko video ili cuo od stranaca,jer gaji iluziju da moze da se ponovi scenario raspada Jugoslavije na teritoriji Srbije sto je apsurd. Ako se neko bude sastao sa njim dace mu kredibilitet,a to sigurno niko ne zeli. Ovako je samo kreten koji se eto sluzi demagogijom da zavara gluplje ljude,verske fanatike i stariji narod. Njega treba tretirati isto onako kao kad bih ja stao na govornicu i zalagao se da se Va odcepi od Srbije. Svi bi rekli da sam idiot i produzili dalje!

Pa i ja samo odgovaram na hipoteticku situaciju.
Davno su prosla vremena u kojima su ratovi bili stvar izbora jedne nacije.
Sad se sve radi po diktatu,tako da Tadic i svi clanovi vlade ne smeju ni da prdnu dok im EU,Ameri i kompanija ne daju dozvolu.

Zamisli da nema SAd-a i Eu na ovim prostorima i da je sve dozvoljeno sta bi bilo? Svaki narod bi ratovao jedan sa drugima. Srbi bi ratovali sa celim Balkanskim poluostrvom,Albanci sa svim susedima,Bosanci takodje,Makedonija takodje,izbio bi haos. Nije samo Srbija protektorat,vec i sve zemlje Balkana zato sto nismo ljudi,vec divljaci. Da nisamo divljaci sada bi lepo imali Balkansku federaciju svih zemalja i svi bismo se voleli i ziveli u jednoj federaciji razlicitih vera,naroda i kultura u miru,medjutim stoka smo i neko mora da nas nauci kako da se ponasamo! Britanija,Kanada,Spanija imaju takodje problema sa separatistima,pa oni ne ratuju,vec raspisu referendum i ako izadje da se odcepljuju neke njihove teritorije ok,lepo,nek idu u miru,a mi ovde se prvo koljemo pa pricamo!

Schlacht_von_Montgisard_2.jpg

Bitka kod Montisgarda

500 templara i par hiljada vojnika hriscanskih vojski su porazili vojsku Saladina od 26.000 ljudi i od toga ubili najmanje 25.000

kao relikvija u hriscanskoj vojsci je nosen istiniti krst, tj krst na kojem je razapet nas Gospod Isus Hristos.

Zamisli da nema SAd-a i Eu na ovim prostorima i da je sve dozvoljeno sta bi bilo? Svaki narod bi ratovao jedan sa drugima. Srbi bi ratovali sa celim Balkanskim poluostrvom,Albanci sa svim susedima,Bosanci takodje,Makedonija takodje,izbio bi haos. Nije samo Srbija protektorat,vec i sve zemlje Balkana zato sto nismo ljudi,vec divljaci. Da nisamo divljaci sada bi lepo imali Balkansku federaciju svih zemalja i svi bismo se voleli i ziveli u jednoj federaciji razlicitih vera,naroda i kultura u miru,medjutim stoka smo i neko mora da nas nauci kako da se ponasamo! Britanija,Kanada,Spanija imaju takodje problema sa separatistima,pa oni ne ratuju,vec raspisu referendum i ako izadje da se odcepljuju neke njihove teritorije ok,lepo,nek idu u miru,a mi ovde se prvo koljemo pa pricamo!
Nisu oni ovde poslali svoje da bi nama ucinili uslugu,ne zavaravaj sebe.
Sve sto cine,cine u njihovom interesu,iako smo mi srbi smesni u uverenju da ce neka velika nacija da se smiluje na nas,Boziji narod.

Nisu oni ovde poslali svoje da bi nama ucinili uslugu,ne zavaravaj sebe.
Sve sto cine,cine u njihovom interesu,iako smo mi srbi smesni u uverenju da ce neka velika nacija da se smiluje na nas,Boziji narod.

Znas li koliko mi imamo dobar polozaj? Nasa drzava je najvaznija na Balkanu po poziciji! Evropa ima i te kako interes da nas primi u okrilje jer dobija vece trziste,vojnog saveznika,laksu trgovinu i prenosr robe bez carine,blizi polozaj Rusiji i Bliskom istoku ,jeftinu a kvalitetnu radnu snagu za njihove investitore itd.

Imali mnogo jaku pesadiju na dobroj poziciji, a moral je bio da ne pricamo... :) Kao na total war ... :)

Porediti srednji vek i 21 vek je cista glupost. Danas bitku bije samo, iskljucivo i nista vise do oruzije. Ko ima bolju tehniku i jacu ekonomiju taj pobedjuje+ spoljni saveznici tj velike sile! Drugi je koncept ratovanja totalno. Bosnjaci u Srbiji nemaju tehniku,nemaju dovoljno ljudstva,nemaju ekonomiju,nemaju saveznike. Sta oni mogu da urade? :lol:

Porediti srednji vek i 21 vek je cista glupost. Danas bitku bije samo, iskljucivo i nista vise do oruzije. Ko ima bolju tehniku i jacu ekonomiju taj pobedjuje+ spoljni saveznici tj velike sile! Drugi je koncept ratovanja totalno. Bosnjaci u Srbiji nemaju tehniku,nemaju dovoljno ljudstva,nemaju ekonomiju,nemaju saveznike. Sta oni mogu da urade? :lol:

Ma znam , zezam se , si video sliku, krstasi i templari protiv besne horde ? Na to sam nastavljao spiku , nego me neko preteko :)

pod ''svojim'' podrazumevam samo uzu porodicu, prijatelje i nekoliko dragih mi stvari. naravno da volim srbiju ali ne toliko da bi me neki mudzahedin ispekao na raznju. to nek ide njima na cast sto su takvi, ipak je zivot vazniji od svega

Srbija i jesi ti, tvoja uza porodica, prijatelji i te drage stvari. Srbija je mesto na kome ti i ti ljudi koji su ti dragi imaju pravo da zive slobodno, da rade, da stvaraju, da imaju sutra svoje porodice, decu...I sada neko hoce da ti to uzme? I ti neces to da branis?
Mozes ti i da bezis u drugi grad, drugu zemlju...ali to nece biti vise isto. Nece biti tvoj grad, nece biti te ulice, parkovi, skola u koju si isao, poznate face...porodica ce da se raspadne, prijatelje vise neces da imas...imaces neke druge, ali ortake sa kojima si odrastao nema vise ako odes...

Tako da bi bilo dobro da ostanemo ovde i da branimo ovo sto je ostalo jer drugu zemlju nemamo...ako nas neki mudzahedin natakne na razanj...***...

Srbija nije neka fiks - ideja oko koje smo se mi glupi i zatucani skupili d aje branimo, nego je Srbija sve sto vidis oko sebe svakog dana.
POZ

Back